#smellsmoke

Sonradan bilinen kıymetin bir önemi yok benim için.
Sen zamanında ona değer veriyorsun, söylediği her söze inanıyorsun ve en önemlisi güveniyorsun ama ne oluyor?
Bütün bunlar sana kocaman bir hayal kırıklığı olarak geri dönüyor.
Canın yanmıştır.
Çekilirsin köşene hayatına kaldığın yerden devam edersin.
Bir gün bir bakmışsın karşısında.
Ne önemi var ki benim güvenim kalmadıktan sonra benim değerimin farkına varmasısının.
Nerde unuttuysa beni mümkünse orada kalsın.
Bazı şeyler anlamını yitirdikten sonra dilenen özrün hiç bir önemi yok benim için.
Yani zamanında Bilmediler sonradan anlarlar mı Allah var onu da zannetmiyorum ama şöyle bir şey istiyorum mesela İlayda mutlaka evlilik yapacaktır hatta çok zaman kalmadı diye düşünüyorum çünkü benden büyüktü evlilik yaparda sorun yaşarsa aklına gelmek istiyorum onun şöyle demesini istiyorum yani böyle birisi vardı ben buna inanmadım hiçbir zaman insan yerine koymadım bunu bir insan Evladı olduğunu unuttum hayvan muamelesi bile göstermedim pişman olmasını istiyorum
Sürüm sürüm sürünsün beter olsun :D
Yoh jdjdj
Sondaki alıntı olmayan söze tamamen katılmakla beraber, kendi düşüncelerimi de iletmek isterim..
Umurumda olmaz benden sonraki his ve davranışlar ve ben genellikle yitirilince değerli olandım hep. Ama artık değil. Varlığımdan çok mutlu olan biriyleyim. Yokluğumu beklemiyor beni sevmek için. Ona gülümsediğim hiçbir anı kaçırmıyor. Her anımda beni sıkı sıkı sarıyor.
Cevap
55Cevap
Kıymetimi bilen bilir bilmeyen ötede bilir
Selam gadası 🙃
Bilen biliyor bilmeyeninde canı sağolsun.
Hiç şaşmadı bu, hep sonradan anladılar da dediğin gibi iş işten geçince zerre bir anlam ifade etmiyor bu.
Sen zamanında bekliyorsun ilgiyi, sevgiyi. Zamanında yapılmayan şeyler bir zahmet iş işten geçtikten sonra da yapılmasın...
Kimin kıymeti tam vaktinde bilindi ki...
"Benden vazgeçmek, beni unutmak öyle kolay değil" diyen adam kendisinden ayrıldıktan bir süre sonra tekrardan bir araya gelmek için mesajlar atıp durdu. Demek ki neymiş, kimin vazgeçilmez olduğu konusunda o kadar emin olmamak gerekiyormuş. Büyük lokma yiyeceksin ama büyük laf etmeyeceksin...
Kıymetimizi sonradan bildiler. Hep gidince böyle oluyor zaten.
Sorduğun sorulara bakılırsa ilişkin pekte güzel gitmiyor gibi görünüyor. Daha ayrılmadınız mı siz?
:D ahah ya sorularıma göre yorum yapmayı keser misiniz lütfen..
Sen birinin adını dudaklarından kıskanırken, o seni kalbine yazmaktan aciz davranır. Yazarı sizsiniz herhalde 😂
Yazarı benim elbette fakat bu durumu anlık olaylardan yola çıkarak yapmıyorum her zaman.. Mutlaka bir yaşanmışlık sandığı vardır herkesin ve zaman zaman o sandıktan hatıralar çıkarabiliriz.. Keyifli geceler dilerim.. 😊
Unutamadığın pişmanlıkların olacağına, görkemli hataların olsun.
İnsan sadece pişmanlıklarını hatırlıyorsa zaten sorun var demektir.. Ki hoş ben çok az şey için pişmanlık duydum yaşamımda.. Keşke herkes bir şeyleri yaptıktan sonra vicdan sahibi olmak yerine yapmadan önce öngörü sahibi olabilseydi ama maalesef..
Önce yapacaz sonra pişman olacaz. Elimizdekilerinin kıymetini kaybedince anlayamayız. İnsan olmanın doğası bu.
Bence pişmanlık duymak yersiz bir duygudur.. Bir şeyler olup bittikten sonra insanın kendi kendini yiyip bitirmesinden başka bir işe yaramaz.. En azından pişmanlık duyuluyorsa bile telafi edilebilir bir durum olması gerekir benim nezdimde.. Keyifli geceler..
Öyleyse bu soru neden var. Doğru ya sen hiç pişman olmazsın, pişman olacağın şeyleri hiç yapmazsın. Kadınlar bu konuda gerçekten çok başarılı. Üzülmüyorlar bile nerdeyse
sorduğum sorulara göre şekil almıyor yaşam biçimim ya da yaşam biçimimden etkilenmek zorunda değil sorularım.. 😄 Her detayı insanlara aksettirmek zorunda değiliz netice olarak.. Ayrıca genelleme yapamam ama benim tercihim bu evet.. Niyeyse çok fazla detaya inme gereksinimi duymanızın sebebini anlayamadım ama her neyse..
Öğrenme iç güdüsü, yani merak. Buradan çıkardığım genel anlam buydu benim için. Öyleyse sana muhteşem ilişkinle bir ömür mutluluklar diliyorum..
😄 Teşekkür ederim herkese aynı şekilde mutluluklar dilerim
Elbet bilen olmuştur zira belki ben bilemedim bunu bilemeyiz ama o kadar sonradan anlayan oldu ki bu durum beni haklı çıkartmak dışında daha da uzuyor beni tanımak uğraşı içine girmiyor sonradan anladığının da bir değeri olmuyor benim nezdimde..
Kıymetimi bilen de oldu, sonradan anlayan da.
Önemli olan ilişki içindeyken ki tavırları, sonrasında değerimi bilseler ne bilmeseler ne. Çok umrumda değil.
Sonradan bilinen kıymetin telafisi olmaz sonradan kıymetimi bilen çok oluyor ama sonradan bilindiği için benim artık onun için ilkin gibi mücadelem olmuyor
Sonradan anladılar broo. Sorun yok bilen grçte olsa bildı kıymet bilmeyen iki yüzlü sahtekar insanlardan uzağım
Bilmediler hala da anlamadılar anlamasınlarda böyle mutluyum. Müdahale yok yanlışlarıyla yaşasın herkes ✋🏻
kıymetim sonradan anlaşıldı, birşeylerin telafisi için uğraşsalar da ama bazı şeyler için çok geç... çocuklu kadınla işimiz olmaz
Hayır bilmediler, sonradan anladılarsa bile umurumda değil çünkü ben kıymetimi bilmeyen insanı hayatımdan söker atarım.
Biraz ağır ama..
https://www.youtube.com/embed/3hQgPwUyNrgyaklaısk 14 yıl sonra kıymetım anlasıldı.. vıcdan rahatlatmaya geldı ama beceremedı.. sımdı hayal kırıklıkları ıle hayatına devam edıyr
Hayır bilemediler kıymetimi ya da bilmek istemediler ki bence pişman oldular ama iş işten geçtikten sonra neye yarar
Sonradan anladılar ama kaybettiler bir kere geri dönüşü yok
İş işten geçtikten sonra kıymet bilenlerin bir anlamı yok, ilgilenmiyorum zamanı geçen şeylerle
Kıymet bilen olsa yanımda olurdu. Sonradan anlamanın ise bir yararı yok açıkçası. Kıymeti kalmıyor.
Gidilen yer kötü ise aradığını bulamamış olunca kıymet bilinir
Ne bildiler, ne anlayacaklar karaktersizlerle mutluluklar
Maalesef sonradan anladılar ama çoktan iş işten geçmişti 😎
Adamına göre değişiyor. Kıymetimi bilen de var bilmeyen de.
Bilen şanslıdır ömrüm onundur bilmeyene üzülecek değilim
Bilen de oldu bilmeyen de hepsinden Allah razı olsun valla
Kıymet ne uzak bir kelime insanlara.
Ne ölçüsü ne tartısı ne de mizanı var bünyelerde.
Kıymetimi sonradan görmeyen bi insana rast gelmedim. Hep sonradan geldi akılları başına
Yok kıymet bilinmedim maalesef gördügünde üzülüyorsun
Bilsinler ya da bilmesinler cidden umrumda değil 😃
Bilemediler, anladılar ama iş işten geçtikten sonra...
Kıymet bilmeyenleri de napıyoruz yallah arabistana diyerek gönderiyoruz.😄😄
Arabistan çok sıcak 🥺
@İstanbul_bey iyi işte yanarak kavrulsunlar:))
şu an çok pişman olduklarına eminim elindeyken değil gidince kıymetini anlıyorlar bazılari...
ne kiymetimi bilidler nede sonradan anladilar. hayat oyle devam esip gitti...
Anlasalar da geri dönmediler. Kimse sen haklıydın diye özür dilemiyor. Oysa ben dilerdim. Zamanla onlara benzedim. Kirlendim.
Kıymetimi bilirler :D
Pek merak etmedim. Eldeyken hiç bir şey in kıymeti bilinmez ne zaman kayıp gider o zaman anlarsın sözün özü gülerken kaybettiklerini ağlayarak kazanamazsın..
Sonradan anlasılan degerin bi kıymeti yok kıymet bilen de yok zaten insan sevdigini s... maalesef böyle bu durum
her şey vaktinde güzel diyelim. İllaki bir tarafın bitmek tükenmek bilmeyen egosu ilişkiyi baltaliyor
Bilenler oldu, sonradan anlayanlar kimdi? Hatırlamıyorum. 🙂
Sonradan da anlamadılar
Hiç bilinmedi biliyomusun
Ne bildiler ne anladılar 🤷♀️
Sonradan anladılar bir anlamı kalmadı
Sormak gerekir diyeceğim ama pek sanmıyorum.
Sonradan anladılar ama artık iş işten geçti
Kendim icin söylüyorum
Kıymetini bilemedim sonradan anladım ama is isten gecti...
Bu gülle bülbülün hikayesi gibi bir soru olmuş 🙂
Kıyametin ne zaman olacağını sadece Allah bilir.
Sonradan anladılar. Ama iş, işten geçti.
Bilen çıkmadı keyifli akşamlar
Bilenler hayatimda bilmeyenler benden uzakta
Sonradan anladılar hep
kimseden bir beklentim yok ki
Maalesef sonradan anladılar
Özür dileyip geri dönen oldu.
Pek kafa yormuyorum. Umrumda değil
Vallahi bilmiyorlar be ama naparsın...
Hiçte şeyimde değiller
Sonradan anladılar
Sonrada anladı ve her şey için çok geçti
kıymet bilmeyenler Şu an çok uzaktalar