Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı.
Dikkatimi çektiyse rahatsız etmeden bakarım. Her bakışın altında bir şey aramaya da gerek yok güzel bir köpeğin ardından da bakıyorum jsjs güzel olan şeye bakılır yani. Baktık diye dibimizin düştüğünü sanan erkekler ve kıskandığımızı sanan hemcinslerim var..
Bilinçli olarak ahlaken bakmak bana daha tutarsız geliyor. Doğal olarak güzele çekilerek çirkine çekinerek bakılır. Üzüm üzüme baka baka kararır derler ya insanın insana bakmasında insanlaşmasından gelir. Evrensel bir etkileşim söz konusu olur insan insana bakarken. Karşı cinslerin bakması ise nefislerinden öte bir nefistir. Birine bakarsın bir başkasına daha bakarken nefis olur. Bu doğacak olan yeni neslin nefsidir. Gizemli ve ilginç kılan aramıza girecek üçüncü şahıslarla doğacak olan yeni neslin hayaletinin belirmesidir.
Bakarım ama abartmadan karşıdakini rahatsız etmeden saygılı bir biçimde. Bazıları resmen yiyecek gibi bakıyorlar saçma sapan. Bakmanın da bir daha daha bu olur yani.
Tatlım, dürüst olayım mı? Güzel ya da yakışıklı biri görünce şöyle bir göz ucuyla bakılır tabii, insanız sonuçta! 😏 Ama o röntgen çekme dediğimiz şey yok bende, o aşırı samimiyetsiz ve fazla kasıntı geliyor bana. Hem karakterli insan gözünü çevirir, dozunda bakar, usulünce hayran olur. Görgü de önemli yani! 🙃✨
Daha yeni bir kiz gordum A 101 de guzeldi ama guzel vibesi veren kirpileriydi takma kirpikler. Hshdhd ama cok guzeldi hatta arkadasima da gosterdim esmer felan yanj.
Ay abazalara göre değil tabi ki 😂😂 Şöyle izah edeyim, erkeklerden zaten alışığım, ama hiç tanımadığım hemcinslerim bile gözünü alamıyo, hatta iltifat edenleri bile oldu. Zaten ölçek olarak abazaları baz alcak kadar ayağa düşen bir kadın kesinlikle güzel değildir.