Asosyal evden çıkmayan her şeye trip alınan erkekten olur mu?

Bence olmaz ya ben fazla sosyal bir kadınım sakaya gelemiyor tribe giriyor felan alınıyor kaç gün oldu Real gorusemiyor mesela sen gel diyo buraya bende gitmiyorum ortak yerde görüşelim diyorum es geçiyor ama evlenmek ciddi oldugunu fikirlerimi düşünce tarzımi çok fazla açık sözlü dürüst oluşumdan etkilendigini söylüyor gel bende kal sorun yok kira ödeme felan diyoda yemezler yani evli net yaniii gel dediği evde arkadaşının bekar evidir vurucak kaçacak yalan safmiyiz fena sinir oldum.

Güncellemeler
11 ay
Misal Real seviyorum yuzyuz konuşalım sanal zaman kaybı ne anlıyorsun uzatıyorsun gelsene diyorum davet ediyorum bu tarafa beraber olunca elimİde telefon ne konuscazki diyor telefonlar kapalı olcak diyorum gezicez yicez iccez sohbet accaz diyorum çözemiyorum garip geliyor ama evlilik istiyor mesela saçma anlamsiz buluyorum sanal ilişkileri anlamıyorum Real hissetmek temas varken sanal bilinmezlik gizlilik çok canım
Güncellemeler
11 ay
Ben çoktan irtibatı kestim bana net olgun ne istediğini bilen sosyal biri lazım ben evde duramam eglenceli deli dolu kadınım yani nabicamki evde mk boş boş çalışıyorum. kazandigimi harcıyorum bir dk sonrası garantisi yokki ben sıkılıyorum evde çıkmayanlar güzelim yaz sıcağı güzel yerler var oksijen alın ne yaşıyorsunuz sizi evde tutan şey ne mesela anlamıyorum
Asosyal evden çıkmayan her şeye trip alınan erkekten olur mu?