Kendinizi daha iyi hissetme yollarınız var mı?

Çok depresif bir dönemimden geçiyorum şu an hiçbir şey yapasım yok. etrafımdaki herkeste öyle olunca, genel herkeste olan bir şey gibi düşündüm o yüzden çok üzerinde durmadım ama hala böyle hissetmeye devam edince biraz destek almak istedim. destek almadan önce de biraz araştırdım. “İçindeki çocuğu mutlu etmek” konusu çok hoşuma gitti açıkçası, belkide küçük değişimlerle daha iyi hissedebilirim kendimi. bu cümleyi duyunca benim aklıma ilk önce kendime bir şeyler satın almak geldi, kendime derken aslında hala içimde olan kendi küçüklüğüme bir şeyler almak. Carrefoursaya gittim, ilk önce çikolata bölümünü gezdim sonra kırtasiye sonrada oyuncak. hala tereddütlerim vardı ama Şansıma hepsinde ya bi böyle bir kitap alana bir bedava ya da oyuncaklarda yüzde otuz gibi indirimler vardı. Bende bu bir işaret diye düşündüm ve her reyondan bir şeyler aldım kendime, alırken bu kadar etkili olucağını düşünmemiştim açıkçası ama eve gelince yaşadığım mutluluğu hattaait olma hissini size anlatamam. sizinde bunun gibi küçük ama etkili yöntemleriniz ar mıdır?

Kendinizi daha iyi hissetme yollarınız var mı?