5 yıldır internet üzerinden yazıştığım bir adam vardı artık yaşın da geldi görüşelim diyor birbirimizin çoğu şeyine tanık olduk 5 yılda böyle giderse en güzel yıllarım boş geçti artık kendime bile bakmıyorum o kadar güzel ve bakımlı iken de değişen bir şey yoktu. Yalnızlıktan artık hayata bağlayan bir şey de bulmak çok güç. Onunla en azından sadece kahve içsem bir şey olmaz di mi bıktı çünkü yazmak istemiyor artık
Güncellemeler
+1 yıl
Adam evli
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
5 yıldır tanıyamadıysan, buluşmamanı tavsiye ederim.
Tanıyorum evli olduğu için hiç görüşmek istemedim
Hayatına yazık ettiğini bu cümleden anlamış oldum. Geçmiş olsun, gençliğin bir hiç uğruna geçmiş.
Hiç uğruna geçmedi 1 yıl hiç konuşmadığımz da oldu bana hiç dokunmadı
Bunu bir teselli cümlesi olarak kullanmıyor ol lütfen.
Sen kullanmıyor ol, beni tanımıyorsun ki
Elbette tanımıyorum ama yaşadığın hayatın özetini geçtin. Başrol hakkında yorum yapmamı sağladın. Güzel bir hayat içinde değilsin. Mutsuzsun. Yanlış yoldasın. Bunların yorumunu yapmak zor değil.
Çocukluğumdan beri bana öğretilen şey mutsuzluk ve hayattan keyif almamak zaten
Onu da güzel becerdim
Üzüldüm adına. Umarım bu bataklıktan kurtulursun.
Artık umudum kalmadı kendimden hala dğnyanın en temiz kızı benim kimse dokunmadı bana , ama ruhen de bir o kadar yalnız
En temiz sayılmazsın. Evli bir adamla konuşuyorsun.
İntenet üzerinde gerçekte değil tanımadığım biri sonuötsu
Peki öyle olsun.
5 yıldır hiç görüşmediniz mi
Evli biriyle ne işin olur yaa. cidden kendinizi değersizlestirmek için çaba harciyorsunuz.
Metres olmaya ne meraklısiniz. Ne kahvesi yaa iletişimde kalmanız bile hata
Ne kadere teslim olması. bu kader degul senin aptal seçimin tercihin olur. Bu nu kader diye avutmayin. Kaderi suçlamayın.. Allah akıl fikir vermis kullanın diye
Konuşmuyor da arttık benle , yok ne denediysem olmadı bazı şeyler tesadüf değil hayatta
İşte Allah'ın sevdigi kulusun sen anlamiyorsun Allah anlatacam diye uğraşıyor 😂😂
Cidden evli birinden ne bekliyorsunuz 🤔
Senin için karısıni boşalmasını mi?
Karısını seninle aldatan ve aldatmaya hazır birinin neyine güvenip seviyorsunuz aşık oluyorsun 🤭
Cidden Allah akıl fikir dağıtırken semsiye mi tuttunuz 🤔
Sonra da düzgün biri yok. Siz çok mu düzgünsunuz gidip evli biriule 5 sene vakit harcıyorsunuz 😂
Cidden ne kadar aptal kadın varsa bu sitede toplanmış
Eğitim diploma ile bişey olmuyor 😂 ona bakarsan köpekleri de eğitiyorlat otur otur kalk kalk😂😂
Aşk yaşadığımı kim söyledi? Benim peşimde olan o görüşmek istiyor bıktı yazmaktan
En azından bir kere görmüş olayım seni diyor
Metres arıyor daha ne masumca görüşmek mi istiyor saniyorsun
Beni özlüyor ama o
Sende alismissin. O zaman sana da ev açsın ya da kuma olarak git.
Kaderim bu dersin özlemesin garibim
Olmaz öyle görüşmüyorum zaten en fazla kahve içmiş olurum ülu orta biyerde o kadar
Ne fark edecek. Evli birinin eşini seninle aldatması gerçeğini değiştirecek mi
Bişey yapmıyoruz dersen empati yap evlisin eşin senden gizli bir kadınla sohbet edip kahve içiyor. Bunu anlayışla karşılar misin
2 kadınla da aldattı benden önce de hepsine şahidim
Ee hala boyle karaktersiz biriyle ne sohbet ediyorsun seni de maniple edip ikna edip becerip gitmesi için i
Mi. Allah akıl fikir dağıtırken semsiye mi tuttunuz cidden 😂 Allah'ım cildircam bu sitede
Evlı adamla kahve ıcıce nolcak?
Konuşmak istiyor benle
Kanka senin yaşın geçmiş daha ne zaman evlenmeyi düşünüyorsun
Bulamadık kanka o kadar bakımlı olsak da gezip tozmayınca erkeklerle konuşup zaman geçiremeyince en düzgün kız sen oluyosun
Kanka bu saatten sonra anca nasıl olur biliyor musun zaten aşk evliliği olmazda cevrendekilere duyur arkadaslarina duyur görücü usulü seklinde birisini bulursan bulursun
Ben eğitimli biriyim
Eee eğitimli olman neyi degistiriyo? Bu arada evli adamlada fingirdeşmezsin ya yaptığın şeyin iğrenç bi olay oldugunun farkında misin
Napalım normal olanı olmayınca böyle şeyler oluyo
Sen kaç yaşındasın ya
22 yaşındayım ben
Dikkat et patlatmasın senii
Terbiyesiz
Patlatsın senide aklın başına gelsin
Terbiyesizsin
Sende öylesin
Ben de herşeye geç kaldım
Ask konusunda çok mı seçicisin neden olmadı hiç
Bilemiyorum sanki içimd bir şey hep BÖyle yalnız kalmam için uğraşıp duruyor gibi
5yildir hey maşallah
Doğru hissediyorsun
O zaman kadere teslim ol diyorsun elimde de bu var
Yapacak bir şey yok