Kızlar Bir Adım Öne El işi yaparken yorulmuyorken beden işinden acayip yoruluyorum. Neden olabilir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Fiziksel olarak çabuk yoruluyorum. El işi yaparken yorulmuyorken beden işinden acayip yoruluyorum. Neden olabilir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
gamzebilgic Takip Et Xper 6 Yaş: 19 1 yıl Abi işte el işinde elin çalışıyor beden isinde bütün beden çalışıyor 0 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% 1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 5b cevap paylaştı. El ve kol kasın güçlüdür 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Bu zamana kadar daha çok akademik işlerle uğraşırım. Yani kağıt , kalem, bilgisayar filan. Bedenimi pek yormaya alışık değilim ondan mı acaba? Yorumla bunasııladam 1 yıl Evet ondan belli oldu zaten. Yorumla
günes121212 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Bilmem sanırım her insan farklıdır ondan 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Kalpte sıkıntı mı var 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yok ya. Kansızlık var azıcık. Sanırım ondan. Bir de her insanın yapısı bir değil. Ben daha durağan ve sakin bir tipim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ondandır olabilir Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 7,1b cevap paylaştı. Severek yaptığın için olabilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Abi işte el işinde elin çalışıyor beden isinde bütün beden çalışıyor
El ve kol kasın güçlüdür
Bu zamana kadar daha çok akademik işlerle uğraşırım. Yani kağıt , kalem, bilgisayar filan. Bedenimi pek yormaya alışık değilim ondan mı acaba?
Evet ondan belli oldu zaten.
Bilmem sanırım her insan farklıdır ondan
Kalpte sıkıntı mı var
Yok ya. Kansızlık var azıcık. Sanırım ondan. Bir de her insanın yapısı bir değil. Ben daha durağan ve sakin bir tipim
Ondandır olabilir
Severek yaptığın için olabilir