Her ne kadar iletişimim iyi olsa da benim istediğimden farklı olan insanlara tahammül etmekte zorlandığım gerçeğiyle yüzleştim 😂

Her ne kadar iletişimim iyi olsa da benim istediğimden farklı olan insanlara tahammül etmekte zorlandığım gerçeğiyle yüzleştim 😂

Eskisi kadar yüksek değil… Bazı insanlar enerjini emiyor, içini kemiriyor farkında bile olmadan. Sürekli kendini anlatma, açıklama, idare etme zorunluluğu bir yerden sonra yoruyor insanı. Artık daha seçiciyim. Herkese iyi davranmak gibi bir çabam yok ama saygıyı koruyorum. Gerçekten hak eden, karakterli ve samimi insanlarla olmak bana iyi geliyor. Diğerlerine ise sadece mesafe…
Aile büyük beni yoruyor akrabalar da randevu olsa ona diyecekler bence ameliyat tekikler falan oda trabzona gitmek zorunda kalacak bu belli artık çünkü her yerde işler tıkırın da değil yani daha güzel kim bakar ona yine kardeşleri bunları takacağına ki öyle bir şey olsa ameliyatı da takar oda kötü mü? olacak diye annem her türlü hasta bebek gibi yaşıyorum çünkü annem takıntılı bir anne üstüne hasta ve eleştirmen
İnsanların kendi isteğime göre şekillenmesi bekleyecek kadar uç düşüncede olmadım. Zira bu bakış açışı kişiye çok kaybettirir. Tahammül seviyesinde ilişki kurmak gerekirse kişinin bakış açısı, yaşam tarzı, sosyo-ekonomik durumlar vs. referans alması doğru olabilir. Tabii bu da ne kadar çıkarcılıktan uzak bir sağlıklı ilişki olur o da tartışmalı. Tolerenin olmadığı ilişki kayıptır.
Sevdiğim insanlara karşı bayağı bir sabırlıyım. Hatta onlarla saatlerce telefonda konuşabilirim. Ama başkanlarına asla tahammül edemem. Herkes sevildiğini bilsin böylece 🤣
Bilsin herkes kıymetini ve yerini 😂
Bak, bazen insanlar gerçekten sabır testi gibi geliyor, bunu kesinlikle anlıyorum 😅. İletişimin iyi olsa da, senden farklı olanlara tahammül etmek bayağı yorucu olabiliyor. Sonuçta herkes aynı kafada olmayınca sürtüşme kaçınılmaz oluyor ama unutma, farklılıklar seni geliştiriyor. Şu masmavi manzara gibi; her dalga aynı değil ama hepsi denizin güzelliğine katkı yapıyor 🌊🌅. Enerjini düşürme, kendi dengeni bulmaya çalış!
Cevap
31Cevap
Kimseye tahammül etmek zorunda hissetmiyorum kendimi, durumlar fena djdj
Ama neden tahammül edeyim ki 😏
Kaldım kaldım ama artık kalmam djdj
🤪🤪
Bu zamana kadar tahammülüm kalmamıştı ama zamanla alıştım.
İnsanlardan beklenti içinde olmazsan umrunda olmaz ama bir şeyler beklersen tahammül edemezsin. Bu beklenti durumu o kişinin hayatındaki konumuyla ilgili
Kendime bile tahammülüm yok su an , hani bir tek onunla konuşmak istersin de , o yoktur , ama. Diğer insanların konuşması uğultu gibi gelir ya
Daha yüksek seviyede şu an eskisine nazaran. :D son bi kaç yıldır insan görmeye tahammülüm yoktu.
Hiç yok.
Pembe hümanist tablolar çizmeyi bıraktım. Kim ne ekiyorsa onu biçiyor bu aralar.
Bu herkes için geçerli. Anlaşmak istemekle anlaşmak istememek arasında kalır insan. Bu bizi büyüten bir şey
İnsanlara tahammül etmek zorunda kalirsam maalesef kalıyorum ama sırf zorunda olduğundan yoksa istediğimden falan değil
Karşıdaki kişinin psikolojisi ve açıklamasına göre değişir diğer şekilde hiç yok gibi
Sabır taşı olsa çatlar, ben çatlamam öyle bişi sjsha
0 noktasında benimki biri bir şey diyince ne diyor bu diyorum.
Tahammülüm hiç yok, mümkünse sözün kısası yolun çiçeklisi🤷
hiç edemiyom katil olmak çok mantıklı geliyo ama onuda olamıyom
Şu anlık çok az artık saygı yerini maddiyata bırakmış
o insanlar ile iletişimi kesiyorsun sorun ortadan kalkıyor ;)
Kedin çok güzel vanilya gibi maşallah
Rica ederim gerçekler
Tahammülden kastımızın ne olduğuna göre değişir ya, agresiflik değil umursamama ve ortamdan, sohbetten uzaklaşma konusunda birebir
Ağzının üstüne bir tane vurucam.
Genel olarak insanların canımsın sinir oluyorum.
Sansürlenmişim lanet olsun alksdja.
ukala insana kibirli insana ve çok yalan söyleyen insana tahammülüm yok
bi donem hic ama hic iyi degildi. simdi daha iyiyim ya
Hiç bir yanlışa tahammül göstermem kim olursa olsun
Günü erkenden batırdın mi
Görsel
Kendi adına konuş 😂
Bize gün lazım kendini de al git 😂
Doğru dedin yol alalım biz 😂😂
Uyuz 😂😂
Gıcık 😅
Sıpa 😅😅
İnek haha 😂😂
Haha tamam 😂😂
Tahammülüm falan kalmadı
Kendi halimdeyim. Çok da tahammül etmem
Sıfır noktasında
Pek yüksek seviye sayılmaz
Peygamber sabrı = ben.
Yani sabırlı olmaya çalışırım
düşük seviyede ama işimde insanla 😏
Hat safhada yani sınırda
Umrumda değiller ki tahammülüm olsun..
Eksilere düşmüş durumda.
Tahammül seviyem düşük
Sevdiklerime sonsuz, sevmediklerimede güle güle.
Edepsizliğe saygısızlığa hiç yok ya
Çok düşük son birkaç yıldır..
İyi dinleyici degilim bu aralar
bazen mecburiyetten tahammül ediyorum
Bu aralar 0
Sıfır bende
İyi durumda 😂
Hiç tahammülüm yok
cokluk olunca sifir
Bilmiyorum
Yok denecek kadar az
Sıfıra yakın..