Güzel/yakışıklı birini görünce dönüp bakıyor musunuz, yoksa görmezden mi geliyorsunuz? :P

#orkide
Güzel/yakışıklı birini görünce dönüp bakıyor musunuz, yoksa görmezden mi geliyorsunuz? :P

#orkide
Bakıyorum ya, bakmakla da kalmıyorum içten içe arzu duyuyorum, ah diyorum ah keşke öpsem yanaklarından, dokunsam omuzlarına, göğüslerine ama bu takibi bu düşünce dünyamdan içten içe arzuladığım beyfendilerin haberi yok ama nasıl arzuluyorum, bu durum normal mi bilemiyorum, yanımdan geçen yakışıklıyı arzuluyorum, sonra yine yanımdan bir yakışıklı geçince ah keşke benim olsa diyorum, sadece erkekler öyle değil, sahiden sevdiğim bir adamın sevdiği kadını olsam bence ben hiçbir erkeğe böylesine, derinlemesine arzu duymazdım. Mesela dün öylesine etkileyici bir erkekle tanıştım ki, ah ah neler neler düşündüm, onu yemek istedim ama bu durumdan o yakışıklı, saygılı, özgüvenli, kibar beyfendinin haberi yok. Çok hoş adamdı, sadece görsel olarak beğenmekle kalmadım. Vizyon sahibi bir kişilikti, insani değerlere sahip olduğunu hissettim, insana saygısı var, oturuşuyla, kalkışıyla, yürüyüşüyle hayran bıraktı beni kendine, adam yürüyen karizmaydı, o omuzları, ses tonu 🔥 Yani onunla sevişmek istedim, onu istedim, onun olmak istedim, onun benim olmasını istedim. İsminin anlamını taşıyan bir kişilikti, bir an düşündüm, bu adam bana dokunsa ya ben her an heyecan duyarım, o heyecan duygusu bitmez bende, sevişsek onunla tükenmez o heyecan duygusu bende, erir giderim, bence ben orgazm da olurum, orgazm olmak nasıl bir şey de, onu da en kisa zamanda tatmak istiyorum, şunu da hissediyorum eriyip bittiğim bu adam bir başkasının, ne diyim hep mutlu olsun, her zaman
Çok yakışıklı biri i henüz görmediğim için dönüp dönüp baktığım olmadı ama kızlardan tarzını yüz güzelliğini beğendiğim 2-3 kişi olmustur gidip güzelsin diye yüzüne söylerim
Cevap
57Cevap
Evet bakıyorum tabii ki ister güzel olsun ister yakışıklı olsun genelde iyi görünen insanlara hep bakarım ilham alırım kendime bir şeyler katmak için
Selam gadası 🙃
İlla ki insanın dikkatini çekiyor. Hele ki dolgun hatları varsa bakmamak elde olmuyor.
Bir kez bakıyorum
Bakarım ama öyle dönüp bakmam yanımdan geçerken bakarım.
Geçmiş gitmiştir tekrar dönmem bakmak için.
Öküz gibi.
Bana ters.
Güzel Bir Kız Görünce Bakarım Ama Yan Gözle Değil Dediğim Kelime Şudur; Allah Sahibine Bağışlasın Der Geçerim
Yakışıklı ise bakıyorum elimde değil ama en fazla 3 saniyelik bir bakma oluyor saatlerce süzmem.
Aşık olduğumda gözüm kimseyi görmüyor.
Haytımda kimse yoksa baktığım oluyor.
İkinciye donup bakacağım kadar yakışıklı bulmuyorum türk erkeklerini
İster istemez ilgisini çekiyor insan ama oturup izleyecek kadar bir bakış değil tabi.
Yakışıklı birini görünce ister istemez gözüm çarpıyor yani görmemezlikten gelmem mümkün değil.
Güzele bakmak sevap derler halk arasında bende sevap kazanirim
Yani bir göz gezdiririm ama en önce ayaklarına bakarım 😔♿
bir kere bakarım bi daha dönüp bakmam öyle bakılmasını da sevmiyorum zaten.
Çoğunlukla 2. Bakış olmuyor. Yine de baktığım oluyor.
Çok nadir, yanımdan kim geçiyor umursamam. Hele fotoğraftakine asla, bir piliç verin şuna..
* Soruyu yanlış anlamışım, dönüp bakmam nasıl bakayım, arkasında yüzü mü var?
Önümden gelirse görürüm zaten arkasına niye bakayım
Pp dekı sen mısın bayagı yakısıklısın😆
Zaten ellerimi kaldırmam yukarı doğru yoh ya böyle bir şey demek :D
Hhoömmm
Bakıyorum ben özellikle memelerine bakıyorum Niye kızıyorsun ki beni doğru söylüyorum
Aklımda biri varken bakmam. Baktıysam bir sebebi var.
Göz kontağı kurmaya çalışırım. Gülümserse felan konuşurum.
Öküz gibi bakıyom Vala ama çok yakışıklı olcak aklımı alacak yani dönüp bakmam için sonuçta güzelliğe bakmak sevaptır onun dışında yanımdan 10/8 biri geçsin cool takılırım ya o baksın yani ben dönüp bakmam asla
Güzelse gerçekten evet son bir bakışı hakeder :)
Bakmadan geçemiyorum hatta güzel olmasada fiziği baktırabiliyor.
Görüş alanimdaysa bakıyorum görüyorum zaten. Gorus alanımin dışına çıkınca bakmak için donmuyorum.
Toplumun bu kadar çok yanlış anlaşılmalara ve linç kültürüne yatkın olduğu bir zamanda bakmamayı tercih ediyorum.
Ben bir ekek olarak güzel ve şık bir bayan görünce dönüp bakarım sonrada bir malaAllah çekerim
Bakarim böyle memesi varsa eğer peşine bile takilirim
Bir kere gözlerine, yüzüne bakıp sonra kafamı çeviriyorum. Öyle defalarca bakmam.
Kafamı onun yüzüne ceviriyorum ondan sonra önüme tekrar bakıyorum.
Valla 26 ya üstü güzel ya da çirkin önemli değil ilgimi çekiyor kendim 20 yaşındayım
Görmezden geliyorum diyen yalan söyler vallahi😜
O görsele ben bile bakarım.
Evet bakıyorum sadece
Püğğ maşallah diyom ben
Bi kez bakarım uzatmam
Bakarimm neden bakmim
Bakmıyom ben mükkemelim
Kim bakmaz ki.. dikkat çeken birini..😏
Bana dönüp bakıyorlar 2. Kere
Sapık olarak algılanırım yapmam böyle bir şey
Donup bakiyorum.
Sevdiğim kadına bakıyorum yetiyor
Evet ama göz göze gelmem
Bazen bakıyorum bazen umurumda olmuyor.
Önümden geçiyor sadece 😅
tabikide bakıyorum 😎
Güzel casa gördüğüm zaman bakıyorum
Tabiki bakıyorum
Bakıyorum ama sapıkça değil
İçimde biri yoksa dışardakine bakarım aga.
şöyle bir kafamı çeviririm tekrardan :D
Bakarım herkes bakar da bu kadının bikinili fotoğrafı ne alaka?
Ben bikinili seviyorum
Gıcık bir tip değilse bakarım yoksa umursamam
Bakarım uf analar neler doğuruyor be derim
İster istemez göz kayar
Bakarım 😂
Evet
Yakisikli erkeğe bakarım
Yani neden bakılmasın bakmam diyen yanlış insandır
güzel bakmak sevaptır.
@cvs32 bunu vampir cevaplasn cok bilmiş kendisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?