Kıymetiniz menkul kıymet gibi değerli bir şekilde sevgiliniz ya da çevreniz tarafından bilindi mi yoksa kıymetsiz bir eşya gibi 2. el muamelesi mi gördünüz?
Kıymetimi bildiler 1. sıradaydım ilgi, sevgi, aşk her şey vardı
Kıymetimi bilmediler 2. el gibi beklettiler, üzdüler, kırdılar
Arayan bulur sister. Sen arıyorsan bulursun o arıyorsa arayan olarak o bulur seni. Ya da millet fakirlikten hazine arama işine girer kimse kimseyi bulamaz :d
Arkadaşlık konusunda maalesef verdiğim değerin hiç bir zaman karşılığını göremedim ve sanırsam hep kullanılan taraf oldum. Kendimi sorguladığım çok zaman oldu. Acaba problem bende mi diye? ama problem bende değildi. Sadece yanlış seçimler yapmıştım. Bu yüzden de hiç arkadaşım yok ve bu saatten sonrada birine arkadaşım diyebileceğimi zannetmiyorum. O yüzden her zaman size verilen değer kadar karşınızdakine değer verin sonrasında pişmanlıklar ve kırgınlıklar ile tek başınıza kalabiliyorsunuz.
Tabiki evet. Eşim bana öyle çok değer veriyor ki, kendimi çok özel hissediyorum onunlayken ve onun en kıymetlisiyim. Seni çok seviyorum canımın içi. ☺️☺️☺️❤️❤️❤️🧿🧿🧿
Ya kızlar tipe arabaya paraya kasa falan bakıyorlar bunlar varsa sevgilileri olup cinsellik yasıyorlar onlara bedensel seksten başka deger vermeyen erkek tipleri için biri anlatsın neden böyle
En İyi Cevaplar