Ne tamamlandım, ne tam anlanabildim. Belki ben tamamlayamadım belki de ben tam anlamadım.

Ne tamamlandım, ne tam anlanabildim. Belki ben tamamlayamadım belki de ben tam anlamadım.

İnsanlar beni anlamıyor ama zaten kimsenin anlamasını da beklemiyorum ya da artık kimseye kendimi anlatmıyorum beni anlayan anlar anlamayanı da zaten çoktan sildim.. insan anlamaya çabaladıktan sonra anlar
Benim onlara ihtiyacım yok ki. Biri beni istediği gibi anlayabilir, anlayamayabilir hiç sorun değil. Ben kendi hayatımın kralıyım başka krallıklarla ilgili değilim hiç
Tamamlayan anlayamadı, anlayan tamamlayamadı.
Nokta.
🌿
Tam anlayamadı ama tamamlayacağız insallah
Amin amin
Cevap
8Cevap
Tamamladıklarımız tarafından anlaşılıyoruz bence, bir bütün olabildiğimiz kişiler bizi tam manasıyla anlayabiliyor, çünkü onlar kalp gözüyle bakıyor bize. Bazen karındaş olduklarınla tamamlanıp duygudaş olamıyorsun, diğer yarın olmuyor karındaş oldukların. Tamamlanabilmek, tamamlanmış olmak can bağıyla ilgili olmuyor sadece, gönül bağıyla mümkün oluyor ve o bağ herkesle kurulmuyor, o bağı kurabilme hususunda ya ben eksiğim ya da başkaları fazla.
İnsanlara kendimi çok anlatmadım. Anlamak isteyen merak etti, öğrendi. Kimsenin beni tamamlamasına gerek kalmadı. Yaşadık, çabaladık, birey olmayı öğrendik daha da öğreniyoruz.
Valla ne tamamlanabilme ne de beni tam anlasınlar diye bir derdim yok üstat. Senelerime mal oldu bunu öğrenmek. Sonunda dank etti kafama insanoğlunun bencilliği ve hainliği.
Tam anlayamadılar. O yüzden de tamamlayamadılar. Gittikten sonra anladılar oda çok geç oldu. Canları sağolsun. Selametle kalsınlar.
Valla bu insanların suçu olmazdı:) anlamak anlasilmak tamamlayabilip tamamlandigim bir çevrem var :)
Benim için bi önemi yok bunun. Ne herkes tarafından tamamlanmayı bekliyorum ne de anlaşılmayı.
Anlasaydı tamamlardı, tamamlasa anlatırdım. Ne anladı ne tamamladı.
İkiside olmsdı bende az ve öz olmasına dikkat ediyorum
İkisi de var gibi bahtsız Bedevi ben:) ühü ühü..
Deve kuşuna uç demişler ben deveyim demiş.
O zaman koş demişler. Ben koşamam ben kuşum demiş.
İnsanlar da o misal. Herkes işine geldiği gibi. 😄
Tam anlayamadı
Ben anlarım seni
İkisi diyorum.
Birileri geri dönmüş.
Çabuk fark edilmiş.
Öyle. Umarım her şey yolundadır
Değil.
Yapabileceğim bir şey olursa söylemen yeterli 🙏
Teşekkür ederim.
Rica ederim
İkisini de yapamadı