Gerçekten hiç arkadaşım yok. Boş boş yakınabileceğim, küçük küçük takılarak eğleneceğim, ortak zevkimiz hakkında tartışabileceğim kimsem yok. Böyle birine sahiptim aslında bundan 5 yıl once, fakat ondan sonra asla onunla oldugum gibi olabilecegim birini bulamadım. Her ne kadar bir arkadaş istesem de çoğu zaman insanlardan aşırı şüpheleniyorum. Biraz paranoyaya bağladım artık insanlar hakkında. Şu son 5-6 yıldır ne kadar arkadaşlık yaptıysam daha 3 ay dolmadan hepsi bir sekilde bitti. Nedenini hiçbir zaman anlayamadım. Fazla mı sıkıcıydım, yoksa sorularına verdiğim cevaplar çok mu absürttü de bir süre sonra benimle olan ilişkilerini kestiler bir türlü anlamlandıramadım. Aah, gerçekten bilmiyorum. Ne zaman biriyle arkadaş olmaya çalışsam acaba bu ne zaman bitecek diye tahmin yürütüyorum artık.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Yazının hepsini okuyamadım bebişim ama derdini anladım yolun İzmir'e düşerse gel ben sana arkadaş olurum
umarım bir gün düşer
Bir yaz ayında tatile bekleriz o zaman
Aynı dertten muzdaribniz benimde hayatıma giren çoğu kişi ya param için benimle ya tipim için bir kişi yokj adam gibi dost olacak
Yeni bi 3 aylık arkadaş ister misin idarelik :D
İstersen arkadaş olabiliriz, bende aynı durumu yaşıyorum:') Ankaradaysan hatta görüşürüz falan ❤️
😂 Kafayı yemiceğin şekil de öneri verebilirim
mesela?
Aradığın şeyin arkadaş olduğuna emin misin bana öyle gelmiyor
Yaptığın hata arkadaş araman ben senin yerin de olsam dost arardım arasındaki fark cidden büyük mesela benim 5 tane dost dediğim güvendiğim senelerce beraber takıldığım insanlar var
Nasıl ulaştın peki bu sonuca, sence istediğim şey ne? İnan ben de bilmiyorum artık istediğim şeyi
Hayatındaki ilişkiler nasıl yani sevgilin felan olur
Veya çevrendeki insanlar iletişimine nasıl bakıyorlar ailenden örnek verebilirsin çünkü yalnızlığın yan etkisine maruz kalmışsın neşe zevk sosyallik bitmiş
aslına bakacak olursan insanlara o kadar fazla güvenemiyorum. Dost dediğin de aldatır elbet bir gün, o yuzden en azından sevdigimiz konuları konusabilecegim, anlık yakınabilecegim birilerini istiyorum hayatımda, tüm sırlarımı açığa dökebileceğim birini istemiyorum. Çünkü fazla paranoyaya baglayabilen bir insanım ben, eger bir sır verirsem 10 yıl bunun dusuncesiyle kafayı yerim. Sevgili konusuna gelecek olursak hiç sevgilim olması gibi bir isteğim olmadı, aşk ilişkileri bana çok sıkıcı geliyor. İletişim konusunu gerçekten bilmiyorum, bana herhangi bir kötü şey söylemiyorlar fakat insanların içinden geçen şeyleri bilemem. Ailem sohbetimi seviyor fakat aile bu sonucta ne kadar objektif yaklasabilirler ki? Yalnızlıgın etkisinde kaldıgım dogru olabilir, cocuklugumdan beri yalnızım aslına bakarsan. Sadece bir süreligine arkadaşlıklarım oldu o kadar, onun dısında hep yalnızdım.
Seni çok iyi anlıyorum merak etme ama belli zamandan bu duyguları tatmak istiyorsun baya Bi hem de bana istediğin zaman yaz her konu da yardımcı olurum
Bende ayni benimde yok
Hani yalnızlık en iyisi diyorlar ya, değil gerçekten değil. Yalnızlık bir süreden sonra aklını karıştırmaya başlıyor. Gerçekten zor
Aynen ole
Burdurda sen arkadaşın olanilirim
maalesef degilim
Yapacak bir şey yok o zaman sanal arkadaşın olayım
Bisiklet al binmeye başla
Kafaya takarsan daha fazla olur bırak gitsin...
Bunun çözümünü bulabiliriz kanka
Benim de hiç arkadaşım yok
Buyur gel beraber gezeriz
akışına bırak
Akışın sonu uçurum gibi bir şey
abartma bürütüs :) başka uğraşlar bul kendine zor bişe değil :) kitap oku spor yap vb. vb. aktivite çok :)
Hepsini yapıyorum, yetmiyor. Bir şeyden çok çabuk sıkılabilen bir insandım her zaman, o yüzden ne kadar yeni aktiviteyle uğraşsam da sonuc hep aynı
yanlış yapıyon ozaman :) kendine program yapcan bunu bunu yapcam diye kendini kendin birşeylere yönlendirceksin kendini kendinle meşgul etcen az kafayı kullan :) hayvan sahipler kuş kedi köpek var yani seçenek çok :)
kendimi bir şeylere zorlamak beni daha çok yıpratıyor. Hayvan sevmek iyi gelse de cok anlık bir şey o da
al evde besle ilgilen ozaman :)
arkadaş olalım
Olabiliriz
Ayıpsın kanki😀