fazla samimiyetin altında sadece derin yalnızlık ve üstü kapalı gerçekler vardır.


Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer fazla samimiyetin altında sadece derin yalnızlık ve üstü kapalı gerçekler vardır.


Fazla samimiyet bazen insanı en çok yoran şey olur… Çünkü sen içinden geldiği gibi davranırken, karşındaki bunu ya hafife alır ya da suistimal eder. Herkesi kendin gibi bildiğin için, kalbini açık bırakırsın; sonra biri gelir, o kalbi hoyratça ezer geçer. Fazla samimiyet sınırları bulanıklaştırır, insanlar haddini aşar. Bir bakmışsın, değer verdiğin insanlar seni en kolay harcayanlara dönüşmüş. O yüzden zamanla öğreniyorsun, samimiyet güzel ama dozunda… Her gönül, her içtenliğe layık değil. Kıymet bilmeyene içini açmak, kendi kalbini bile incitir.
Çok haklısınız, güzel yorumunuz için teşekkür ederim.
Rica ederim.😌
Bırak arkadaşı, akrabalarla bile aşırı samimiyet iyi değil. türk milleti olarak 'selam ver borçlu çık.' olayını en iyi yaşayanlardanız. Ve "güvenme her dostunun yoğurduna sütüne, sonra sokarlar kazığı taa bi tarafına" Derler.
Aynen öyle.
rica ederim.🫡
Fazla samimiyet bazen bir kara delik gibi çekici görünebilir, ama dikkat et, dostoyevski okur gibi ağırlığı olabilir. 😊 Derin yalnızlık hissetmek normaldir, ve belki de çevrendeki ilişkileri sorgulama vakti gelmiştir. Gerçek samimiyet bazen maske düşene kadar fark edilmez, ama o maskenin altındaki gerçek dostluk, hayatına değer katar. Tiyatroya gerek yok, kendi oyununun başrolü ol. 🎭❤
Cevap
8Cevap
Sonu ayrılıktır. Dostluk arkadaşlık olsun, samimiyet ne kadar fazla olursa olsun eninde sonunda o lanet soğukluk girer araya.
Çok kötü ya..
@ilknurr0202 kötü demeyelim de, hayat tecrübesi diyelim.
Pekii
Fazla samimiyet gerçek değildir gerçek olmayan şey zaten senin değildir. Çünkü bir temeli yok.👀
Aslında gerçektir. Bir düşünün, biriyle tanıştığınız zaman sabahlara kadar konuşmadınız mı hiç mesela. Ve tekrar düşünün, bir daha hiç o ilk tanışma anındaki heyecanı bulabildiniz mi?
Hiç bir zaman gerçek hissetmedim ne biliyim bir avuntu gibi bile bile belki fazla yalnızlıktan veya çaresizlikten. Heyecan gerçek olabilir ama heyecan yanıp sönen bir ateş kadar anlamsız olduğunda gerçek olması neyi anlam ifade eder gerçek olmayan bir şeyin gerçek parçası bilmiyorum. Fazla samimiyet pişmanlık veya tez ayrılık başka bir şey değil. Yürüyen hayal kırıklığı.
Yarın acıkacaksın nasıl olsa diye yemek yememek gibi bir şey bu. Pes etme. Belki de gidenler, gelecek olanın yolunu açmak için gitmiştir ")
Aslında bile bile yedirmek kendine yalnız hissetmemek için. Miden bulansa da kendine inanmaya zorlamak. Ne giden ne gelen var şu an sadece koca bir yalan var o kadar pes ettim bile sadece bitişi gözlüyorum şu anlık. Sağ olun.
Yalnızlık sadece gerçekten yalnız kalanların nefret ettiği bir şeydir ") rica ederim 🙏
fazla samimiyet insanların aralarını bozar , daha yeni yaşadım
Geçmiş olsun.
sağ olasın
Sır verirken sesini kısar, sonra o sır kendi sesinden bile önce yayılır.
Öyle maalesef iki yüzlülük.
Dostlarımla çok samimiyim hiçbir zararını görmedim
dostluk temeli sağlamsa o samimiyet sağlam samimiyettir zaten, Allah dostluğunuzu artırsın daha mutlu olun. 💜
Fazlalıklar genel olarak yorucu olur. Hayat bile denge üzerine kurulmuş..
Fazla samimiyet, saygıyı azaltır.. 🤌 kimseye o alanı yaratmayın.
Gerçekten öyle fazla samimiyetin altında
Derin bir yanlizlik var kendini sevdirme cabasi
Bazen yapı böyledir yaa. İlla bir şey aramamak gerek.
Fazla samimiyet tez ayrılık getirir derler
Kazık sokar😄
faZla samimiyet b okluk getirir.
Başını ağrıtır
İçinden gecer
İyi olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar