Mutlu olmak diğer kızların hakkı mı?

Yeterince güzel değilim özel değilim akıllı değilim değerli değilim çünkü o kızlar gibi davranamıyorum istesemde onlar gibi harika ve mükemmel olamam ki hayatım boyunca ezilmeye mahkumum kaybettiğim zamanı düşününce canım acıyor geri gelmeyecek ben bir daha 17 18 19 olamıcam zaten 20 yaşıma giricem bu zamana kadar genç kızlığımı yaşayamadım bundan sonra da yaşayamıcam kimse beni görmüyor metroya otobüse biniyorum okula gidiyorum ama yokum insanların bakıpta aaa ne kadar güzel akıllı zarif kız dediği bir insan değilim annem ben küçükken beni bırakıp gitmiş babamın kız kardeşleri kuzenlerim hep benimle dalga geçiyorlar ezik zavallı diye benimle eğleniyorlar bana sakın zamanı gelince olacak demeyin geçen zamanın yerini kim dolduracak elimdeki tek şey gençliğimdi o da gitti bu yaşıma kadar hiç erkek arkadaşım olmadı kimse elimi tutmak beni tanımak istemedi çünkü kiminle konuştuysam sebepsizce dışladı itti beni kendimi yok edicem sonucu ne olursa olsun bu dünyada bana yer vermeyen herkesi lanetleyip gidicem şimdi mutluluğu yaşayın gün gelicek her şeyinizi kaybedeceksiniz benim gibi sizler asla layık olamadınız benim yaşadığım acıların mislini yaşayıp yok olmak için yalvaracaksınız lanetim üzerinizde olsun yerin dibine batın
Mutlu olmak diğer kızların hakkı mı?