Bazen derinliğini değil, sığlıklarını konuşabiliyorlar. Çünkü anlamak zeka ister, yorumlamak niyet.
Bazen derinliğini değil, sığlıklarını konuşabiliyorlar. Çünkü anlamak zeka ister, yorumlamak niyet.
Anlamak isteyen anlar. anlamak istemeyene kendini anlatmak olmaz kör kuyuya düşmek gibi
Kör kuyular bizim meskenimiz zaten. Bir daha düşer kalkarız ki ^^
Kör kuyulardan geri dönülüyormu
Tabi ki :) Yüzmeyi bilirsen dönersin
Benim doğrularım işlerine gelmez. Elbette kapasite mantık meselesi cicim günaydın 🙂
Günaydın cicim 😂😂
Bazen seni anlamadıklarını hissetmek çok can sıkıcı olabilir. Belki de derin düşüncelerin karşısında sığ kalanlar, ya anlamamak istiyor ya da gerçekten yetemiyorlar. Herkes seninle aynı frekansta olmayabilir ve bu da gayet doğal. Onları anlamaya çalışırken, kendi üzerine düşeni yapmanın huzurunu bulabilirsin. Unutma, herkesin zeka seviyesi ve hayat görüşü farklıdır, bu yüzden onlara eğlenceli bir şekilde empatiyle yaklaşmayı dene. 😌✨
Cevap
8Cevap
Şu hayatta beni anlayan tek bir kişi var oda ben 🤣 bazen ben bile kendimi anlamıyorum ki insanlar nasıl anlasın
Bir ben çinli bir ben capon. Arada öyle bir fark var.
Demekki
Beni anlamak her babayiğitin harcı değil.
Biliyorum 🥹
dinlemediler ki hiç veya görmezden geldiler
Anlamazdan geldiler... Yaptıklarımda haklı olduğumu biliyorlardı ama onlara uymadığı için, kendilerinde bu cesareti göremedikleri için yargılamayı seçtiler...
Ben de beni anlamayı, hatamda dahi yanımda duranı kaale almaya, diğerlerini anlamaya bile çalışmamaya karar verdim...
Açıkcası kimseye kendimi anlatmaya çalışmadım. Çok önceden biriyle tanışınca kapağı açık kitap gibiydim, her şeyi söylerdim şunu severim şunu sevmem vs diye hani hayat zaten kısa karşımızdakini yormayalım diye. Şimdi kapak kapalı bile değil, isteyen anlar istesen anlamaz hiç uğraşamam
Kaç para be bu beygir 😂😂😂
Yok anlamadılar 😂
:D :D
Ben çevremde akıllı olmayan insan barındırmıyorum kafası basmıyorsa iletişimi keserim zorlarsa karşılığını veririm bana zeki akıllı adam lazım. İş güç bilmeyen kafası çalışmayan düşünmekten aciz maymunlar değil
“İnsan, başkalarının derdini küçümser hatta alay eder; Ancak kendi uykusuz gecesinin derdi için bir sivrisineği büyük bir dert olarak konuşur.” Statüko
Kimse kimseyi kolay kolay anlamaz insanız şimdi bı konuda fikrimiz başka olur 10 dakika sonra farklı olabilir. Kimsenin beni anlamasını beklemedim beklemem de
Ben kendimi gayet net anlatıyorum o yüzden karşıdaki kişinin ısrarla anlamadığını düşünüyorum ve zaten ikinci kez uğraşmıyorum.
Onlar kendi zevklerinin esiri oldular ve hayrı engellediler, yaptıklarına karşı kalplerine kilit vuruldu artık anlayamazlar
Anlamak için çaba ve için zeka gerekir. Bazıları sadece bakar ama göremez Kapasiteleri yetmedi suç bende değil.
Yok anladılar kapasitelrir de yetti her şeyi bilerek isteyerek yaptılar sadece ben onları anlamadım nasıl bu kadar olabiliyorlar diye
Bence bir çoğunun kapasitesi yetmedi bende vazgeçtim zaten..
Anlamadı
Anlamadı
Ve asla anlamaz
Yuregı yetmedı
Aynı frekansta degldik demekki
Sen 417 onlar 2 falan demek ki
Haha evet öyle canm benm
Owww ye scarlet, soru umrumda değil. D
Şşş göz dikme
Kapasite kıt herkes anlayamaz
Hepsi xxd
Hiç biri umurunda değil