Ne anlamını yitirir şahsen tam olarak bilmiyorum ama anlamını hiç yitirmeyen, hatta tanımını sürekli yapmak zorunda kaldığın bir şey varsa o da hiç bitmeyen seri hayal kırıklığıdır..

Ne anlamını yitirir şahsen tam olarak bilmiyorum ama anlamını hiç yitirmeyen, hatta tanımını sürekli yapmak zorunda kaldığın bir şey varsa o da hiç bitmeyen seri hayal kırıklığıdır..

Selamlar,
Hayatım boyunca birçok şey yaşadım ve birçok şeyi gördüm. Anlamını yitiren kavramların başında insanlık geliyor bana göre. Baktığım zaman çevremdeki insanlar dahil o kadar çıkarcı ve sahtekar olmuşlar ki kesinlikle güvenemiyorsun hiç kimseye. E haliyle insanlık bitince de birçok şeyin önemi kalmıyor benim için de.
Fiyat algısı. Anlamını yitirdi çünkü ülkecek algı bırakmadı, beynimiz yandı.
Siyaset, insanların bir strateji oyunu gibi kendini güçlendirip görevini unuttuğu an anlamını yitirdi.
Gelecek kaygısı. Anlamını yitirdi çünkü önümüzü göremiyoruz. İşimiz şansa kalmış.
Eskiden mahallede oynanan oyunlar. Bizden sonra bitti bu işler, yeni nesil çocuklar tarafından anlamı bitirildi. Futbol bile oynamıyorlar nerdeyse.
Nitelik. İnsanlara üstünkörü verilen eğitimler yüzünden nitelik anlamını yitirdi, yerini doldurulamayan vaadler aldı.
Uykum geldi devamını yazmayayım.
Anlamını kaybeden bir sürü şey var herkesin hayatında muhakkak.. Sadece şunu söylemek isterim ki anlamını kaybeden şeylerin yanında hala anlamlı olanlar da var.. Bardağın ne tarafından baktığımız önemli aslına bakarsak.. Keyifli günler..
Teşekkürler baby :D 💕
Anlamını yitirmeyen bir kaç şey dışında (mesela sen) hepsi anlamsız dhdjfj
Fhfjffjfjf
Taam yeter bu kadar iltifat git hadi dufjf
Shdjdjd
Keşke bende evde olsamda uyusam.🥹
Evet.😒😒
Belli.😒😒😒😒😒😒😒
💔💔💔💔
Kırdın kalbimi gel al gönlümü djdkfkfkfkf
Yoooğğ 😂😂😂
Olmaz şimdi bu göndermek be aklıma geldi yapmazsam valla rahat edemem 😬😬
https://youtu.be/eWpPp0rj204
💔💔💥💥💥
Yav git zaten kafam yok dhfjfj
Ahahdhdjfkf😂😂😂
Seni mikrop.😒😂😂😂
Teşekkür ederim.
Yaaa işte öyle olaaağr.😒😒
Djdjdj
Cevap
45Cevap
Anlamını yitiren şeyler insan ilişkileri aslında sürekli bir son bulma halindeler. Hayat ta öyle anlamsız. Bugün varsın yarın yoksun
O eski bayramlar kutlamalar vs
Aşk ve hayatın kendisi
Gerçeği istermisiniz? kiz arkadaş bulup adam gibi takilmakti ki büyük bir hayal kırıklığı içerisinde kaldim. bu sitede ki insanlarin yorununa bakınca nasil bir hayalde olduğunu daha iyi görüyorsun. Belki bazisi farkli konuşabilir tabiki o da onun görüşü. Erkekler yalaka olmuş. Kizlar da emri baki nazda hali ile. yani aslin da kimsenin ask mask aradığı yok. beklentiler sadecd gunu birlik sapik muhabbetler olduğunu görmek. Tam bir hayal kırıklığı oldu.. tabiki kendi adima konuşuyorum kimse bir yere çekmesin yoruldum gereksiz tartışmalardan 🌷🙏🏼
Anlamını yitiren insanlar var Serap insanlar. (Bazı insanlar)
Kesinlikle.
Başladık heheh
#selamgençlik 🍀🍀
İnsanların güvenilir ve samimi olduklarını zannetmek bende olduğunu sandığım tüm anlamını yitirdi yıllar önce.. 🍀🍀
#tubasueda 🍀🍀
Eskiden arkadaş sandığım ama şahsi çıkarları için sırtımızdan vuran kişiler anlamını yitirdi. Bu sebepten kimseye acıma duygum yok. Herkes hak ettiği kadarını alır benden.
her şey ve hiçbir şey sanırım ne hissettiğinle alakalı bu birazda
Bende Mutluluk anlamını yitirdi. bir şey sebebiyle mutlu olsam bile aslında mutlu olamıyorum. Teşekkürler Türkiye. Hayatım s*kld*.
Özgüvenim gitti.
Mutluluğum gitti.
Masumluğum gitti.
Pozitifliğim gitti.
Benim tüm hayatım evim ve yalnızlığım. 😊 Evden çıkınca insanlar uzaylı sokaklar da uzay boşluğu gibi gelip anlamsızlaşıyor. 😊 Trafikte magandalar kaldırımlarda apaçiler parklarda şımarık z kuşağı her şey anlamsız her yer tımarhane gibi... 😊
Askin sevginin anlamı kalmadı. Yitirdik kaybettik bitirdik. ya da aski sevgiyi bedene sahip olmak zannettik. Bilmiyorum ama bunu yitirdiğimizden hic şüphem yok
Daha öncesinde umursadığım ama hayatımda sürekliliğini sürdürememiş her şey için diyebilirim bunu. Bazı arkadaşlıklar, bazı konumlar vs. Anlamını yitirdi hepsi.
Zorluklar, kavgalar, tartışmalar, sorunlar gibi gibi şeyler anlamını yitirdi. İnsan bir şeyle uğraşmak için sorun üretiyor gibi. Ne gerek var.
Hiçbir şey.
Her şeyin bir anlamı olduğunu ileriye doğru yürüyüp geriye dönüp baktığında anlıyorsun yaşarken anlamasan da..
Var bir şeyler... Ben hayatın olumlu yanına odaklanmayı tercih ediyorum.
Tam anlamıyla anlamını yitiren bir şey yok, sadece ilgimin azaldığı konuar var
Yaşam çokta kafaya taktığım bir şey değil...
Yok.. Bence acı tatlı her şey hayatın rengi ve güzelliği.
Anlamini koruyan neler var diye sorsan daha iyi olurdu sanki
Kesinlikle aşk ve aşk sözleri geç bunları diyorum artık kalbim otostop çekmiyor 😂
Anlamını yitirmeyen şey başka biriyle flört etmek, anlamını yitirense exlerim :))
İnsanlara olan güven duygum en yakınlarımın bile samimiyetinden şüpheliyim..
İnsan nüfusu arttıkça, insanlığın değerinin batması. Dünyanın daha güvensiz bir hal alması.
ask sevgi be yasama arzusu tamemen gitti
Anlamlı olan her ne varsa
kimin hayalleri sağlam ki ?
Yazsak sayfalar yetmez
Anlamını yitiren insanlar mevcut
Eskisi gibi sevemiyorum
Aşk sevgi masumiyet...
Tükenmek üzere iken hep filizleniyor
Yararı olmayan, boş insanlar.
İki yüzlü insanlar bende anlamını yitirdi artık
Güven duygusu ve inanç
Ne yok ki hangisini sayayım