Çünkü bazı ışıltılar, sadece benim yanımda parlar. Güneşi gölge sananlara selam olsun.

Çünkü bazı ışıltılar, sadece benim yanımda parlar. Güneşi gölge sananlara selam olsun.
Kesinlikle öyle olur çünkü bazı insanlar bazı kalplerde çiçek açar, bazı yerlerde ise solar gider. Seninle anlam bulan, senin gözünde ışıldayan biri, başka birinde sıradanlaşabilir çünkü oradaki sevgi, anlayış, emek ve ruh dokunuşu başkadır. Herkes herkesi aynı parıltıyla parlatamaz, bu yüzden bir ilişkideki özel his, aslında iki insanın yarattığı ortak frekansta saklıdır. Senin yanında başka birine dönüşen birini, başkası yanında tanıyamaz bile. Yani birinin gözünde yıldız olan, başka birinde sönük kalabilir, çünkü parlatan sadece kişi değil, onun yüreğine dokunan bakışlardır.
Evet, bence bir insanın seninle yaşadığı bağ, başkasıyla aynı olmaz. Her ilişki, içinde barındırdığı enerji, samimiyet, güven ve iletişim diliyle farklı bir dünyadır. Kimi insanla konuşurken zaman geçmezken, kimiyle saatler su gibi akıp gider. Benim için bir ilişkide en değerli şey, gerçek olmasını isterdim karşımdaki insanın. rol yapmadan, kendin olabildiğin, yanlış anlaşılmaktan korkmadan konuşabildiğin bir bağ varsa, o ilişki güzeldir. Samimiyetin olduğu yerde, güzellik de olur. Ama bu herkesle kurulmaz. Herkes senin ruhuna benim ruhuma dokunamaz. Ben yalanı, tutarsız davranışları sevmem. Bugün başka, yarın başka olan biriyle ne kadar yol yürüyebilirsin ki? İnsan bir kez hayal kırıklığı yaşadığında, içindeki bazı şeyler geri gelmiyor. Bu yüzden biriyle güzel bir bağ kurmak çok özel; çünkü onunla olduğunda kendini iyi, değerli ve anlaşılmış hissedersin. Başkasıyla aynı insan sıradanlaşabilir çünkü onu özel kılan, karşısındakidir. Doğru kişiyle, sıradan biri bile parıldar; yanlış kişiyle, en parlayan ruh bile sönükleşir bence.
Bazen enerjimizi ve ışıltımızı belirli insanların yanında daha çok hissediyoruz. Bu, o kişiye karşı olan duygularımızın yoğunluğuyla ve karşılıklı olarak birbirimizi tamamladığımızla ilgili olabilir. Aynı kişi başka birinin yanında sıradan gelebilir çünkü iki insan arasındaki uyum ve kimya tamamen farklıdır. Senin yanındaki birinin parlaması, senin ona verdiğin değer ve hissettirdiğin özel duygularla ilişkilidir. Herkesin güzelliği farklı gözlerden görünür, senin gözlerinle başka kimsede olmayan bir parıltıyı keşfetmiş olabilirsin. 😊
Cevap
5Cevap
Bazılarının benimleyken duygularının, enerjisinin/aurasının aleme yansımasını ve benden sonraki ışıltısızlığını görmemek için kör olmak lazım. Bence kendileri de farkında. Bazı şeyler öyle herkeste bulunmaz, uyuö herkesle yakalanmaz.
Kesinlikle çok haklısın
Sen onu sevdiğin için güzeldir o , başkasının yanında sıradanlaşır zaten
Ben seviyom diye güzel, bensiz kertenkeleye benziyor 😒
Aynen öyle 👍
Kesinlikle öyle olur.. Her çiçek her yerde bile çiçek açmazken benimle güzel olan başkasıyla güzel olmaz olamaz.. Önemli olan çiçeğin yerini sevmesidir.. Benim kalbimde yerini seven bir çiçek başka kalpte aynı olmaz..
Benim gözümde güzel, kulağımda ses, tenimde rüzgarsa.
Benim toprağımda kök salmış bir gül ise, başka bir yerde nasıl renkli olsun ki?
O bendeyken güzel.
Yoksa neye benziyor?
Uçsuz bucaksız bir tarlada yaban otlarından biri. Sıradan, gösterişsiz, kopartılıp atılmaya her an hazır.
Koparılıp atılan tek şey yaban otları olsaydı keşke...
Bahçedeki gülü atan, atabilen o bahçeye de güle de layık değildir. Kıymet bilmez birinin elinde altın da olsan nafile
Kim hak ettiği değeri gördü ki Gül görsün. Gülden anlamayana gül bahçesi sunsan ne? Gül'ün kıymetini bilen gider bataklıkta da bulur keza.
Ot bulup gül sananda, ot olup gül gibi değer görende yanlış bahçede kök salmış olur her durumda da ziyan olunur
Yanisi bu durumda yine dediğime geliyoruz. Kimse hak ettiğini yaşamıyor aslında.
Birileri de hak ettiğininden fazlasını yaşıyor ama sonuç evet doğrusun. Hak ettiği değil
İnceydi ")
Severis
Snape
"Güzelliğin on par'etmez bendeki şu sevdan olmasa" demiş Aşık Veysel, bu soruya uyduğunu düşünüyorum :D
Uymak ne kelime...
Sevdiğim benle mükemmel olur yoksa böcek gibidir ıgghk
Ben ışığının sönmesini istemem, sönmemesi için de olduğu gibi kabul ederim
Evet ben benle olana farklı bir ışık veriyorum benden kopanın söndüğüne çok şahit oldum.
Yoo benden çok daha kaliteli bireyler de var illaki
O kişi sana özel olur dıştan baktığında sıradanlaşır
Aslında kimseye güzellik katmıyoruz sadece güzel bakmakta bitiyor olay.
Benim ışığıma alışan birinin yanında ben yokken güzelliği falan kalamaz.
Ben bir kişiye özel bir insan değilim ama sevdiklerime karşı ayrıcalıklıyım
Ani bir soğuma gelmiyor mu… 🙃
Geliyor mu 😂 çok tecrübeli sayılmam
Hem de ne geliyor… 😎
Havalı oldu bu 😂
👍🏻🌸
Tabiki benim yanımda cennet adamı olur sjsj
İttire ittire cennete sokacak herifi piiii 🤣🤣
Güzel her daim güzeldir
Yani benle olduğu gibi olmaz
Evet
Başkasıyla ne olursa olsn umrumda degl