Kafayı yiyeceğim haksız mıyım?

Arkadaşlar doğum günüm yaklaştı. Babam da bana normalde sürpriz yapacakmış. Neyse olayın başına döneyim. Benim telefonum çok eskimişti. Sürekli arıza verip kapanıyordu. Telefon kendine kendine uygulamalardan atıyor, aramalar çoğunlukla gelmiyordu. Hatta fotoğraflarım bile açılmıyordu bazen o derece. Neyse telefonum çok eskidiği için babam telefon almayı düşünmüş anneme söylemiş. Hangi renk alayım falan diye. Bunları öğrenmeme sebep olan olaya gelirsek. Anneme instadan çok komik bir şey gösterdim annemde babama telefon alırsan hiç bırakmaz bu elinden alma telefon falan dedi. Umursamadım çünkü almayacaklarından emindim. Sonra bir şey gösterdim şu fotoğrafa bak diye. Gösterdiğim fotoğraftaki kızın elinde de iphone 16 varmış. Annem başladı saymaya baban sana almak istiyordu zaten yeni telefon, hangi rengi istiyormuşsun söyle bıktım senin telefon davandan dedi. Banama baktım tüm sürprizin bozulduğunu anlar gibi baktı. O an daha da üzüldüm. Yıllardır bu emektar telefondan çok çektim. Önüme telefon sürpriz konulsaydı havalara uçardım. Ama artık öğrendim ve öğrenmem hiç iyi olmadı. Çünkü arkadaşlar babam kesin almaktan vazgeçti. Babam ne istiyorsun dedi bir şey istemiyorum dedim. Annem ordan da bana saydırmaya başladı. Babama tekrar baktım ve babamın yüzünde vazgeçtiğinden emin olabileceğim bir tabır vardı. Çok üzüldüm. Çok ağlayasım var sürpriz adı üstünde niye böyle bir şey yaptılar anlamadım. Hatta bunu da öncede ablamla beraber yaptılar. Babam sürpriz doğum günü ayarladım hediyesini aldım annem ve ablam babama ne hallerle uğraştığım sürprizi söylediler. İnanamadım

Kafayı yiyeceğim haksız mıyım?