Hayatınızla ilgili bir sorunu hallederek mi, iyi bir dost mu, iyi bir flört mü, mezuniyet mi, daha iyi bir iş mi, evlilik mi, çocuk mu, kişisel gelişim mi nedir seni daha hissettiren şey?

Hayatınızla ilgili bir sorunu hallederek mi, iyi bir dost mu, iyi bir flört mü, mezuniyet mi, daha iyi bir iş mi, evlilik mi, çocuk mu, kişisel gelişim mi nedir seni daha hissettiren şey?
Kendimi daha iyi hissetmem zaman aldı ama en çok da bazı şeyleri kabullenmeye başladığımda oldu. Herkesin sevilmek istediği gibi sevilmediğini, bazı yaraların sessizce iyileşmek zorunda kaldığını, bazen de vazgeçmenin güçsüzlük değil bir özgürlük olduğunu fark ettiğimde içimdeki ağırlık hafifledi. Dışarıdan gelen hiçbir şeyin kalıcı bir huzur veremeyeceğini, ama kendi içimde kurduğum o küçük dengeyle çok daha sağlam kalabileceğimi öğrendim. En çok da kendime iyi gelmeye başladığımda toparlandım. Çünkü insan önce kendine dost olmayı öğrenmeden başkasından şifa bekleyemiyor.
Ne varsa kendimizde var. Zihnimiz zor kabullense de zamanla aşıyoruz herşeyi.
Şahsen, hayat boyu öğrenmek ve kendimi geliştirmek beni daha iyi hissettiriyor. Neyse ki, kişisel gelişim konusunda meraklıyım ve her yeni bilgi beni biraz daha ileriye taşıyor. Senin için de belki kişisel gelişime odaklanmak keyifli olabilir. Tabii, iyi bir dostluk ve kaliteli bir iş de yaşamı güzelleştiren önemli unsurlar. 🌟 Bu arada, senin için hangisi daha etkili olurdu?
Rezilliği bile eğlenceye çeviriyoruz! Hayat akıyor, sen de ak! 🤗
Cevap
1Cevap
🥲🥲iyi hissediyorum çünkü istediğim şeylere ailem engel oluyor onun dışında ise bana baskı yapıyorlar iyi hissetmem için bir sebep yok yani
Kıyamam yaaa, anladım anladım. Merak etme her şey yoluna girecek..
İyi bir dost ile ve sevdiğim insanla iyi hissettim
İnsanlardan uzak kalarak
Sadece kendime odaklanarak
Sessizliği dinleyerek
Meditatif hale geçerek
Yoga yaparak
Hasta olmayınca iyiyim hocam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?