40 li yaslardayim her şey için cokmu geç kaldım? Lütfen doğru söyleyin?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Klişe olacak belki ama bu benim fikrim ve düşüncem ! Hayatta hiç bir şey için geç değildir neden geç olsun kim bilir bu zamana kadar neler yaşadın bunu sen bilirsin ancak seni bu yaşa kadar bekletem sebepler vardır eminim önemli olan bir şeyi istemek bu hayattan ve Allah tan eğer bir geç kaldım diye düşünme sakın hayatına devam ett lütfen.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hayır, kesinlikle her şey için geç kalmadın — bu sadece bir mit. 40'lı yaşlar aslında birçok insan için hayatın yeniden başladığı, farkındalığın arttığı, olgunluğun getirdiği gücün hissedildiği yıllardır. İşte neden geç kalmadığını gösteren bazı gerçekler:
---Hayatın En Bilinçli Dönemindesin
20'lerinde ve 30'larında insanlar genellikle kim olduğunu anlamaya, düzen kurmaya, başkalarını memnun etmeye çalışır. Ama 40'larında çoğu kişi ne istediğini ve ne istemediğini daha net bilir. Bu büyük bir avantaj.
00 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Seni üzmek istemem ama maalesef kadınlar için 40'lar epey geç yaşlar.
Örneğin ben baba olmak isteyen bir erkek olarak 38 yaşımdayken de maks 35 yaşında birini arıyordum, şu an 46 olduğum halde yine maks 35 derim. Ama çocuk istemeyen biriyle karşılaşırsan (ve sen de çocuk istemiyorsan) o zaman durum farklı tabi ki. Ben sadece kendi bakış açımla yorumladım. Bana göre en önemli şey çocuk.00 Yorumla
Bende 47 buçuk yaşındayım, yaşa göre geç kalma konusuna göre değişebilir, en belirgin şey bu yaşlarda insan daha çok sakinlik sessizlik aramaya başlıyor sanırım, beden daha çabuk yoruluyor, ama kendini huzursuz edeceğin kadar çok yüksek yaş değil, moralini bozma, hayatın tadını çıkar.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
11 ay
Biz Berk ve Şenay. Hayır, kesinlikle hiçbir şey için geç kalmış değilsin! Hayat, karşına çıkan fırsatlar ve aldığı nefesle alakalı. 40'lar tam da özgüven, tecrübe ve farkındalığın en güzel harmanlandığı yaşlar. İnsan, her yaşta yeni bir başlangıç yapabilir. Güneş her sabah yeniden doğuyor, değil mi? Gülümse ve denemekten çekinme! 😊🌟
21 Yorumla- 11 ay
yalan yanlış bilgi verme
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
83
Cevap
233Cevap
u 11 ayAlman kadınları 40 yaşında evlenip çocuk yapıyor, bu geç kalma Muhabbeti sadece Türkiye'de var 😅
139 Yorumla
Soran11 ayAynen
- 11 ay
Almanlardaki sistem güzel ve 50sine gelince çökmüyor insanlar.. Niye zorlasınki kendini devlet her türlü yardımla evlenene ve cocuguna bakıyor.. Türkiyede çalışmazdan aç ve ölüsün..
- 11 ay
O kadar çok genç yaşta anne baba olup çocuğu sokağa atan var ki, inan Allahın emriyle gitmeleri o çocuklara koymaz. Kimin ne kadar yaşayacağını Allahtan başkası bilebilir mi? Her şey nasip..
- 11 ay
Nereye
- 11 ay
Geç kaldığımı düşündüğüm bir konu değil evlilik asla (:
- Kişilik & Karakter konusunda 8,5b cevap paylaştı.
u 11 ay40 yaş ve üstü olmak bir şeylere geçmiş kalmış olduğunu göstermez. Aşkına hayat 40 yaşından sonra daha güzel ve yasanilir. Ne istiyorsan yap ve kim ne der diye umursama...
332 Yorumla
Soran11 ayAynen
Soran11 ayTeskler guzellik
- 11 ay
Ricalar ve teşekkür ederim 🌸
Soran11 ay🥰😘😍
- 11 ay
- 11 ay
Sapıklar piyasada
Soran11 ay@zarganazorba ama hemcinsin çok güzel arkdasimiz bayan msallah
- 11 ay
Eee yani
Soran11 ayKarşı taraf iltifat etmis bunda ne varki
- 11 ay
Klasik erkek tazgahı o
- 11 ay
@zarganazorba sıkıntı yok özelde konuşmuyorum hiç kimseyle ve bu kadar küçük şeylere düşecek biri değilim. Sonuçta evliyim...
- 11 ay
Evliliginiz daima mutlu olsun
Soran11 ay@zarganazorba zargana evet evlenmedim ama nurdan arayış içinde değilim krndimden küçüklerde asla bakmadım ogozle
- 11 ay
Bende burdan arayışta değilim bodygardım. Elimde çok olgun kadın var oyle sine dedim kardeşim
- 11 ay
Bende hergun valla olgunlarla takılıyorum bırakmıyorlar
Soran11 ay@zarganazorba anladim krdes
- 11 ay
Eyvallah kardeş
- 11 ay
Ararsan bulursun ama yaşlı moruk sapıkları çoktur burada
Soran11 ay@zarganazorba arayış içinde değilim nurdan asla
- 11 ay
Merak etme ha bura ha dışarısı aynı bokun laciverti sonuçta hepsi smacı belirli
Soran11 ay@zarganazorba dogruda omiruk dediklerin benim yaşıma uygun kişiler bende moruk sayilirim
Soran11 ayYani sende yaş Alican sonra onların yaşına gelcen
Soran11 ayYeterki karekterri duzdun olsun reelde
- 11 ay
Reelde dışardki erkeklere güveniyormusun
Yıllardır ben barda bodygardım her ortamda bulunduk neler oluyor görsen o en güvendiğin dediğin insan terse döner - 11 ay
Kadına moruk demem çünkü bendede var 30.35 40.45 dost hayatı yaşadığım kadınlr kadınlara demem de.
O tip erkekler hak ediyor çoğu kızı yaşındakilere yavsıypr ne gelirse o sapıklardan geliyor içerde az harcamadıl
Soran11 ay@zarganazorba anladim ama sen genede oinsanlarada dene iyle azgunlar var ama efendilerde vardir
- 11 ay
Efendisi hic gelmedi ki maalesef nerde sapık var karşılaşıyoruz İstanbul’da çok oyle tipler de görmüyormuşum haberlerde 40.50 yaşında 19 yaşında kızla evlenmiş flen filen
- 11 ay
@zarganazorba ben siz bana dediniz diye demedim
- 11 ay
Anlamadım
- 11 ay
Ok tamam
Geç kaldıklarımız yaşadıklarımız ve şartlarımıza göre doğru ya da yanlış tercihlerimizdi sonuçta. Bir şeyler alıkoydu bizim gibileri biliyoruz. Bazı şeylere harcamışta olabiliriz kendimizi ( iş, aile, kariyer, inanç vb. gibi ) Bilmediğimiz sokaklara girmek istemedik biliyorum dediğimiz adresler de ise belkide çıkmazları yaşadık ve geriye dönmemiz yıllarımızı aldı. Tekrar ayağa kalkar gibi olduk bu sefer de "eski değerleri" aradık lakin ne onlar kalmıştı ne de ondan arta kalan insanlar. Getirin gençliğimi alın herşeyimi der gibi bu hayata tutunmaya çalışan ümitvar olmaktan bıkmış insanlarız. Bu sebeple ben ümitvar konuşamayacağım maalesef. Dere aktı, biz baktık diyorum. Geçmiş olsun.
10 Yorumla
11 ayYaş sadece bir rakamdan ibarettir her şey daha yeni başlıyor.
10 Yorumla
11 ayFarkına vardığın an geç değildir. İnsanın en üretken olduğu yaşlar 50 üzeridir. Hayatında neye geç kaldığı ne eksik bunu biz bilemeyiz. Emin ol hiçbir şey için geç değil. Peygamber efendimiz buyurmuştu kıyamet günü bile olsa fidan dikiniz. Yani çabanın emeğin önemi vurgulanıyor. Dünya batacak da olsa çabadan emejten çalışmaktan vazgeçmeyin diyor. Çabalamalı gayret etmeli.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
11 ayHayatta hic birsey icin gec degildir her yas ayri guzeldir
12 Yorumla
Soran11 ayTeskler
- 11 ay
Ricaederim
11 ayGeçmiş gelecek yoktur sonsuz şimdi vardır şimdi mutlu olmaya bak
13 Yorumla
Soran11 ayEvet işte
Soran11 ayBir avantajim var 30 35 arası duruyorum Allah oradan yüzüme bakti
- 11 ay
Senin için önemli değil 30 gibi durman başkası için önemli başkasının tercihhine göre yasamani tavsiye etmem
Gizli Üye(25-29)11 ayEvet yani şimdi yalan söylemeye yalakalık yapmaya gerek yok yaş 40 olmuş, kemale ermiş, ben bile bu yaşta her şeye geç kaldığımı düşünüyorken 40 yaş için "hayır her şey için geç değil" diyemeyiz. Maalesef her şey için geç bi yaş, lütfen kızıp küfretme hakaret etmek için yazmadım bunları
21 Yorumla- 11 ay
Kesinlikle doğru diyorsun acılarımızla yüzleşmeliyiz bu arkadaşın kendisine yapabileceği tek şey kendini eksik değersiz görmemesi kendisini sevmemesi gerekir. Belki ilahi adalet tarafından korundu deneyimlemesi gereken bir ders değildi bu yüzden evlilik neden olmadı diye düşünmemesi gerekir. Çok sevdiğim bir söz ver evlendiğinizde sadece mutlu bekarlar göreceksiniz bekarken sadece mutlu evliler göreceksiniz bu doğru deneyimlendi.
Gizli Üye(30-35)11 ayYeniden Başlamak için yeterli tecrübe ve inanca sahip olunacak yaşlardasınız. inanmak ile her şey mümkün 60 yaşında olsaydınız yine geç kalmış değildiniz.
Allah yeniden başlayanların yardımcısıdır.
Bundan sonra yapacağınız herşeyde onun rızasını gözetiniz.10 Yorumla
11 ayBenim sorum bu sanki 😀 evet 40ı bile geçtim.. öyle hissettiriyor insana ama aslında umut hâlâ peşimizde.. Tevekkül edip Allah a inanlar ve gayret edenler için hayat dengesinde akıyor.
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayYapmak isteyipte yapmadığın her şey için geç kalmışlık duygusu oluyor. Örnek veriyorum ben küçükken çikolatalı yiyecekleri çok severdim ama yiyemedim (maddiyat sorunları) yaş büyüyünce bu defa eski isteğim kalmadı. Bazı şeyleri vakti zamanında yapmak gerekiyor. 40 lı yaşlarda yapmak istediğini 30 yaşındaki gibi yapamıyorsun 👍 50 veya 60 olunca bu defa 40 lı yaşlarını ararsın 👍 daha fazla erteleme yapmak istediğin şeyleri yap.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayMesela lisede sosyalleşmek için epey geç kaldın. Kilolu biriysen çocuk parkında bazı oyun aletlerini kullanmak için de geç kaldın
Ama yeniden okumak için geç kalmadın
Yeni hobiler edinmek için geç kalmadın
Kırdığın küstüğün insanlar varsa arayı düzeltmek için geç kalmadın
Evliysen ve eşinle aran kotuyse düzeltmek için geç kalmadın
Bekarsan yeniden evlenmek için geç kalmadın
...
Velhasıl kelam yaşamak için geç kalmadın00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayBuradan aramıyorum
İşte zaten sen kalıplara, tabulara soktukça zaten bulamazsın
Teslim olman akışa bırakman gerek
Kısmetin nereden nasıl çıkacağın belli değil ki
Yani öyle geldin böyle gidersin. Değişen bisey olmaz gelir burada dert yanarsın oturur ağlarsın
Oysaki bakmakla görmek arasında fark vardır. Sende bakan ama görmeyen kişinin tam kendisi oluyorsun.
Şimdi ağlayarak günlüğüne yazabilirsin00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 734 cevap paylaştı.
11 ayhayattan beklentinle alakalı. mesele evlilikse hayır geç kalmadın ama şunu bilmen lazım karşına çıkanların geneli çocuklu, boşanmış, geçmişini peşinden sürükleyen kişiler olacak.
başka bir beklentin varsa söyle ona göre cevaplayalım
02 Yorumla
Soran11 ayGüzel bir iş neden olmuyor istemedigim bir isteyim
- 11 ay
mesleğini beğenmiyorsan biraz geç kaldın gibi. iş yerini çalışma şartlarını beğenmiyorsan geç değil daha güzel işler bulabilirsin
Başlamadığın her şey için geç adım attığın her şey için ise yeni olmuş oluyor kendini geliştirmek için bekleme her ne olursa olsun adım atmaktan ileriye bakmaktan seni alıkoyan ne varsa sıyrıl onlardan
00 Yorumla
11 ayBence degil. 40 yas eskiden cok fazla bir yasmis. Babamlarin ya da daha onceki donem insanlarının yasamina baktigimda 20 yasina gelen 30 yas olgunluğu taşıyormuş gibi geliyor bana. O yuzden gec degil bence.
00 YorumlaHayır tabi ki de kendinle yaşa herşeyi kimseye ihtiyacın olmadan. Güzel elbiseyikendine danışarak al. En sevdipin yeğeme kendini davet ederek ye sinemaya tek başına git. Yalnız yaşa hayatı başkasına ihtiyaç duymadan dah mutlu olursun
00 Yorumla
11 ay40 li yaşlar çok geç kalınmış değil. Birçok şey için doğru zaman olabilir. 40 li yaşlarda evlenen hatta ilk çocuğunu kucağına alanlar bile var 40 yaşından sonra hayatını kuran bicok insan var hicbirsey için geç değil
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.
11 ay40 yaşındayım ve hayatımı değiştirmek için yeni girişimler içindeyim. Bazıları "bu yaştan sonra olmaz bırak bu işleri" dedi. Bence geç değil, aksine belli bir yaşın getirdiği deneyim ve tecrübe ile farklı yollarda ilerlemek mümkün olabilir.
01 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 399 cevap paylaştı. Eğer kendi sınırını kendin çizersen her şey için geç kalırsınız. Sınırlarınızı genişletmeye ve yeniliklere açık olmayı deneyin. Her an her yerde olamazsınız. O yüzden olmak istediğiniz an ve yerlerde olun.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 946 cevap paylaştı.
11 ayHerşeyden değildir ama bazı şeyler için geç kalmış olabilirsin mesela anne olmak için geç kalmış olabilirsin, ya da memur olmak için vs 😕
20 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 843 cevap paylaştı. Hicbir sey icin gec degildir. burada onemli olan senin buna inanmam. Birde her kisiden akil alma. seni, potansiyelinin altinda kalmana neden olur. vasat bir akillidan ve olumsz dusunenlerden uzak dur.
00 YorumlaYoo aslında değil, belkide icinizde hala bir volkan kayniyo olabilir. Bazı olgunlar gençlere taş çıkarıyor. Detaylı konuşmak isterseniz buyrun beklerim.
00 Yorumla
11 ayaslında degil birazda sana baglı her zaman muücadele ederekten yeniden hayat düzenini kurarbilirsin ama umudun kalmamışsa çökmüşsen dogru enerjin umudun varsa degil
00 Yorumla
11 ayNiye geç kalasın ki , bende çevreme bakıyorum çift meslek yapan var ne kadar doğru bilemem. hayatlari on numara olan var diyorum benimki niye yerin dibinde dolanıyor
00 Yorumla
11 ayAy erkekler niye sapıklık yapmış yaaa
Hayır yaş bir sayıdır hangi yaşta olursan ol hicbisey için geç değil kendini böyle düşünerek depresyona sokarsın bunu kendine yapma00 YorumlaGeç kalmış hissedersiniz Bi bakarsınız karşınıza biri çıkar veya bir fırsat çıkar artık sadece mutlu olup yaşamayı düşünürsünüz. Sanırım boşluktasınız ve böyle düşüncelere maruz kalıyorsunuz.
00 YorumlaHiçbir şey için geç değil. Yapabilirsin istediğini ancak sadece genç olduğun zamanki kadar beynin açık olmaz o açıdan zorlanırsın algıların zorlaR yani
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 309 cevap paylaştı.
11 ayBence geç kalmış sayılmazsın enerjin ve potansiyelin yerindeyse yapmak istediğin her şeyi yapabilirsin. Çoğu insan kırklı yaşlardan sonra hayatı keşfe çıkıyor çok de eğleniyorlar.
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı.
11 ayBüyük harflerle yazıyorum. İyi oku. Duvara as bu cümleleri. KİMSE, HİÇBİR ŞEY İÇİN HİÇBİR ZAMAN GEÇ KALMAZ. her şey HER YAŞTA YAPILABİLİR... KENDİNİ SEV 😍
04 Yorumla- 11 ay
Dedi üstad…
- 11 ay
@Belkibirgünbiryerde üstad olduğumu düşünmüyorum ama gerçek neyse onu yazarım her zaman😉
- 11 ay
Duvara as diye net konuşunca… Bilemedim…
- 11 ay
- Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.
11 ayHakkında bir şey bilmeden bu soruya nasıl cevap verilebilir ki? Şimdi evet mi diyelim hayır mı? Neye göre?
02 Yorumla
Soran11 ayHayatımı bir yanlış kişi heryonden zarar verdi ama ilk gubuolurmu ilk askumdi 12 sene boyunca kalbimi kimseye açmadım çok üzülmüştüm guvenimde kaybetmistim insanlara karşı cinse
Soran11 ayİşte bulamdim istedigimgibi olaylar böyle gelisti
Kişilik & Karakter konusunda 503 cevap paylaştı. 45 üstü ise bazı şeyler için geç kalınmıştır. Ama bazı şeyler için hala ge değil. Neleri kastettiğinize bağlı.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 655 cevap paylaştı. 40 yaşına kadar aşkla yaşayıp terkedilmektense 40 tan sonra aşkı bulup ölene kadar yaşamak daha iyidir. Bende 45 yaşındayım ve hala umudum var
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
11 ayYoo , insanın en güzel yaiları bence. canım deüilsin bir kere ergenlik cehaletinden sıyrılmışsın
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 856 cevap paylaştı.
11 ayNe kadar çabalarsan çabala nasip her şey yaşla alakalı değil
20 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
11 ayYaşıyorsak hiç bir şey için geç değildir. Senin her şey için geç kaldım mu düşüncelerinin içinde neler var?
00 Yorumla
11 aySon Nefesi vermediğin Sürece Geç Kalmadın
Sonuçta bunuda Başardım diyeceksin..
00 YorumlaBir on sene daha deseydin belki geç derdim. Ama varsa fırsatın kaçırma derim, en azından yaşayacaklarını ucundan kıyısından tadabilirsin.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Herkesin Baharı vakti gelince gonca gül gibi açar.
Sen gönül evini temiz tut ki gelende huzur bulsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayHerşeyi bilemem, ama iş güç anlamında artık kendi işletmenin sahibi olmak zorundasın (çünkü 40 ve sonrası iş imkanları hikaye, eziyet, amelasyon, para getirmez istediğin şekilde, emeğin karşılığını alamazsın)
00 YorumlaNe için geç? Ne için ideal?
Bunu söylemek zor. Yaşın getirdiği psikolojiyi biliyorum..
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
11 ayHayır kalmadın. Her insan kendi zamanını yaşayıp kendi güzelliğini yapar. tolstoy'un bisikletine bir bak.
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Yok esas 40 dan sonra bu işin tadı çıkar, hiçte geç değil 85 yaşında dedem şuna söyleyin benle evlensin dediğine göre hiçte geç degil
00 Yorumla44 yaşındayım,40 yaşından sonra balık sevdası başladı. Yani biten değil başlayan şeylerde var hayatta 🙂
00 YorumlaGeç falan değil, sonuçta zamanı geri alamazsın, 70 yaşında değilsin, enerjin yüksek ve hayat tecruben var, ne istersen yapabilirsin.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
11 ayBir söz vardır hayallerine 40 yaşına kadar ulaşamadıysan artık ne kadar çabalarsan çabala hayallerin askıda kalmıştır. Var gerisini sen hesapla
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Herkesin doğru zamanı farklıdır. Ne eksik ne de fazla. Tam zamanı senin için uygun olan o andır. Kıyaslama kabul etmez, değişik yaşanan hayatlar...
00 Yorumla
11 ayNeye kime. gore geç. Unutma bu gün hyatinin geri kalanının ilk günü.
02 Yorumla
Soran11 ayYa seninde hiç 40 durmuyorsun arkdasim bol şanslar 30 sandim
- 11 ay
Teşekkürler
11 ayHer şey için dediğiniz nedir anlamıyorum az bir detay verin bari
04 Yorumla
Soran11 ayGüzel bi r iş güzel bir yuva bunlar geçmişte olcakken elimden kaydı gitmisti
Soran11 ayHep gözyaşı döktüm 12 sene
Soran11 ayistemedigim isteyim hicbirsey istedigim gibi olmadı gecmiste
- 11 ay
Yaşınız hayatınızın bittiği anlamına gelmiyor 70 yaşındaki amca bile Azim edip üniversite bitiriyor Siz niye kendinizi böyle bıraktınız? kendinizi duvardan duvara vuruyorsunuz. haksızlık ediyorsunuz. ayağa kalkıp ne yapmanız gerekiyorsa yapacaksınız.
Insanın asıl kendini keşfettiği tam anlamıyla kendi olduğu yaştasın o yüzden hiçbir şey için geç kalmış değil tam zamanındasin diyebiliriz.
00 YorumlaSoruyu netleştirmelisin. Hangi konuda geç kaldığını düşünüyorsun? İş, aile kurma, birikim elde etme... Senin en çok ne rahatsız ediyor?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayKadına kadın kadar düşman bir varlık yok helal olsun... 40 yaşından sonra her şey zorlaşır... ünüversite bittikten sonra bile bunu fark edebilirsiniz. İnsanlarla ilişki kurmak dahil çok zorlaşır.
00 Yorumla
11 ayBu sorunuza ben bir soru ile karşılık versem,
Sizin şimdi 30 yaşınıza seslenme şansınız olsaydı ona ne derdiniz?01 Yorumla
11 ayValla bende evlenmek istemiyorum sanmıyorum hayat senin hayatın istediğin gibi yaşa
02 Yorumla
Soran11 ayYokbence öyle dsunme güzel krdesim Allah hayırlısını nasip etsin ömrüne ins
- 11 ay
Hayırlısı inşallah
Her şeye genç kaldığını düşünürsen öyle olur düşünmeyeceksin anam babam
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 401 cevap paylaştı.
11 ayHer şey dediğin şeylere bağlı. Bazı şeyler için hala zamanı vardır
10 Yorumla Ne zaman ölüm gelir bilinmez o yüzden hiçbir şey için geç değildir..
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 544 cevap paylaştı.
11 ayHedeflerinin planlarının neler olduğuna bağlı, kritik bir yaş.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
11 ayBence değil... Ama çocuk için soruyorsan belki biraz elini çabuk tutman gerekli olabilir
12 Yorumla- 11 ay
Seninkinin birini ver
- 11 ay
@blnmyorkim ne gereksiz bir yorum
Tabiki değil herzaman güzeldir yaşamana bak sen
10 Yorumla- Devamını Gör (256)
Devamını Gör(301)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi