Selam ✨ Kötü hissettiğiniz zaman kendinizi daha iyi hissetmek için ya da bir şeyleri unutmak için neler yapıyorsunuz, kendinize ait bir yönteminiz hobiniz var mı.

Selam ✨ Kötü hissettiğiniz zaman kendinizi daha iyi hissetmek için ya da bir şeyleri unutmak için neler yapıyorsunuz, kendinize ait bir yönteminiz hobiniz var mı.

Kendime zman ayırmaya çalışıyorum kulaklığı takıp müzik dinliyorum bir köşeye çekilip kitap okuyorum bahçeye çıkıp çıplak ayak toprağa basıyorum bazen iyi geliyor meditasyon gibi ve bunları yaparken sürekli elimde olan canım kahve kupam 🤎kahve sakinleştirici etkiye sahip bende...🤎🦋
Çok güzel düşünüyorsun knk ✨🤗
❤️🙏🍀
Hayvan sevmek bana iyi geliyor. Bu yüzden her zaman çantamda kuru mama taşırım sokak hayvanları için. Ayrıca sahilde yalnız veya arkadaşlarımla vakit geçirmek de iyi hissettiriyor. Doğayı sevdiğim için bahçe işleriyle uğraşmayı da hobi edindim ama minik domateslerimi yemeden duramadığım için evdekiler daha tadına bakamadı😅
Bende hayvanları çok seviyorum :D
Ne güzel. Ama benim gibi kedilerin peşinden koşma sevmek için 😄
Ben zaten beni sevmeyen kızların peşinden koşmam :D ama hayvanları çok severim
Kızlar nerden çıktı 😂
Benim gibi kedi derken kızlar sandım, normal kediler mi diyordun 😂😹
Ben kedilerin peşinden koşuyorum, sen de benim gibi koşma demeye çalıştım sdjsjf
Haa anladım :D sdfsdfsd zaten bazıları kaçıyor ya kendini sevdirmiyor ya da çiziyorlar ama olsun canlarım onlar benim
Ay yok niye öyle diyim ahaha😂
😂 sdfsdf uykum var bugün ya
Ay karnım ağrıdı gülmekten asdjfkd😂😂
😂😂
Ben bol bol kitap okurum böyle zamanlarda, kitapların o büyülü dünyasına girerim, en çok roman okumayı severim, roman karakterlerini merak ediyor olmak kafamı dağıtmamı sağlar, bir de kitap okumak kafamı dağıttığı için sorun gördüğüm düşünceleri bertaraf etmemi sağlar
Dışarı çıkıyorum ya da köpeklerimle ilgileniyorum.
Rica ederim :) :)
Cevap
13Cevap
Açıkçası çok da bir şey yapmıyorum kardeşim ya akışına bırakıyorum bir şekilde geçiyor mesela yalnız kalmayı severim şu anda parkta oturuyorum
Doğada yürüyüş veya bisiklet sürerim. Kitap okumak , müzik dinlemek , hayvanlarla vakit geçirmekte bana çok iyi geliyo.
Sırasıyla sigara duş uyku ve bazen alkol almak iyi geliyor..✨
Afiyet olsun.. ✨🌷
Teşekkürler 🧚♀️✨
Ağlamak
Müzik dinlemek
Bir şeyler karalamak ( yazı)
Belki boyamak da iyi geliyordur denemedim deniycem ama.
Sorunu çözmeye çalışmak eğer yoksa da şükür etmek
En kötü animda annemle konuşurum, sesi iyi geliyor. Onun dışında arkadaşlarımla vakit geçiririm. Mesela şu an yaptığım gibi, dün agliyorken şimdi kızlarla mangala gidiyoruz 👌
bir sürü var kitap okumak beni çok rahatlatıyor şarkı dinlemek, oyun oynamak, tatlı yemek bunları yapıyorum ama rahtalayamazsam uyurum
Kaçıyorum kafa dinliyorum ya da içimi bir yerlere döküyorum (yazmak gibi)
mümkün olduğu kadaz az konuşma ve az arkadaşlık
Yemek yiyorum, uyuyorum, film izliyorum veya müzik dinliyorum.
Temizlik yapıyorum ben ya inanılmaz mutlu ediyor beni🤭
Var. Bilgisayar oynamak motosiklete binmek sessiz sakin manzara izlemek, yanında kimseler yokken…
Bunu o kadar sormak istedim ki burada ama sormadım. ..
Abur cubur yerim, temiz hava alirim, dus alirim, uyurum
Kulaklıklarımı takıp sokakta gezmeyi tercih ediyorum..
Kaliteli yasam pozitif bakmak kucuk seylerden mutlu olmajtur ne yaparsan yak aşk ile yap
deniz kenarına gidiyorum
Dans ederim
Film izlerim
Kitap okurum
Spor yapıyorum
Müzik dinliyorum en iyi terapi gibi geliyor bana
Gezintiye çıkıyorum. Piknik yapıyorum
Duş alırım, müzik dinlerim, kitap okurum...
Dua almak hoşuma gider
Müzik dinlemek ve sevdiğim şeyle uğraşmak
Dans, spor, aktivite
pintten yakisikli bakiyom
Soğuk bir duş
Şarkı dinliyorum
Hissedemiyorum
Genelde şükrediyorum
Yürüyüş yapıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?