Lanet olsun ki çok fazla sabırlıyım mizacıma tüküreyim yanlış devirde doğmuşum, amma velakin iyi niyetimin suistimal edildiğini farkettiğim zaman benden kaçarlar köpekler gibi pişman ettiğim az kişi olmadı sinirlenince taş üstünde taş bırakmam zirveye bile oynarım bu konuda
Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
Sevdiğim ve değer verdiğim insanlara sabırlıyımdır.. Fakat çok da zorlamamak lazım.. Özellikle sınırlarımda dolaşmamakta fayda var.. Boş konuşan, bilgisi olmadan fikri olan, haddini hududunu bilmeyen insanlara asla tahammülüm yok.. Saygılı ve anlayışlı yaklaşan insanlara karşı daha ılımlıyım.. Yani tamamen bana nasıl gelinirse öyle giderim durumları.. Bazı anlarda kimseyle diyalog kurmak dahi istemiyorum çünkü hayatım epey yoğun durumda.. Öyle zamanlarda da doğrudan karşımdaki insana söylüyorum konuşmak istemediğimi.. Keyifli günler..
Tahammül seviyem günden güne azalıyor. İnsanlara ve onların saçma sapan davranışlarına artık tahammül etmekte güçlük çekiyorum. İşte bu yüzden yalnızlık insanıyım. Kimsenin şuursuzluklarına tahammül etmek zorunda hissetmeyeyim diye...
Tahammül seviyem iyi sayılır. Belirli bir kotam var. O dolana kadar insanlara tahammül edebilirim. Kimi zamanla, kimi de bir anda dolduruyor o kotayı. İnsanların yaptıklarına, davranışına göre değişiyor tahammülüm.
Sanırım bilmiyorum ama insanına göre değişir diye düşünüyorum hani mesela bir insan vardır hiç benim tahammül seviyemi sınamamıştır ama başkası olur defalarca kez sinirlendirmiştir o insana karış tahammülüm kalmaz ama diğerine karşı daha sabırlı davranabilirim o yüzden insanlara göre değişiyor bence bu durum psikolojik olarak sen de ne etki bırakıyorsa o şekilde tepki veriyorsun bazıları gerçekten sınırlarımı çok zorluyor bu sefer kırıcı oluyorsun Bu durumlara gelmemek İçin uzak durmak şart 🛑
-1 Artık sevdiklerime bile tahammülüm kalmadı. Ailem bana kumandanın yerini sorsa bile katlanamiyorum. Arkadaşlarım benden kalem istese bile onları parcalamak istiyorum. Nefesim daralıyor kalbime bir ağırlık çöküyor. Ne yapacağımı bilmiyorum