Nedir bu samimiyet az yavaş olun yahu 🙄

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Nedir bu samimiyet az yavaş olun yahu 🙄

Her önüne gelenle de samimi olmamak lazım. Ben insanlara soğuk ve kötü birisi gibi davranmıyorum bu da dışarıya her önüne gelenle samimi diye yansıyor sanırım. Bu yüzden çok kötü laflar işittim. Ben samimi birisiyim. Ama bir insanın bir cümlesiyle tanırım o kişiye samimi olmalı mıyım olmamalı mıyım. Buna değer mi değmez mi anlarım. O da benim becerim. Ama bu yüzden dışlandım çok 😂 neyse sorun yok ben iyiym böyle.
☺️🤭
Samimiyet ve sıcakkanlılığı karıştırmayalım. Her önüne gelenle bir samimiyet kuramazsın ama yapın gereği soğuk değil aksine sıcakkanlısındır. Ben misal seviyorum enerjimi, neşemi insanlara bulaştırmayı. Herkesle gülüp eğlenebilirim bir samimiyetim olmadan.
Evet şimdi ben insan sarrafı değilim ama hani yıldızların barışır ya kendin gibi insanlarla öyle düşün, görüşlerde ve yorumlarda o sıcakkanlılığı gördüm sen de. Laubalilik apayrı bir konu bence, biz o tür “samimileri” çok gördük :D bir kaç ay sonra birbirlerine tıslamaya başlıyorlar.
Teşekkür ederimm ☺️✌️
bilmiyorum
bazen yeni tanıştığım insana 40 yıllık dostum gibi davranabiliyorum ama bu herkese olmuyor saçma ama nasıl anlatayım bilmiyorum bazı insanlar var böyle kanım kaynıyor onlar beni nasıl görüyorlar kim bilir üzüldüm şu an
özel değil zaten genellediğin kesime giriyorum 🦥
Kendimi bildim bileli mesafeli bir insan olmuşumdur. Genel olarak insanları takip ederim. Kendi içimde değerlendiririm. Bu insan, bu zahmete değer mi diye sorarım. Ondan sonra ise samimi olabilirim. Samimi olduğum insana bunu sonuna kadar hissettiririm. Cıvık insandan nefret ederim.
Cevap
10Cevap
Bence iyi anlaşmayı deniyordur ya da saftır biraz
yani
çok samimiyet herkesle iyi deel..
diyorum
Katılıyorum..✌🏻
Herkes ile değil de samimiyetsiz de konuşmak istemem her zaman.
Evet olunmaz. Sence ben herkesle miyim
Her önüne gelenle samimi olan ve bunun ayarını tutturamayan insana slime denir😂
Doğuştan sıcak kanlıyım. İnsanlarla ilişkim oldu olası iyidir. Bir kere telefonumu kaybettim ve bir çok numara gitti. Artık yavaş yavaş çekirdek bir grubum oldu ve böyle çok rahatım.
O tarz insanların amacını anlamakla uğraşmam.. Benden uzak..
Bende başta uzak durup soğuk soğuk konuşup sonradan yaklaşanlardan hoşlanmıyorum. Böyle davranan bir kişi olmuştu daha önce şansını baştan kaybetmişti
Her önüne gelenle böyleyse sıcak kanlı samimi sempatik insandır
Kişi ayırıp belli insanlara öyleyse işine geldiği gibi davranıp avcılık yapmaya çalışıyordur kim düşerse artık
Görseldeki yazı tam olarak beni anlatıyo ketum biri olduğum için iletişim kurmuyorum kimseyle
Mesafeli olmak gerekir
Karaktersiz biridir..
Samimi olamayan insanlara batacak özellik.
Çoğuna emin ol batar. Kendilerinin yapamadığını bir başkası yaptığı zaman ağlarlar.😂
olamam ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?