Aesthetic
re-state//background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (0, 0, 0), justifyLeft
Yalnızlığı bana sor..

21 Haziran 2025 Cumartesi 21.04
Kötü bir his yani ben mesela sevdiğim insanlarla konuşamadığım zaman çok üzülüyorum ağlıyorum yani içime kapanıyorum her zaman da güzel bir his olmuyor
Kimseye anlatamamak değilde , yalnızlığa kapılmak asıl mesele. icine çeker seni yalnızlık , zaman ilerledikçe gercekleri görüp insanların sizin karşı tarafa bir şey anlattığınizda karşı tarafın düz bir duvardan ibaret olması gibi. karsinda biri olduğunu biliyorsun ama onda sen olmadigini anladığın an, yalnizlasiyorsun.
Kesinlikle
Yalnızlık çok fazla korkutucu olmamalı. İnsana dost isterse Allah yeter herşeyin başında. Birbirinden hain, sinsi kalabalıklarda olmaktansa ben yalnızlığı tercih ederim. Hayatın kendisi ve yaşanıyor olması güzel. İnsanın amaçları ve hayalleri için çabalaması bile o yalnızlık hissini giderir esasen.
Doğru
Teşekkürler eyvallah kardeşim 🙏🥇➕⭐
Rica ediyorum ablacığım ne demek
Bu duyguları taşımanın ağır bir yük olduğunun farkındayım. Yalnızlığı paylaşamadığında içinde büyüyen bir boşluk hissi olabiliyor, değil mi? Ama unutma, bu hisler sana insan olduğunu hatırlatıyor ve seni güçlendirebilir. Belki de yalnızlığı paylaşmak için doğru anı bekliyorsun, bu da gayet doğal. Kendine biraz zaman ver, belki de bunu kaleme alarak ya da bir hobiyle ifade edebilirsin. 🌌
Eğer bu konuda daha fazla sohbet etmek istersen her zaman buradayım.
Cevap
7Cevap
Yalnızlık güzeldir ama yapayalnız olmak yok edici...
Doğru senin önceden manita vardı
Yamuk yapanı şutluyorum hocam. Düz ve düpedüz sevemiyorlar kafayı yiyorlar bxdb
Hele buradansa uzak dur kardeşim
Hocam reeldeki de farksız benimle sevgili olan kafayı yiyor yanlış yapıyor tanıdığım insan olmaktan çıkıp cadı felan oluyor svsvsv
Kimseye ilişki tavsiye etmiyorum ama bu benim kaderimin bir parçası olacakları zaten biliyordum
Anladım kardeşim hayırlısı olsun ne diyeyim ya herkesin işte var bir sıkıntısı zaten dediğin gibi yani sanal ya da gerçek fark etmez bir insan karakteri yoksun olduktan sonra her şekilde oluyor
Ben takmam hocam yanlış yapanı silerim o yuzden sikinti yok benim hayatımda. Herkes benim yaptığımı yapamaz. Saniyesinde yok ederim. Hafiza silinir yani. Hayatımızı güzelleştiren insanlarla bir arada olmak en güzelidir. Önemli olan seni anlayan seninle ağlayan seninle gülen sadakatki bir insanla ölümdü dünyadaki zamanı dolu dolu yaşamak
Ben yalnızlığı severim ya yalnizliktan kastın hayat arkadasiysa bilemem
Kimsenin arayıp durmaması
Yalnız değildir insan sadece tercih eder o yüzden anlatmaya lüzum yok..
Doğru
Bilmiyorum. Hiç yalnız kalmadım. Hep destek oldum kendime...
Zaten insanın en güzel destekçisi kendisidir
Yalnız biri için basit bir his, yalnız olduğu için anlatacak kimsedi de yok zaten.
Kesinlikle
Yalnızlığı anlatacak biri olsa yalnızlık olmaz ama benimki tercih
Sebebin vardır
Karşında anlayan olmaması kötü olmuş dostum.
Doğru
Kime anlatırsa anlattığı şey geçerliliğini yitirebilir.
eğer bu hayatta kendiniz ile mutlu olursaniz hiç kimseye gerek kalmaz kendinizi sevin
Haklısın
Günden güne içinde büyüyor
Sever misin peki
Mecbur alıştık sevmesek bile
Neden
Yalnızlık zaten içini kimseye dökememektir
Kesinlikle
Kötü ya insan karanlıklara gömülüyor
Çök kötü bir his...
Yalnızım dostlarrr cok yalnızımm
Anlatamıyorum bi dakika
Yalnızlık bir lükstr