İnsanlar pek farkında olmasalar da güzel/yakışıklı birini gördüklerinde istemsizce kendileriyle kıyaslarlar. Bu konuda ne düşünüyorsunuz, siz öyle misiniz?

İnsanlar pek farkında olmasalar da güzel/yakışıklı birini gördüklerinde istemsizce kendileriyle kıyaslarlar. Bu konuda ne düşünüyorsunuz, siz öyle misiniz?
Kesinlikle kıyaslamam beni ben ilgilendirir herkes kendi durumuna hayatına baksın der geçerim umrumda olmaz güzellik gelip geçicidir önemli olan iyi bir karekter akıl zeka ve huyu suyudur gerisi beni ilgilendirmez Allah daha çok versin derim karşı tarafa ne deyim
Hayır kıyaslamam çünkü kimse umurumda değil. ya da güzel olup olmadığı umurumda değil.. ben dışa göre insan seçmiyorum zaten. ayrıca başkaları da beni ilgilendirmiyor. isterse brat pitt olsun..
Cevap
7Cevap
Arkadaşlarım çok yapıyor bunu. Mesela yok şunun burnu çok güzel yok şunun gözü çok güzel. Biz estetik yaptıracağız diyorlar. Bence herkes karakteristik yaratılmış. Yani demek istediğim herkesin kendine özgü bi görünüşü var. O yüzden kıyaslama yapılmasını doğru bulmuyorum çok.
Katiliyorum
Yok o toplara girmem, sadece giyimi filan hoşuma gitmişse veya saçı makyajı bende nasıl durur acaba derim
👍🏻
Eskiden hiç yapmazdım ama son dönemlerde yapıyorum ne alakaysa
Kim bilir..
Hayır maşallah der geçerim herkesin güzelliği ayrı sonuçta 😄
Güzellik değil de klas önemli. Şöyle "först klas" bir hatun ise yaparım o kıyası.
Yok kısalamam güzelse kendisine güzelsem kendime allah nasıl yaratısa.
Kiyasladikca içinden çıkamadım, kafayı sıyırmak üzereydim. Artık biraktim bu huyu
Kıyaslanamaz birisiyim
Tabikide kıyaslamam, ben dünyanın en özel ve güzel kızıyım isterse evrenler arası güzelliğe başarıya filan sahip olsun
Daha çok zeki birini görünce kiyaslarim.
Mantikli
Aşağılık kompleksim yok
Kendimle kimseyi kıyaslamam, öyle huylarım yoktur.
Hayır kiyaslamiyorum güzel maşallah diyorum
Aşırı güzelse biraz evet
istemsiz oluyor gerçekten
Şahsen keşke benim olsa derim🤣
Direk sevgilim olsun isterim
Hayır güzel değilim o yüzden kıyasa girmem
tanışalım ne dersin ben fevzi hayat güzel..
Yani bazen
Hayır kıyaslamam
Nadiren
Kıyaslamam
Yok.
Hayir
Hemde nasıl
Kıyaslarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?