Merhaba 30 yaşındayım. 3yasinda daha dün girmiş bir oğlum var. Anne baba kardeş hatta tek bir kuzenim dahi yok kapısını calmayi bırak telefon edecek dahi rehberimde numara yok o kadar kimsem yok. Ben şimdi sokaktan yazıyorum size. Dün hiç bir sebep yokken sokak ortasında yine dayak yedim evden atıldım dünden beri sokaktayım bir tane elbiseyle geceyi geçirdim. Çocuğumu aldı. Boşanmak istiyorum 1 TL dahi paran yok oğluma bakacak insan yok oğlumu alırlarsa ben ölürüm ben ne yapıcam akıl alçak dahi insan yok kafayı yedim pazartesi Anlaşmalı boşanmaya gelmezsen vermem çocuğu dedi üzerimde 300 milyarda kumar borcu var ödemicek ben ne yapıcam bosanmazsam da beni öldürücek defalarca bıçak çekti defalarca dayak yedim kaç gece sokakta sabahladım bilmiyorum intiharın esindeyim yardım edin
3 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hiçbir şey yapamaz git polise şikayet et bunları bir bir anlat kadın sığınmaya çocuğumla yerleşmek istiyorum de
Adelet çok varya dimi
Kaç kez eve polis çağırdım geliyorlar ev diğer eşin ailesine aitse sen gitmelisin deyip beni çıkarıyorlar çocukla da sokakta kalacağım için cocugun iyiliğini için onuda babaya veriyorlar kadın sığınma evine gidende tanıdıklarım var bir iki ay tutup ordan da çıkarıyorlarmis yer yok diye birde oralar çok kötü dedi oraya giren her kadında iyi değil diyorlar
Bana acil yaz Allah için yalvarırım
@Caner067 3fendjm
Bana yaz hemen takip et sana çok üzüldüm ne olur
@Caner067 milletin zayıflığından faydalanmayın
Ben asla zayıflığından faydalanmak istemedim hakkımda bilmedin için konuşup günahımı alma yardım etmek istedim
@Caner067 bana sadece akıl verin ben başka birsey istemiyorum çalışıp çocuğumu güvende tutmak istiyorum kendi başıma üstesinden gelmek istiyorum bir yerlerde tanıdığı olan var mı hem çalışıp hem çocuğuma bakabileceğim yoksa 6senedir çıkamıyorum işin içinden 6 senedir evlendiğim ilk günden beri aldatıyor dövüyor sövüyor onun tek derdi benden kurtulmak bende ondan kurtulmak istiyorum ama gideceğim yer yok her defasında dönüp dolaşıp o adama yalvarıyorum beni eve alsın diye yerin 7 kat dibine girdim
Benim sana yaz deme sebebim de sana ses aticaktim acıklıcaktim senden asla yararlanmaya çalışmadım rabbim bilsin iyiliğin içinde bir şey aramayın bu yaşadın hayat zaten bak bakayım hayat mı daha ne kaybedebilirsin ne kadar bu acıyı yaşayabilirsin boş ver yazma bana tamam sen kötü birisi bil beni fark etmez
@Caner067 ne yapabilirim ben
Bak beni takip et mesaj at sana ses aticam baktın ki bir yanlisimi gördün engelle ama sana herseyimin üstüne yemin ederim ki asla kötü bir düşüncem yok sadece konuşmak istedim bende ailesel çok şeyler yaşadım evlenip ayrildim eşimden çok acılar yaşadım seni bu yüzden anlıyorum
@Caner067 takip ettim
Yazdım bak
Mor çatıya gidiyorsun ve polise de şikayet ediyorsun, çok geçmiş olsun
Oha çok kötü ya Allah yardımcın olsun karakola gidersen yardımcı olurlar kadım sıgınma vs
Bulundugunuz ildeki valilige başvurunuz.
Polise basvur korunma talep et
Ona mesaj at tehdit ederse seni telefonda polis uzaklaştırma verir sende rahat edersin
Ben sokaktayım zaten git diyor ne halin varsa gör diyor
Mesajlari var mı
Eski telefonumda her şey vardı o telefon bozulunca tamir ettiricem diye aldı satmış onuda ama bütün mahalle biliyor her şeyi
Elinde yazılı bir kanit olsa iyi olurdu peki neden bu hale geldiniz sorun ne
Bilmiyorum evlendigim ilk haftadan beri beni aldatıyor işine gelince hastalık bu diyor kafayı yedim kaç kızla muhatap olmak zorunda kaldım sayısını bilmiyorum kadınlarda beni arayıp aşağılıyor seni sevmiyor gurursuz gibi o evde duruyorsun diyorlar aldatıyor ben bağırınca bana kızıyor senin yüzünden diyor sonra geliyor seviyorum diyor son 2 senedirde ben yalvarıyorum o kadar sabrettim ki taş olsa çatlar herseyi de bağırıp çağırıp beni aşağılıyor işine gelirse diyor ya susup itur ya da sgit diyor benimde gidecek yerim yok diye köşelere çekilip çekilip ağlıyorum 2 senedir bu şekilde en son dünde yine oğlumla marketteyim konuştuk kapattık hiç bir sorun yoktu marketten çıkana kadar 2 kere aramış ama bu bahsettiğim dakika toplasan 10 dakika bile değil 10dk önce konuştuk kapattık ben kasada ödeme yapıp dışarı çıkana kadar beni 2 kere aramış dünde yağmur yağıyordu oğlum elimdeydi geri aradım bağırıp çağırmaya başladi ben seni 2 kere aramak zorundamiyim tek aramada acicaksin diye bende açıklama yaptım dedim oğlum elimde poşetler var yağmur yağıyor duymadım dedim sus seni sk kafalı MK karısı sgit Bir kurtulamadım senden dedi bende ağlayarak kapattım telefonu sonra eve gittim kapıda bekliyorlar annesiyle beni eve almadı oğlumun bebek aramasını sokağa fırlattı beni dövdü oğlumu aldı bu kadar
Bana yazar mısın