Belki bir gün günbatımı'nı izleriz seninle, Sen bana batık bir ülkenin hikayelerini anlatırsın, İçinde çocukların hep güldüğü, yetişkinlerin olmadığı bir ülke... Eski zamanlardan bahsedersin , insan sözlerinin çok değerli ve sözün senet olduğu o zamanlar.
Ah gene hayale daldım sana bakınca kusuruma bakma olur mu? Sahi... senin diyeceklerin yok muydu? Sormayacak mısın bana bunca zamandır nerdeydim diye? Bakarken farkettim... seninde ellerin titriyor artık. Belkide bazı şeylere çoktan geç kalmışızdır..
Ben soruyu şimdi görüyorum. Saati falan görünce sabah konuştuklarımız hayal gibi geliyor şimdi. Ben görmemişim dicem ama vallahi diyorum sabah profile girdim soru var mı diye, yoktu..
Neyse. Yazı çok güzel, samimiyet akıyor. Eline kalemine sağlık.
Önemini yitiren bir şey yok bence. Bazı insanlar ya da gereksiz utangaçlık anıları falan belki. Gerekli gereksiz her şeyi depolayan, bilinç altına kazıyan değişik bi şey zihin. Neyin önemsiz neyin önemli olduğuna bile o karar veriyor sanki... Bi dakika, sanırım biz, isteklerimizi değil beynimizin istediğimizi düşündüğü şeyleri gerçekleştiriyoruz. Belki his diye bi şey yoktur sonuçta onu da beyin kontrol ediyor?
2
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Belkide internet kapalıydı o esnada güncellenmemiştir. Baktığında yani. Takma kafana : )
Yani duygular ve öbür pek çok şeyin oluştuğu yer orası dediğin gibi mümkün. Yinede tam emin olamıyorum karışık. : )
Aslında internet açıktı ama harbiden yoktu hatta o yüzden dedim soru sorsan diye. Şimdi, görmüyor musun be adam sormuşum daha ne sorayım desen yeridir 😂😂
Bilinçsizce yapılmış bir şey , bilinçli olarak yaptığım bir şey değil son olarak sana cevap vermem.
Şöyle zihninizde deseydim adam soru sorabilirdi konu ile.. ilgili bana bunun için zihinde dedim
korkuyla ilgili kısmı sanırım yazıp yazıp sildim. Belkide bir müddet maruz kaldıktan sonra verilen bir karardır. Aslında korku esnasında oluşan fenomeni kontroll edebilmek size uzun vadede avantaj sağlar.. korkunun esas kaynağından değilde. Belkide. Dolaylı olarak oluşan bir şeyden. Korkunun esas kaynağını yönetmek ve güç almak benimde bilmediğim bir şey.
O değil de geçen bi şey okudum, bir uzuv kopsa bile beyin oraya sinyal gönderip kaşıntı ya da uyuşma gibi şeyleri hissettirebiliyormuş sanki hâlâ oradaymış gibi. Çok garip.
Çok değişik harbiden. Düşündükçe vay be dedirtiyor bana 😅
Yani yapay uzuv takılıyor ya, beyin bacak kaşınıyor diyor da yapay uzvu kaşıyınca geçiyor mudur acaba? Geçmez gibi sanki ama psikolojik olarak tamam kaşıdım geçti de diyebilir kendi kendine. Bir şeyleri telrarlayınca sürekli onu kabul ediyor beyin sonuçta?
Bazen kelimeler yetersiz, bazen bakışlar bile eksik kalıyor. O eski sözlerin ağırlığı artık havada dağılıyor, kimse “söz verdiği” için güven vermiyor. Gün batımlarının hatırasında kaybolan masumiyet, yetişkin telaşına yeniliyor. Zaman geç kalmakta usta, ama hisler depreşti mi geçmişin kutsallığı bir anlığına geri gelebiliyor. Sahi, ellerimizin titremesi belki de hâlâ hassasiyetimizi kaybetmediğimizin göstergesi. 🌅🕰️
şöyle gelişiyor dikkatimi çeken sorudaki yorumları okuyorum dikkat çekici cevapların profiline bakıyorum hatta bazen yorumuna laf atıyorum @OrganIQ ile tatlı bi sohbetiniz vardı ordan dikkatimi çektin OrganIQ da başka bir üye sitenin en aklıbaşında akıllı mantıklı üyesi demişti tıklama huyum var galiba 🤣
Yok Psi, mizah değil 😀 Beni tanımayan birisi aklı başında, akıllı ve mantıklı olduğumu söylemiş ondan bahsediyor 😂 Tanısa aynı düşünmeyecek oysa jdjdkd
bulunmaz 6 sınıftır insanlar üçü seçici üçü seçilen seçiciler sarraflar hurdacılar ve antikacılar seçilenler mücevherat hurdalar ve antikalar ben antikacıyım sen mücevhersin Organıqda sarraf gibi duruyor 🤣