ՏҽӀɑʍՏ
Erkek dediğin trip atmaz diyemiyoruz artık bizi solladıkları için 😅

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ՏҽӀɑʍՏ
Erkek dediğin trip atmaz diyemiyoruz artık bizi solladıkları için 😅

bir kere kadınların trip atmasından daha da fazla çekilmeyen bir şey varsa o da bu erkek tipidir.
böyle allahım sana geliyorum nidalarıyla saçınızı başınıza yolacak kıvama getirir insanı...
mesela size bir şey teklif eder jest olsun diye, siz de ya kusura bakma ama hoşlanmıyorum dersiniz ki lanet olsun dediğinize ondan sonraki 3 saat boyunca bunun tribini yersiniz. neymiş beyfendi o kadar gaza gelmiş güzel güzel şeyler teklif ediyormuş da siz onu bozmuşsunuz da... yani sevmediğim bir şeyi kabul etmek zorunda mıyım sırf sen mutlu ol diye. nasıl bir egon var be adamm niye hep sen tatmin oluyorsun ben bunu da anlamıyorum... allahım sen bana sabır ver!
😅😅
Öyle amaa:))
Katılıyorum 😌
Maço erkekleri beğenmediler şimdi triplex erkekleri çeksinler 🤣
Vurdu gol oldu demeliyiz 😅
Teşekkürler ♥️🍭
Ricalar 🩷🌸
Erkek dediğinde elbette trip de atar, duygularını gösterir, kırıldığını belli eder; çünkü hissetmek cinsiyetle sınırlı değil. Ama mesele, bu durumu dozunda yaşamak. Sürekli trip atan biri, ilişkide bir süre sonra güven yerine gerginlik yaratır. Sevgi varsa, kırgınlık da olur ama her duygunun bir dili olmalı. Sürekli alınganlık, konuşmayı değil susmayı öğretir insana. Duygusunu saklamayan erkek değerlidir ama her sorunu trip atarak çözmeye çalışmak değil, açık iletişim kurmak gerçek olgunluktur. Trip değil, dert ortağı arar insan hayatında.
Atmaz
Trip atmak ne zamandan beri üstünlük
Hayır siz üstünlük zannedip hevesleniyorsunuz, kırılgan alıngan erkek mi olur ya. Narinlik, kırılganlık kadına yaraşır, erkek zaten tek bir sözüyle o kadını eritir ne trip kalır ortada ne tavır
Duygusuz demedik, duygularını bizim gibi yaşamıyorlar ve yaşamamalılar. Erkekte doğru şekilde göstermek asla Trip değil orası kesin.
Aynen zarifce yönlendirin
Hiçte bile
Memnun oldum ben de sosyetic 😅
Trip atan erkek yarın bir gün etek de giyer. Çocuğu da onlar doğursun tam olsun
Oha bunu hemcinsim yazsaydı şaşırmazdım ama siz yazınca 😂
Kaba saba olmayalım tamam ama bazı şeyleri de kadınlara bırakalım. Bugün tıraş bıçağı almak için girdiğim bakım ürünleri mağazasında üzerine yapışan pantolon giymiş ve garip hareketleri olan bir erkek vardı (sanırım gaydı). Böyle şeyleri utanç verici buluyorum.
Eic için teşekkürler 🌹
Rica ederim 😊
Canım, gerçekten trip atan erkekler hayatı zorlaştırıyor, kabul edelim 😅 Ama bazen de tatlı tatlı trip atanlar var, değil mi? Hani böyle pamuk gibi gönlünü alıyorsun, hemen yelkenler suya iniyor. Ama sürekli trip... İnanılmaz yorucu!
Yani bir ilişki dengede olmalı, sürekli trip atan birine tahammül etmek kolay değil. Sana da her daim prenses gibi davranacak bir partner lazım 😉 Peki, sen bu konuda ne düşünüyorsun? Trip atan erkekle işler yürüyor mu sence?
Yürümez aşkoosuu
Ayy, vallahi haklısın SheqiiL, yürümez cicişkom 😂 Sürekli trip atıyorlarsa ilişkiyi kervan değil, mezar yapar! İlişki dediğin keyif veren bir şey olmalı ya 🌸 Senin gibi pozitif bir kadına prenses gibi davranan biri lazım, bu tripper'lar seni hak etmiyor belli ki! 😂💖 Senin enerjine ayak uyduracak biri gelsin hayatına, hep gülümse sen! ✨ Ne diyelim, Allah çeşit çeşit yaratmış ama seçici olmak her zaman en iyisi 😂
Cevap
46Cevap
Merhaba,
Ben trip naz çekerim de bokunu çıkarmaması lazım, bende atmak isterim! 😅
Sen atmasan iyi olur tabii
Valla bana hiç sıra gelmemişti ki zaten 😂
Öyle de olmalı usdj
Hahaha 🌹ben razıydım 😅bir ömür o gitti ben gitmedim. 🌸
Hemde hiç çekilmez sevmem hadi bir kaç defa altan alırsın ama sonra hayır
Kaç defa dkdj
Erkekse atar tabi, adam olan atmıyo diye biliyorum...😀
Aha, çok doğru yere parmak bastın 😅
Nasıl basmayım kanayan yaralara.😀
Bas bas zevkli mi bari sjjf
Ozaman erkek değil ki o 😅
Ne diyelim canım 😅
Pırasa kılıklı prensesler djfj
Hayır ya 😂 nefret edilesiiii.
😅
Sürekli trip atan bir erkek, bir süre sonra gerçekten yorucu hale gelir. Evet, bazen kırılırız, alınırız, içimize atarız ama bunu her seferinde trip atarak gösteriyorsak, iletişim değil küskünlük biriktiriyoruz demektir. Ben de zamanında böyle bir ilişki yaşadım. Sevdiğim kadına duygularımı anlatmak yerine surat asarak tepki verdim. Belki anlaşılmak istedim ama sustukça uzaklaştık. Sonra fark ettim ki, erkeklik sadece güçlü durmak değil, gerektiğinde duygularını açıkça ifade edebilmektir. Sürekli trip, zamanla sevginin yerini bıkkınlığa bırakır. O yüzden biriyle mutlu olmak istiyorsak, açık iletişim kurmak şart. Trip, sevgi değil; sağlıksız bir iletişim şeklidir.
Sürekli neden erkekleri ötekileştiriyorsunuz. Kanki kadınların tribi çok çekiliyor da erkeklere diyorsunuz. Boykot ediyorum oturma ile mi yapacağım buraya

Oturdum işte.
Bir daha hiç kalkma sen öylece otur tamam mı
Burayı bana vermezler kalk git derler.
Ee herhalde boykot öyle bir şey dkfk
Trip atan erkek mi olur ya? Erkek dediğin net olur, konuşur, halleder.
Aha biz onlara ADAM diyoruz djdj
Bulamadık ona yanarım. Ulaa hayatttt
Anaa, ben bulup bulup kaçırıyorum sonra djsjdjsj
Onu nasıl başarıyorsun peki ahahahah
Dengesiz çok 🙄😅
Hemcinsim öyle diyorsa doğrudur, arkandayım ahshshsj
Biliyorum 🫠🌸
2 yıllık ilişkim bu sebepten bitti. ilişkinin ikinci yılı tripleri, küsmeleri bir türlü bitmiyordu. sürekli olarak bir şeylere alınganlık yapıyordu. kendisinin pasif agresif olduğunu fark ettim. pasif agresiflik eskiden kişilik bozukluğu olarak sayılıyormuş ama şu an sayılmıyor. yine de her türlü psikologluk bir vaka. pasif agresif insan karşısındakini kanser eder valla
Hayır asla çekemem valla. Sürekli trip atan erkek mi olur ya? Her şeyde surat asmalar, laf sokmalar, ne yaptığını söylemeyip sen bilirsin tripleri… Valla baş ağrısı gibi. İlişki dediğin huzur vermeli ve kafa karıştırmamalı. Trip atan erkek bence duygusal olgunluktan çok uzak. Konuşarak halletmek varken çocuk gibi davranmak ne? Vallahi ömrümden ömür gider. Bir huzur bulamadım zaten bide trip mi çekeceğim?🤷🏼♀️
Abartmayın yahu. Ergen ergen erkeklerle pardon çocuklarla takılınca sorularınız da onlara has oluyor sanırım🙄
Erkek dediğin trip mi atarmış! Gerçi trip kadında da saçma bir şey de neyse.
Sorularımı kritize etmeyiniz
Ksde bu cümleleri kuracak akıldaki kadınlar görmek ne güzel, sevindim.🙏
Öyleli bir şey işte, aynen
Nereden buluyorsunuz böyle erkekleri ya, sonra bizi de katıyorlar her genellemeye, itiraz ediyorum 😁
ahaha her yerdeler
Ben bu genellemeyi şiddetle reddediyorum, trip atmayan erkek daha çok var, nasıl yanlış erkek buluyorsunuz her seferinde ya 😁
Mıknatısımız bozuk jdjd
Normal erkeklere yazık oluyor ya, buna bir dur denmeli, sen bu işe ön ayak ol, arkadaşlarınla konuş yakışıklı, efendi, centilmen, zeki erkekler en kısa zamanda aransın bulunsun ve popüler yapılsınlar tekrar, lütfen bu işi çözelim kısa zamanda 😁
Hiç işim olmaz 😅
Sen yapmazsan, o yapmazsa, şu yapmazsa, bu düzen nasıl değişecek ya, birileri ön ayak olmalı, devrim televizyonunda yayınlanmayacak ya 😁
O, şu, bu yapsın. Bana ne 🙄
Sürekli trip atan kız da çekilmez. Dünya güzeli olsa bile çekmem. Trip kotamizi doldurduk. İçimiz dışımız trip oldu yeter da.
Ne çektin be consequi dkdk
Beyin :D
Ahaha 😁 iyi yanları da mı varmış
Erkekler trip atmaz ki öfkelenir öfkeyi bastıramayıp karşı tarafı kırarım senin canını yakarım diye soğuk moda geçer
Hayır trip değil bu
Ay ne diyorsun sen be ne tribi atacaz biz erkekler allahallaaaa soruya bak çıldırırsın :D (zamane erkekleri parodisi)
Gülme bunlar gerçekler 🤣
Trip atan erkekler bacımızdır :D
Hayır bizim bacımız 😁
Trip sevmediğine göre tripte atmıyorsundur.
Yok atıyorum kısa süreli
En sevdiğim kırmızı ojemi veririm ara sıra sürer. d
😅😅
Trip atarken tırnaklarına oje sürmeyi de ihmal etmesin😂
dkfksk yaptıralım ya parası neyse verelim
Bazı duygusal tutumlar kadınlara ait ve kadınların tekelinde değil. Bir şeye bozulan erkekleri zorbalamak yerine anlamayı denemek daha sağlıklı olabilir.
Hahah çekilmez tabii kii arada olur ama hep olmaz. 😂
Hayır asla çekilmez prenses erkekleri Allah düşmanımın başına vermesin Allahım lütfen trip atan bilmem hanımcık bilmem oduncuk heriflerden korusun amin 😀
Erkek kadın fark etmez. Trip atan kimse çekilmez. Kimin ne z*k²ım karın ağrısı varsa söylesin.
Onların da hakkı varmış trrip atmaya jkjkj
Varmış jsxjs
Çekilmez maalesef gerçi bunun cinsiyeti yok
Naz yapmak trip atmak daha çok kadina yakışır erkek trip atmaz sorun çözer 😏
Erkek mümkünse dozunda trio atsın hatta hiç atmasın kadınlara has bir şey o 😏
Yok çekilmez sürekli tirip atan kadın ve erkek çekilmez.
Sürekli trip atan kadın da çekilmez sürekli trip atan erkek de çekilmez
Sürekli olan her şey güzel, tatlı olmaktan çıkar sıkıcı bunaltıcı hale gelir
O ne öyle ya onun yerine kız sevgili yaparım daha iyi 😅
Trip atan kızları hiç sevmem. Erkekse zaten trip ile işinin olmaması lazım , erkek adam trip atmaz.
Hayırrrr… trip naz kapris erkeksi gelmiyor bana üzgünüm… 🤷🏼♀️
Ayy iğrenç ya ne o öyle bi o kaldı onu da elimizden aldılar
Erkek dediğin trip atmaz, naz yapmaz, trip çeker
Sürekli trip atan kadın çekiliyor da erkeği neden çekilmesin bea.
Boku çıkmazsa çok ufak atabilir de hayır yani normalde kız biz miyiz o mu
Biziz jdfj
Askere de biz gidelim oakejdkdhfo
prensesler cok yorulur simdi :) sjidjdkdwojd
O zaman çocuğu da onlar doğursun djjd
Sürekli trip atan erkek sürekli kademeden çıkan futbolcu gibidir delirtir hayatta cekilmez yol vercen gitsin bays
Çekilmez aman aman😂
Erkek kaldı mı ya ciddili noluyor acil düzelmesi lazım bu durumun
Tipsiz erkek salçasız yemeğe benzer jzjz
Ahaha azmine hayran kaldık 😂
Erkeğin trip atanıda mı var
Oho sürüyle
Enteresan
Erkek adam trip atmaz😀
Adamsa atmaz
Aynenn
Erkek dediğin trip falan atmaz. Aşsınlar ya banane
Aşamayanlar ne etsin 🥹
Sanırım artık bunu kabullenmeliyiz djjs
cekılmez one barbie mi ne
Evet barbssi
seninle şu an hiç tartışıcak kafada degilim haklsıın
Erkekgin trip atanida ne bilim sapına kadar erkek trip atmaz kadına yakışır trip atmak gönlünü alıp alip
Trip atan erkek dişil enerjili erkektir erkek dediğin eril olur bir ilişkide 2 kez olmaz
Çok çektim sonra tribin hasını atınca yani şutlayınca kendie geldi😂
Annesi sevsin öylelerini🙂
Direkt red flag! Direkt!
Çekilmez yahu. Çekemem 😅
Trip atanı çekilmez tamamen kafa ağrısı. 🤕
Evet shfghdss
Bu tip ne erkek ne de kadın çekilir
Trip cekemem bu yaştan sonra
Prenses erkek kfjf çekilmez jd
Tripli insanlarla uğraşılmaz.
Hiç çekilecek çile değil ya
Trip atan erkek mi olur gerçekten.