Selamlar... Trip atmak kadına özgüdür gibi düşünceler var, ne düşünüyorsunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Selamlar... Trip atmak kadına özgüdür gibi düşünceler var, ne düşünüyorsunuz?
Bir sorun varsa, ilgi çekmek amaçlı sergilenen davranışlar abartılmamak kaydıyla hoşuma gidiyor. Aksi halde hiçbir sebep yokken trip atan insanları sevmiyorum. Hayat onlarla çekilmez bir hâl alıyor. Tribin yerinde olması ve kısası makbuldür. 😌
Trip atan kız erkek fark etmiyor ben trip atan kişiyi hep itici bulmuşumdur. yani bir sorun varsa konuşulup çözülebilir her zaman. genelde trip atmayı aslında çocukça bulurum. belki de bunu yapan kişi biraz ilgi beklediği için yapıyor olabilir veya karşısında ki kişinin fark etmesi için yapıyor olabilir. ama ister arkadaşlık ister aşk olsun bence trip atmalar gereksizdir. tabi ki arada trip atıyormuş gibi şakalar yapılabilir. ama bunu sürekli yapılması bir yerden sonra iletişimi de zarar verir ve mutlaka orada bir anlaşmazlık ya da soğuma gerçekleşir.
Eig için teşekkür ederim
Kadıni da erkeğide itici yapar trip hani sitem edilir de trip olmaz ya
#selamgençlik 🍀🍀
⭐🍀🍀 En az trip atan kadın kadar itici, sevimsiz, antipatik ve a_hmak bi erkek olduğuna alâmet eder. Dünyanın en yakışıklı erkeği olsun, beş para etmez. 🍀🍀⭐
#tubasueda 🍀🍀
Cevap
13Cevap
Hayır, yeri gelir çok tatlı gelir gözüme ama abartıldıkça tadı kaçar.
Trip atmayı sevmiyorum trip atılmasını çocukça bir davranış olarak görüyorum o yüzden trip atmanın kadını ya da erkeği yok Her iki cinsiyette de çok itici olduğunu söyleyebilirim Doğru düzgün oturup konuşmak varken neden trip atarak iletişimi daha çok zora sokuyor ki insan hiç anlamıyorum
Trip atan kişinin sendeki yerine bağlı bazn kendilerini ifade edemiyolr byle garip trip denen illetden yapıyolr hoş deyil ama sevdiyin biri yapmşsa hall olunur bir şey
Trip atmanında bir dozu var bana göre. Bu kadın, erkek cinsiyet ayrımı yapmak istemem. Hiç birimize uzun süreli trip atmak yakışmıyor:)
Hayır trip atmak insani bir şey sonuçta ama fazlası da çekilmez 😜
Trip atmanın bir sınırı var. Abartıldığı sürece bir mahsuru olmaz.
Abartılmadığı sürece diyecektim lanet klavye sağ olsun.
trip atılması aslında iki cinse de yakışmıyor 😅
Evet itici trip atan erkek sevmiyorum. Trip kadına özgüdür bunu kimse elimizden almasın lütfen bize ait bu, herkes hakkına sahip çıksın erkekler trip atmasın.🙅
Trip denen şeyi atanlar iticidir cinsiyeti yoktur bu aptallığın
İtici
Erkek adam trip atmaz.
Aman tripciler benden uzak dursun
Evtt çok çok itici
kesinlikle.
Evet iticidir yakıştıramıyorum
Trip boş iş yıkıp geçicen
Yalnızlığım anladır beni sen anlamasın ,,,
İki cinsiyet içinde geçerlidir.
İtici
Beni bayıyor