Insanlar neden bu kadar kotu ben onun deidgi gibi kafayi mi yemisim benim kimseye zararim yok neden boyleler🥺?

Toplumdaki taciz tecavuz korkusundan dolayi evlenmek flort vb istemiyrodum cocugum olsun istemiyorum cunku kizim olursa ben onu nasil koruyacagim cunku kapalilara namuslulara bile göz dikiliyor kendim disari çıkarken korkar oldum ddim diye bana bir kafayi yemis kadin daha yazdi bir kullanici burada ki master seviyesinde yani hepiniz biliyorsunuz onu ve ben nedne boyle yaptigini kendimi kafayi yemis olarka gorup strese girip agri cektigmi soyeldiginde umrumda degilsdin git saglik ocağına asprin al çöklwk dedi bana ve umursamadı ne oljr biriniz yardim edin kendimi oyel gorup uzulup strese giriyorum cok hassas bir insanim kisiligim boyle yanj boyle dogmusum ne olur biriniz moral verin basim agriyor🥺cok naifim lutfen soylediklerinizi bunu bilerek vicdaninizla belirleyin tanımadığınız bir insana durudk yere sozlerinizle zqrar verince elinize bir sey gecmiyor
Insanlar neden bu kadar kotu ben onun deidgi gibi kafayi mi yemisim benim kimseye zararim yok neden boyleler🥺?