Kimseyle konuşmuyorum içimden gelmiyor herkes aynı gibi oldu iyi insanlar kalmadı eskisi gibi iyice içime kapandım 😢
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Benim de içimden gelmiyor artık. Yalnız değilsin
Aga böyle de olmuyor doğru kişiyi bulup kafamı rahatlatmam lazım
Doğru kişi aramakla bulunmuyor. Allah'ın takdiri. Ne zaman çıkarsa o zaman. Aramakla bulunsa herkes bulurdu
Sen çalışmazsan para vermezler dimi yani bir şey Kendi kendine olmaz illaki bir hadise yaşanmalı ve çaba gerektirir diye düşünüyorum
Evet bir hadise yaşanmalı ama buradaki çaba sadece açık kapı bırakmak olur. Napicaksın? Sokağa çıkıp "ben doğru kişiyi arıyorum neredesin?"diye bağıracak mısın
Hayır ama birileri ile tanışmak gerekir bence
Tamam tanışmak gerekir ama her onune gelene de yurumezsin yani. Her şeyin bir yolu yordamı var
Yürümem ben kimseye arkadaşça tanırım zaten ve bugüne kadar kimseye yürümedim😒
Anladım. Ne diyim o zaman sana kolay gelsin
Sanada
Ama bence bu yüzden içine kapanma. Kendi başına da mutlu olmayı başaramazsan başkasını hiç mutlu edemezsin. İnsan önce kendi kendine mutlu olabilmeyi öğrenmeli
Ben kendi başıma mutluyum aslına sadece bir gün evlenmem gerekecek ve etrafta tek bir tane potansiyel yok gelecekteki kişiyi ne kadar iyi tanıyabilirimki diye düşünüyorum
O konuda haklısın. Şahsen benim artık kimseye güvenim kalmadı. Yoksa herkes ister hayatını kendisine uygun, bakış açısı benzer ve anlaşabileceği biriyle evlenip hayat arkadaşı olmayı. Ama artık kimseye güvenemiyorum. Etraf hayal kırıklıklarıyla dolu
Evet öyle zaten üni bitinceye kadar birini bulup güvenmek istiyorum inşallah başarılı olurum pek sanmam ama fjdjsj
Kaç yaşındasın
20 yim siz?
24
Yani bunları benim söylemem gerekiyor ama sen söylüyorsun :) yaşın daha 20. O kadar acele etme
Ben acele ediyorum çünkü temiz kızlar senin yaşlarda çok az
Yaşla ilgisi yok. İnançla alakalı bu.
Hayır inançlı olanlarda yaş ilerledikçe evlenicem bununla umudu ile yapıyorlar maalesef
Hayır yanılıyorsun. Ben de inançlıyım. Ben niye yapmadım? Evlenicem umuduyla diye bişey yok. Ya evlisindir ya değilsindir. Ona göre davranırsın. En azından aklı olan insan böyle davranır. O yüzden için rahat olsun
Aklı yok işte onların neyse ya inşallah temiz biriyle evleniriz 🥺
İnşallah. Sizin yaşlarınızds hep böyle iyi düşünen erkeklere denk geliyorum da benim yaşlarımda öyle olana pek denk gelemiyorum maalesef. Neden bilmiyorum...
Bak açık konuşayım sana erkeklerin şu dünyada en zor sınavı cinselliktir ve çoğu da dayanamaz bir kere yapan devamlı yapmaya başlar ve bir kadına o gözle bakmaya başlar İslam'da boşuna mı yasaklandı zina
Boşuna değil elbette. Ama Allah insana irade vermiş. Bu erkek için de böyle, kadın için de böyle. Biz kendimizi sakınıyorsak siz de sakınabilirsiniz.
Aynı nefis değil maalesef erkekteki daha baskın
Ya buna katılmıyorum. Herkesin nefsi var. Zina da her iki cinsiyet için aynı derecede günah. Kendinizi bu konuda farklı gormeyin
Nefsimiz daha fazla bu bilimsel gerçek ama günahı aynı bahane için demiyom yanlış anlama
Tamam anlıyorum seni ama her şeyde olduğu gibi bunun da çözüm yolları var. Oruç tut mesela
Yok be ben nefsime sahip çıkarım o sorun değil ama demek istediğim insanların erkenden evlenmesi gerekiyor ilk sevgili değilde ilk karım vs olsun
Yani genç evlenmek tabiki daha iyi. Ama düzgün insan bulmak zor
Geç evleniyoz diye ahlak çöktü zaten
Evet buna da katılıyorum. Ama elden bişey gelmiyor. İnsan 10 kere evlenmiyor sonuçta. Sırf evlenmiş olmak için de evlenilmez. Hayat görüşünün benzer olması gerekiyor, bir çok açıdan denk ve uyumlu olmanız gerekiyor, sevmen gerekiyor vs. vs.
Of neyse gjdjsjkdjdjs
Karşıma öyle içime sinecek biri çıksa ben de evlenmek isterim ama yok. O yüzden yapacak bişey de yok
Bence de
Sağlık olsun zaten bende farkediyorum senin yaşındaki kızlar aklı başında oluyor azda olsa ama ben daha gencim hcjdj
Evet sizin biraz daha olgunlaşmanız gerekebilir :)
Maalesef öyle
Hakkımızda hayırlısı olsun kardeşim
Teşekkürler inşaallah 😊😊
:)
Evet
Vay be yoruma bak çok düşündün mü
Düşünme diye işte 😂
Sus 😒
Bencede uzun süredir insanlarla konuşmaya konuşmaya sus falan diyebileceğinizi sanıyorsun
Dalga geçersen öyle derler
Aynıyız diye evet dedim kendi açımdan yorumladım yani. Dalga geçilecek bir konu değil bizi hayat şartları böyle yaptı
Böyle dersen baş tacısın ama sadece evet demenden anlamamı bekleme
Haklısınız ama bize soruyorsunuz ya bende kendime göre evet dedim 😅
Anlamadımki ben benim suçum ne TV izliyom
Detaya göre evet dedim yani bizde yaşıyoruz gibisinden hızlı okuyup geçince yaşıyor musunuz gibi sanmışım
😂tamam ablam kızma ya
Sorun yok 😂
Eyw abla dememe kızmadın djdh
Sen bana Abla deyince ben abla olmuyorum 😂 geçende bir kız bana kızım ya demişti ben senin nereden kızın oluyorum demiştim ruh halime bağlı
Fhdjjd doğru tabi 23 yaşındasin diye abla diyom
18 falan mısın
20 yım 😒
Ahaha aklıma çevremde birine Abi dediğim olay geldi 😂 Abla deme lazım olur şaka bir yana sen cidden deme hayat bu
Ben normalde abla demem ama yaşıtlarim bile abla gibi davranmaya çalışıyor sanal diye bfjdj
Ciddi misin 😂 ben tamamen ruh halime göre 😂 kpssye gel ben seni göreceğim 20lik çıtır
Kpss gelsem ne olcakki
Yaşlanacaksın?
Ne mezunusun
Söylemem 😂 nerden sevdim ben bunu diyorum ataması yok
Söyle ya ne olcak
Sen okuyor musun?
Evet
Benim öğretmenlik senin ne
Muh.
Mühendislik mi?
Aynen
Adın ne?
Napcankii
İçine kapanık olmuşsun ya konuşturuyorum 😂 yoksa senin isminde bir sürü insan vadır gizli
Hmmmmmm
Hangi şehirdesinn
Napcaksın ki
Sordum öylesine söylemek zorunda değilsin tabiki
Sen?
Soruya soruyla cevap 😂
😂😂😂😂
Geri alim sorumu
Tamam benim ki kalsın nerede yaşıyorsun ve nerelisin
Söylemiyorum 😒
İlk sen ters yaptın 😂 şimdi koz gibi naz yapma ve söyle
Yoo sen söylemeden söylemem
İpucu ver
Yoooo
Neyse biraz konuştuk geçmiştir yeniştikçe yalnızlığın
Ben manita anlamında konuşmadim kimseyle arkadaşlarım var o kadar yıkık değilim 😂
Yok artık be kadar alınganlık bu böyle 😅😂 saçmalama beni ilgilendirmez de ama o yüzden demedim. Saçmaladık Allah sohbeti yaptık 😂😂
Zaten yanlış anlamadım 😊
Süper ☺️
Yeaap
Nereli olabilirsin ki?
Bilmem sen
Tahmin dedik
boş ver
Çok gizemlisin ya 🤭😅