Liste abartılı olmuşta. Böyle bir evlilik bence olmaz. Bu evlilik türü şuna benziyor zengin yaşam biçimim olsun ama hani yarın öbür gün ayrılırsakta zengin kalayım türünde bir evlilik isteğine benziyor bu. Evlenilecek insan sevdiğimiz insandır. Maddiyat önemli geçim için ama bu tür istekler daha çok çıkarcı isteklere yöneliktir. Evlenirken ev geçimi için maddiyat önemlidir. Basitçe evleneceksem niye 5 milyon liralık bir altın isteyeyim? Ya da niye bir altın istiyim? Ben sen olacaksak niye evleniyoruz? Biz olacağımız için evleniyor olmamız lazım bu yüzden altına bence gerek yok. Eşya konusu bütçeye göre beraberce alınabilir. Daire konusu illa olsun olarak değil bütçeye göre davranılmalı öyle borca sokulacaksa o evde huzur olmayacaktır. Düğün salonu vb. zaten çok varoşça. Sade bir nikah veya en yakınların davetli olduğu ufak bir kutlama bence yeterlidir. Günümüz düğünleri tam varoşluk. Zaten bide anlamadığım sevgilisinin giyimine karışan bazı erkekler onlarca yüzlerce erkeğin içinde eşi olacak insanın kıvırmasına oynamasına müsaade etmesi çelişkili bir durum bence. Bilmiyorum yani erkek düşüncesi belki fakrlıdır ama bunları isteyenle olmak yerine bekar kalıp hayatımı yaşardım sanırım.
10 milyonum olsa tr kızına mı harcarım Allah taş eder gider Avrupa ülkelerinin birinden taş gibi ilk çocuktan sonra çöp olmayan cildi çilek olmayan tripsiz bi kız alırım Türk kızının kıllı belini tripini makyajsız 5 para etmeyen suratsız yüzünü mü çekicem
Sen hangi dağın ayisisin önce konuşma tarzını düzelt turk kızlarını beğenmiyor olabilirsin ama bu kadar çirkin yakistirmalarda bulunman doğrubisey değil
Var herhalde ama bu düğün listesi değil sanki apartman kompleksi alıyoruz mk altınlar mı daire mi yoksa bir şirketten hisse mi? Kadın zaten her şeyi istemiş. Bence biz beyler olarak listeyi görünce kendi başlık paramıza ağlamamız lazım sadfgsdgsdg
Tabiki de istemeye hakkı yok , kendileri kızları için ne verebilecek de bu kadar fazla istekleri oluyor. Zaten evlenince karı -koca bir olup ellerinden geldiği kadar yuva kurmaya ve birikim yaomaya çalışırlar
En az iki farkli bilinen organizasyondan guzellik kralicesi unvani.
Iyi oldugu bilinen bir ascilik okulundan egitimi sertifikasi.
Erkek tarafinin belirleyecegi bir doktordan erkek cocuk dogurabilir garanti mektubu.
Adli sicil kaydi.
Itaat teminat mektubu. Her durumda kocanin sozunden cikilmayacagina dair noter onayli yemin.
30 yasina kadar erkek cocuk doguramazsa butun harcamalari o gunun altin kurundan iki kati olacak sekilde geri odeyecegine dair noter onayli yemin mektubu.
Çok saçma sanki bir türlü bitmedi şu altın para sevdası başlık parası bitti kadınların parayla bir karşılığı olmadığı anlaşılmıştır diye düşünülürken bir de bu muhabbet var ve kadınlar bunun değerlerini aşağı çektiğini düşünmeyip kabul edip sevinenler var
Müstakbel eşim için feda olsun denebilir, imkan varsa daha fazlası bile yapılabilir ama tüccar mantığı ile kızlarını pazara sunan bir ailenin içine girmek akıl karı değil. Sırf ailesinin bu tavrı yüzünden evlenmekten vazgeçerdim
Milletin gözü doysun diye 10 milyon harcamam, 600 bin fazla fazla yeterli olur düğün masraflarına v. s 1 tane de daire alırım yeterli geriye kalan parayı düzgün yöneterek rahatça yaşayabilirim.
Ev araba var altın dışında dıgerlerı makul bende damat olarak bogaz sırtlarından bır villa ıstıyorum eeeee olsun o kadar aslan gıbı damatları olcak bı sabah havuz yapmayalım mı spordan sonra
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Uydurma… Mardinliden çok batılı birisinin yaIsına benziyor ki bu da ciddi bir yazı değil. Bula bula ekmek sarmak için kullanılan kağıdı mı bulmuşlar. Ayrıca da hangi Mardinli anne baba böyle yazı yazıyormuş?
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Ya olay Mardin ile alakası yok Mardini kotulemiyorz yoksa kısmen her şehirde olan bir ssy bu
Sadece kızların bu kadar şeye istemeye hakkı var mı bu soruyorum
O kadar param olsa gidip yatırım yaparım o parayla hayatımın sonuna kadar güzelce yaşarım. Ayrıca o para karşılığında alacağımız neymiş ki o kadar abartılmış.
Fotoğrafçı ve mobilya normal. Güzel bir markanın tüm ev için mobilya takımı çok rahat 400 bin tutuyor. Fotoğrafçı da sadece fotoğrafçı için değildir. Örneğin bir doğal parkta birkaç saatlik fotoğraf çekim ücreti 10-15bin arasında zaten. Ayrıten dron çekimi vs çok rahat tutarlar bunlar. Ben bu kadar para verir miyim (hayır) neden? Param yok ama olsa da vermezdim.
Ne kadar bişey aldırırsan düşünmezsen o kadar kıymetli olursun yazıktır almasınlar ayıptır nasıl isteyelim dersen kimse o evde kıymet vermiyor sana tecrübeyle sabit
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Özürlü'ye ÖTV indirimiyle ne kadara geliyor? Çünkü bunu alacak kişi muhtemelen özürlüdür.