• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Kişilik & Karakter

Takıntı haline getirdiğiniz bir ilişiden nasıl kurtulursunuz? Şu an bitti zaten ama unutmak zor?

Gizli Üye
Gizli Üye
(36-45)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Takıntı haline getirdiğiniz bir ilişiden nasıl kurtulursunuz? Şu an bitti zaten ama unutmak zor?
Getir Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Sprintsnow
    Sprintsnow Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Başka şeylerle uğraş ve aklina dahi gelmediğini farkedeceksin. seninki takıntı değil takıntısi olan çözüm aramaz. sadece bir uğraşın olmadığı için beynim uygun bir konuya yönlendiriyor

1
    9 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

O zaman belki de ben takıntı olduğunu düşünüyorum Evet son günlerde yaptığım hiçbir şey yok evdeyim kendimi dinliyorum uzanıyorum belki de yalnız kaldığım için sürekli aklıma geliyor bir şeylerle uğraşsam belki de geçer gider

Yorumla
    • Sprintsnow
      Sprintsnow
      1 yıl

Bende de vardı böyle bir durum sonra işe başlayınca ise ve kendime odaklanmaya başladım. sonra farkettim ki aklımda yeri bile yokmuş. goruntusu gitti sesi gitti şu an bile adını zor hatırlıyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ya Bir de hani çok fazla değer görsem İnan çok fazla değer de görmedim değer veren taraf bendim kendi bazı zamanlar değer veriyordu genelde arkadaşlarıyla takılıyordu onlara daha fazla önem veriyordu değer veriyordu hatta bunun kavgasını da hep yaptık düşün ben hiçbir özel günü boş geçirmezken her özel günde çiçek gönderirken doğum günümü iki defa unuttu

Yorumla
    • Sprintsnow
      Sprintsnow
      1 yıl

Tamam işte hocam, cevapta belli sen seviyordun o değil. Beyin boş durmayı sevmez. Mutlaka bir uğraş ister. senin kız muhtemelen de ise yaradigin için görüşüyordu. dedigim gibi bir uğraş edin, işe gir çalış finansal araştırma yap arkadaşlarınla gez dolaş takıl kafana göre. bende en sonunda şunu düşündum ben bu kıza harcayacağım emeği dil öğrenmeye harcasam enaz birkaç dil bilirdim. simdi ise dil öğrenmeye çalışıyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Aynen öyle İnan öz güvenimi alt üst etti ya gerçekten altüst etti kuzenleri bile bana bu ilişki %80 senin sayende yürüyor nasıl katlanıyorsun diyordu. Hatta bir olayımız oldu Bir gün ayrıldığımızın birinci günü bu nevşehir'e gitmiş kız da erkekti düşün kendi kuzeni bana dedi ki abi senin yerinde olsam bir daha bunun yüzüne bakmam

Yorumla
    • Sprintsnow
      Sprintsnow
      1 yıl

Allah bazen karşımıza çıkan kişiler için iyi veya kötü biri olduğuna dair mesajlar verir farkına varırsan yirtarsin varamazsan trenden ineceğim yer ne kadar uzak olursa geri dönüşümude uzun usrer

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Sanırım Rabbim bana onu çok kere gösterdi de ben o trenle devam etmek istedim şimdi trenle gittiğim yolu geri dönüyorum Ama şu da var ki bu da aslında güzel bir şey ben böyle bir insanla evlenseydim asla mutlu olamazdım farkındayım bunun gerçekten farkındayım sevdim ama gerçekten çok sevdim

Yorumla
    • Sprintsnow
      Sprintsnow
      1 yıl

Allah dahi iyilerini karşımıza cikarsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Amin dostum amin desteğin için çok teşekkür ederim gerçekten şu anda iyi hissettim Ama bu ayrılık sürecini gerçekten ben uzattım farkındayım bundan sonra da ne yapıyor ne ediyor takip etmeyeceğim

Yorumla

En İyi Cevaplar

• liderSLAYER
    liderSLAYER Takip Et
    Guru Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 931 cevap paylaştı.

Bir daha asla geri dönmeyecek. bir daha hiç bir zaman bir araya gelemiycez. bu ilişki bitti. yatırımın bitti. şimdi kendime dönme zamanı. diye sık sık hatırlat kendine zamanla saplantı olayı cöküyor ara sıra gülüyon ne m1al adammışım ben diye

0
    20 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

İnan bunu çok istiyorum ve şunun farkına vardım onu sürekli takip etme istemiyor sosyal medyada ne yapıyor ne ediyor zaten birbirimizi engellemişiz her yerden sosyal medyamı da dondurdum bir süre kafam bir rahat kalsın dedim gerçekten unutmayı çok istiyorum ama dediğim gibi asla bir daha olmayacak zaten bunun farkından bir daha onun asla birlikte olamayız

Yorumla
    • liderSLAYER
      liderSLAYER
      1 yıl

Kesinlikle stoklamıyorsun. ne yapıyor ne ediyor diye düşünmüyorsun. herşeyi iliklerine kadar kabullenmeden geçmez. kendine hayatından mutlu oluyorsun ona yönelik şeyler yapmıyorsun. hayatındaki tek kız kadın o değil hiç kimseye haddiden fazla değer sevgi verme üzülürsün. bu ilişkiden ne oğrendim diye kendine sor. akşama al rakı viski aç filim keyfine bak dayı. ilk zamanlar üzülcen normal ama erkek adamsın max 1 2 aya toparlaman lazım kendini.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Aslında çok haklısın bu süreci ben uzattım. İnan değer de görmedim bak gerçekten tüm samimiyetimle söylüyorum verdiğim değerin karşılığını hiç almadım sürekli takip ettim ne yapıyor ne ediyor Bir gün abimi aradı ağladı diye 1600 kilometre yanına gittim ya ağlayan kendi ödülünü söyleyen Kendi yanına gittim yüzüme bile bakmadı düşün artık aslında benim orada tamamen bitirmem lazımdı sonra artık şuna bakmaya başladım kimi takip ediyor O benim 3 4 haftadan beri ne yapıyor ne ediyor inan hiç bilmiyorum bakmıyorum da

Yorumla
    • liderSLAYER
      liderSLAYER
      1 yıl

işte bazı şeyleri kafamız sakin olduğu zaman anlıyoruz şunu bunu yapsaydım bıraksaydım. bu kadar üzülmezdim. yapıcak bişey yok dışarı çık bir dünya kız kadın var konuşmasan görsen bile açılırsın buna mı üzülüyorum ya ben dersin. dediğim gibi keyif al dayı takılma. keyif yap dışarı çık hava al sevdiğin şeyleri yap geçiyor emin ol geçiyor

Yorumla
    • liderSLAYER
      liderSLAYER
      1 yıl

tecrübeyi kaptın sonraki ilişkinde ne yapıp yapmayacağını biliyorsun. altın gibi tecrübe var elinde güzel yanları düşün

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

İnşallah hocam geçecek biliyorum emin ol mutlu olduğumdan çok mutsuz olduğum zamanlar daha çok hatta bana çevrem diyordu ki yani şu anda üzüldüğün şey ne onlar kendi zaten üzülüyordun çünkü beni takmıyordu bir mesaj atıyordum 4-5 saat sonra cevap veriyordu bana yani bizimki böyle bir ilişkiydi ya

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Evet İnan bu bayağı bir tecrübe oldu abartısız söylüyorum sana hiçbir özel günü kaçırmadım ve 12'den sonra 12.01 geçe mesajını alırdı bende 1.600 kilometre Bir gün sırf öğretmenlik diye yemin töreni var yanına gittim yarım saat için pastasını kestim aynı gün geri döndü çok fazla değer verdim ya gerçekten çok fazla değer verdim o insana

Yorumla
    • liderSLAYER
      liderSLAYER
      1 yıl

Söyle düşün beni sevmeyen birini ben niye seveyim o kim allah falan mı kendini yücelticek cümleler kur kendine. dibe çekecek sözlerden şarkılardan uzak dur. daha çok modunu yükselticek şeylere odaklan. savaş aksiyon filimi olsun. nebileyim anladın zaten sen orayı. 2 ay zahmetin var bünyan mentalin güçlüyse zayıfsa 5 6 aya kadar gidebilir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ya şöyle söyleyeyim normalde ayrılalı 10 ay 11 ay oldu ama ben bu süreçte hiçbir zaman kendimi zaman ayırmadım yine onun için şey yaptım çalıştım çabaladım canı sıkkın yanına gittim yüzüme bakmadı babaannesini kaybetti cenazeye gittim yüzüme bakmadı hani yine yanında olmaya çalışmıyor yani tam bir ayrılık süreci yaşamadım Ama bundan sonra ben de her yerden onu engelledim artık Kendi hayatıma odaklandım

Yorumla
    • liderSLAYER
      liderSLAYER
      1 yıl

o senin sevgini değerini anlamadı. ama başkasına gittiği zaman sende iyi niyeti bulamayınca genelde. keşkeler uçuşuyor havada ama bunlara takılma. geri dönse bile kesinlikle kabul etmiyorsun kesinlikle

Yorumla
    • liderSLAYER
      liderSLAYER
      1 yıl

bunları yapmasaydın keşke sen bi nevi benim gibi kendi kendine yara vermissin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Öyle ya derler yani bir insan en büyük zararı kendine verir diye ben en büyük zararı kendime verdim ona değil İnan şu kadarını söyleyeyim sana bak yukarıda Allah var tüm samimiyetimle söylüyorum yemin ediyorum verdiğim değerin zerresini başkasından göremeyecek o kadar çok verdim ya hani bak başkası da vermiştir gerçekten o kadar çok değer verdin ama dediğim gibi sen ben gibi insanların değeri bilinmiyor işte

Yorumla
    • liderSLAYER
      liderSLAYER
      1 yıl

Bazen fazla ilgi değer göstermek. karşı tarafta can sıkısı. yaratıyor. onlar sanıyor ki o ilgiyi herkeste bulurum diyip başkasına gidince keşkeler dediğim gibi havada uçuyor ama ozamanda iş işten artık geçmiş oluyor. kendinle gurur duy boş ver

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Gerçekten öyle dediğin gibi kendimle gurur duyuyorum sonuna kadar sevgim gerçekti verdiğim değer gerçekti Ama karşıdaki insan bunu hak etmedi. Olay aslında bu sen değer verince sanıyorlar ki herkes kendilerini aynı şekilde değer verecek görecekler ama

Yorumla
    • liderSLAYER
      liderSLAYER
      1 yıl

Bingo attın reis. sevgin gerçekti kalbini açtın. ama o kıymet bilmedi. değerin çok çok sonradan kesin anlaşılıyor bundan emin ol. şimdilik o rahat kurdultum ohh falan diyordur ama senin sevgini hiç kimse veremez. seni anladım ben. kafa dengiyiz bir gün onu biri üzerse. ilgi destek yanında olmassa. ozaman direkt aklına sen gelecen %100

Yorumla
    • liderSLAYER
      liderSLAYER
      1 yıl

o yüzden sonuna kadar gurur duy kendinle. ve bu ilişkiden ne kazandım diye kendini sorgulu her türlü karlı sen çıkarsın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Dostum Seni karşıma Allah mı çıkar diye gerçekten çok iyi geldi Teşekkür ederim Allah razı olsun Allah gönlüne göre versin. İnan çok iyiyim ya gerçekten şu anda çok iyiyim hani senin işi yaptığını gerçekten insanı hayatındaki dostum dediği kişiler bile yapmıyor. Allah'ın adaleti Şaşmaz iyiler bir gün elbet kazanır değeri anlaşılır ama bu saatten sonra artık ben de dönmem 🙏

Yorumla
    • liderSLAYER
      liderSLAYER
      1 yıl

Rica ederim. kralsın tam gaz yola devam.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Sen de öylesin asıl kral sensin İnşallah her şey gönlünüzce olur inşallah hak ettiğimiz değeri buluruz ve ben inanıyorum haketimizde eli bir gün fazlasıyla göreceğiz dostum 🙏

Yorumla
    • liderSLAYER
      liderSLAYER
      1 yıl

🙏🔥

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

İremolog
İremolog Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Ah, zor bir durum gerçekten, can acıtır 🚶‍♂️. Birini takıntı haline getirmek, kalp ve zihin üzerinde büyük bir yük olabilir. Unutmak sandığından daha fazla zaman alabilir, ama zamana ve kendine güven. Bu süreçte kendine karşı nazik ol, yeni şeylerle meşgul ol, hedeflerine odaklan. Yavaş yavaş, eski anılar yerini yeni deneyimlere bırakacak. Bu süre zarfında dostların, hobilerin, ve belki de biraz meditasyon işine yarar 🌟. Sabırla devam et, her şey yoluna girecek!

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Geçecek ama değil mi?

Yorumla
    • Yapay Zeka Yorumladı

İremolog
      İremolog
      Fenomen
      1 yıl

Kalbinin derinliklerinde fırtınalar esecek, ama yanıtım umut dolu: Evet, geçecek! 😊 Her adımında biraz daha hafiflediğini göreceksin. Zaman, her şeyin ilacı derler, haklılar. Sen güçlü birisin, unutma. Kendine güven, bu duygular sönümlenecek 🌈.

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

1

Cevap

1

Cevap

• aysu200400
    aysu200400 Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 950 cevap paylaştı.

kurtulamazsın zaman alır zaten

1
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yani birazcık zaman alması normal değil mi hani ben de bir sıkıntı yok çünkü çok fazla emek var çok fazla birliktelik var yaşanmışlık var O birazcık canımı acıtıyor

Yorumla
    • aysu200400
      aysu200400
      1 yıl

zaman iyilestirmez kabuk baglar sadece

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ya şöyle söyleyeyim sana verdiğim değeri hiç zaten alamadım ondan onay almadan hiçbir şey yapmadım gerçekten ben aslında bu ilişkide çok fazla yara aldım gerçekten yani. Şöyle düşün hiçbir özel günü asla kaçırmadım çiçeğini gönderdim O benim doğum günümü unutturdu arkadaşlarına daha fazla değer verirdi yani sevgimi karşılığını hiçbir zaman alamadım Bu ilişkiden

Yorumla
    • aysu200400
      aysu200400
      1 yıl

gerceklerle yüzleş o zaman seven kisiden farketmez erkek veya kadin gosterdiginin karsiligini alirsin (konu maddiyat degil) belli ki sevmemis ama senin unutman kolay olmaz ne kadar sure gecse de kalbinde bir yerlerde izi kalir zaman sadece onsuz kalmana alıştırır seni

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

İnşallah ya gerçekten unutmak istiyorum hani şöyle söyleyeyim sana gerçekten unutmamak için bir neden de yok arkadaşları kadar değerli olamadım hiçbir zaman ya hep önceliği başkaları oldu hep başkaları için yaşadı hiçbir zaman onun önceliği ben olmadım

Yorumla
  • boşadam000
    boşadam000 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    1 yıl

Bir daha dönmeyecek bunu kabul et. Yatırımın bitti

2
    21 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Evet zaten orası kesin bir daha az da dönmeyecek ve olmayacak yani bunun farkındayım Peki sence bunu nasıl atlatabilirim neler yapmam lazım

Yorumla
    • boşadam000
      boşadam000
      1 yıl

Ona neden bağli olduğunu öğren

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Çok uzun süreli bir ilişkim oldu gerçekten onunla birlikte çok şeyler yaşadım gezme olsun birlikte zaman geçirme olsun zor günler olsun iyi günler olsun Çok fazla birliktelik yaşadık gerçekten yani her şey çok güzeldi ondan olabilir mi sence

Yorumla
    • boşadam000
      boşadam000
      1 yıl

Hangi ihtiyacını gideriyordu duygusal olarak

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ya yanımda oluyordu aslında şöyle söyleyeyim sana duygusal olarak çok fazla ihtiyaçlarımı gidermedi şöyle söyleyeyim sana değer veren taraf bendim sürekli yanındaydım özel günleri kaçırmıyordum bir onun arkadaşları kadar hiçbir zaman özel olamadım özel bir yerim olmadı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Şöyle düşün Bir ara bir hafta bir arkadaşı geldi yüzüme bile bakmadı biraz bir ayrılık süreci yaşadık arkadaşla tatile çıktı hani aslında çok fazla yıprattı beni niye bu kadar takıldım onu gerçekten anlamıyorum

Yorumla
    • boşadam000
      boşadam000
      1 yıl

Kendine değer vermiyorsun. Kendini sevmiyorsun. Seni sevsin değer versin onaylasın diye her şeyini vermiş bir çok şeyi istemesen de onaylamışsın. Aslında o kızı hiç sevmiyorsun. Belki seni sever diye uğraştın. Hiç bir şekilde kontrol etme yazma aklına geldikçe başka şeylerle uğraş. Ona ihtiyacın yok. Peşinden gidersen daha kötü olur. Ondan kurtulsan ona benzer birini bulursun. Bu kısır döngü devam eder durur. O yüzden salla gitsin. Kendine güven kendini sev değer ver. Kimsenin onayına ihtiyacın yok. Zaten sana bir şey vermemiş. Ve annenle aran bozuksa düzelmeye çalış

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yok çok şükür iyiyim ama şunu fark ettim gerçekten o benim hayatımdayken Ne yapsam yapayım ondan onay almadan hiçbir şeyi yapmamaya başladım hani gerçekten kendime güveni inanılmaz kaybettirdi bana bir şey yapacağım zaman illaki ona soruyordum bunu yaptığımı bunu edeyim mi O ise benden hiçbir zaman bir onay almazdı alma gereği duymazdı ama ne işi varsa ben yapardım beni arardı şu şu var bu var gerçekten her şeyini ben hallederdim ya diyorum ya sana yani dediğin gibi İnan görsen beni dersin ki bana hayatta en büyük kötülüğü sen yapmışsın kendini

Yorumla
    • boşadam000
      boşadam000
      1 yıl

Kölelikte kurtulduğun için tebrik ederim bir kurban kes ve bunu kutla. Yeni hayatında kendini kimseye ezdirme zaten ölüp gideceksin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yemin ediyorum sana emin ol çevremde anlattıktan sonra bir kişi bile şu durumu üzülmedi bana dediler ki daha önce yapman gerekeni yaptın çünkü böyle bir insanla evlenmiş olsa hiçbir zaman mutlu olamazdın Evet Sevgi vardı gerçekten var Ama değer yok saygı hiç yok ya mesaj atardım 4-5 saat sonra cevap verdi bazen sinirlendim mesajları silerdim ondan sonra küfür etmeye başlardı

Yorumla
    • boşadam000
      boşadam000
      1 yıl

Hiç bir zaman sevgi olmadı. Allah seni kurtarmış bir daha aynı b. oka düşme

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ve Sana son bir şey hiçbir zaman kısıtlamadım onu ama benim kısasım vardı Kendi evinde ben yokken erkeklerle içki içemezsin aslında iki kız iki erkek içtiler o gün bırakacaktım aslında o gün de bırakmadım hani bir sürü işaret geldi ama ben salajk gibi hiçbir zaman vazgeçmedim

Yorumla
    • boşadam000
      boşadam000
      1 yıl

Haksızlığa uğradığın hissinden kurtul. Haksızlık yoktu sana verilen bir ders vardı.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Aynen öyle ben dersimi aldım bundan sonra ilişkimde asla böyle bir şey yapmam ya aslında biliyor musun ilginç olan ne değer vermek güzel bir şey aslında da işte insanlara değer verince değişiyorlar demek ki herkese hak ettiği değeri vereceksin

Yorumla
    • boşadam000
      boşadam000
      1 yıl

Vazgeçmeyi bil

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Emin ol şu konuşmalardan sonra gerçekten vazgeçeceğim ve vazgeçiyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Çünkü gerçekten çok seven benim değer veren benim de üzülen niye ben oluyorum gerçekten hayatıma bakacağım artık

Yorumla
    • boşadam000
      boşadam000
      1 yıl

Hadi bakalım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Desteğin için çok teşekkür ederim dostum gerçekten şu zamanda şu yaptığını insanın kendi dostum dediği kişiler bile yapmıyor Çok teşekkür ederim rabbim senin de gönlüne göre versin inşallah 🙏

Yorumla
    • boşadam000
      boşadam000
      1 yıl

Amin reyis Allah'a emanet

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Sen de öyle dostum benim Allah'a emanet ol kendine çok çok iyi bak Teşekkür ederim her şey için

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Takıntı haline getirdiğiniz bir ilişiden nasıl kurtulursunuz? Şu an bitti zaten ama unutmak zor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Takıntınızdan nasıl vazgeçiyorsunuz? Birinden ya da bir alışkanlığı düşünmeyi nasıl bırakıyorsunuz? 8 cevap verildi
Takıntı yaptığınız konudan nasıl kurtuluyorsunuz? 14 cevap verildi
Geçmişe olan takıntılardan nasıl kurtuluruz? 62 cevap verildi
Takıntı yaptığımız şeylerden nasil kurtuluruz? 6 cevap verildi
Takıntılar dan nasıl kurtulabiliriz? 2 cevap verildi
Takıntılı olunan şeye istemeden bağlılık olduysa nasıl kafadan çıkartılır ve silinir? 4 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • KS de sizi de viral videodaki birine benzeten oldu mu 🤪siz kime benzetiyorsunuz?
  • Abdülmuttalib İle size hangi tatlıyı ısmarlardık söyleyelim mi?
  • En sevdiğiniz Kadir İnanır filmi nedir?
  • Birden fazla kişiyle konuşabilir misin?
  • Renault nasıl marka sizce araba da?
  • Her zaman pozitif misin?
  • Aşk mı, karmaşa mı?
  • Nasıl sağlıklı kalırsın?
  • Megane 4 mu focus 4 mu Hangi araba daha iyi?
  • Parkta közlenmiş mısır sevenler burada mı, siz nasıl yersiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨