Kişilik & Karakter Zamanla anlamını yitiren neleriniz oldu? __NoName__ Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor Detaysiz olsun. Güncellemeler+1 yıl Esra_bayram teşekkürler Zamanla anlamını yitiren neleriniz oldu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Her şey diyebilirim. gereksiz insanlar.. zaman.. hayaller.. ve yaşanmışlıklar. bir şeyin önemi kalmadı gibi sanki 1 1 Yorumla __NoName__ +1 yıl İlla ki yeni anlam kazanacak değerler oluşacaktır
Acid_Qeenn Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı. Zaman vazgeçmem, imkansız dediklerimi dahi günü geldiğinde nötr hale getirmesi... 1 1 Yorumla __NoName__ +1 yıl 👍 Güzel bir örnek Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Hayatımda anlam yitiren insancıklar oldu sadece 1 3 Yorumla __NoName__ +1 yıl Evet, koleksiyonluk kısım var. Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Hıhım var. Yorumla __NoName__ +1 yıl ((: Yorumla
-ViviR_- Takip Et FenomenGuru Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Anlamını elbette bize anlam katmadığı andan itibaren bitiyor ne olursa olsun yoksa her şey bir anlamla başlıyor. 1 0 Yorumla
QUADRATURA Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. İnsanlar, yaşanmışlıklar vs. 1 2 Yorumla __NoName__ +1 yıl 👍 Zamanla tabi Yorumla QUADRATURA +1 yıl Maalesef. Yorumla
yolcununbiri Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Şimdilik sadece birkaç insan. Onun dışında anlamsız gelen şeylerim yok. 1 1 Yorumla __NoName__ +1 yıl İyi standart tarife
PolyannaLisa Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Şu fani dünyada her şey anlamını yitirdi de, bir gönlümdeki anlamını yitiremedi 1 2 Yorumla __NoName__ +1 yıl Derin mevzular Yorumla PolyannaLisa +1 yıl Maalesef Yorumla
Barbiemiyimneyim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Geçici heveslerim tabiki. Yaş aldıkça anlamsızlaştı. 1 1 Yorumla __NoName__ +1 yıl Her yaşta adım adım siliniyor gibi Yorumla
Mom90 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Özlemek Giden gelmiyorZamanla anlamını yitirmeye başlıyor 1 1 Yorumla __NoName__ +1 yıl Biraz derin oldu, evet haklısın Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Tl oldu kanka değeri falan kalmadı hee bir de bazı insancıklar 1 4 Yorumla __NoName__ +1 yıl Dahada değeri kalmayacak gibi bro. Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Yansın su veren itfaiyenin hortumunu be bro. Böyle yönetilmeyi hak ediyoruz demek ki 🥹 Yorumla __NoName__ +1 yıl Aynen öyle bro bende artık kasmiyorim ((: Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Gerek yok ki bro 😂 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Para zamanla önemi kalmıyor ve para mutluluk da getirmiyor 1 1 Yorumla __NoName__ +1 yıl Şu devirde belki bir tık daha fazla getirebilir. Tabi sağlık faktörüde önemli Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Diploma Cinsellik 1 1 Yorumla __NoName__ +1 yıl 👍 Diploma mantıklıda diğeri sıkıntı Yorumla
enolmayan Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Fani olan her şey. 1 1 Yorumla __NoName__ +1 yıl Doğrudur
visal01 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 85% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 308 cevap paylaştı. insanlar tek tek benden öldü 1 1 Yorumla __NoName__ +1 yıl Hiç varolmamasi gerekenlerin ölümü Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Bazılarına karşı değerim 1 2 Yorumla __NoName__ +1 yıl Biraz derin gibi Yorumla efulimmm88 +1 yıl Biraz Yorumla
Dolunay_31 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 47% +1 yıl karşıya olan sevgim 1 1 Yorumla __NoName__ +1 yıl Karşı? Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Aslında hem her şey hem hiçbir şey. 1 3 Yorumla __NoName__ +1 yıl Kısaca sende farkında değilsin, anlık olarak değişiyor diyelim ((: MuhteşemGüneş +1 yıl Farkındayım ama dediğin gibi anlık değişiyor 🤷♀️ __NoName__ +1 yıl Normal 👍😊
Lemean Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Diplomalarım, sertifikalarım… vs vs… 1 1 Yorumla __NoName__ +1 yıl Tabi artık etkisini yitirdi, tecrübe kısmı ön plana çıktı Yorumla
FloraBacchus Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Her şey anlamsız geliyo bana 1 19 Yorumla __NoName__ +1 yıl Her şey mi? Yorumla FloraBacchus +1 yıl Her şey 🙄ruhum bedenime bile yabancıymış gibi hissediyorum bazen. Yorumla __NoName__ +1 yıl Ruh beden olayı bazen bende hissediyorum. Düşüş zamanlarında her şey anlamını yitirmeye başlar, çıkmak için bir tanesinden anlam çıkarmaya çalışmak lazım 😊 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Anlam aramayı bıraktım kendimi tükenmiş hissediyorum, hayatımdaki tüm duyguları tüketmişim hiç bir şey kalmamış gibi hissediyorum. Yorumla __NoName__ +1 yıl Cok yorulmuşsun.. Biraz böyle kafanı dağıtacak kendini soyutlayip sana huzur verecek aktivitelerde bulunman lazım gibi.. Yorumla FloraBacchus +1 yıl Çok zor yaaa hayatımın en yoğun dönemindeyim 😒Hep bir yerlere yetişmeye çalışıyorum. Yorumla __NoName__ +1 yıl Biraz zaman yönetimini geliştirmen gerekiyor sanırım 😊 önceliklerini tekrar düşün ona göre Bi sıralama dene bakalım Yorumla FloraBacchus +1 yıl Pazartesi başlıyoruz 😄👍😊 Yorumla __NoName__ +1 yıl Unutmazsam soracağım 😄👍 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Hal hatır sor detay sorma fjfjf yapamazsan üzülürüm fjfjg Yorumla __NoName__ +1 yıl Oyle tabikide genel anlamda yani 😄 ya da sen operasyon olumlu veya olumsuz yazarsın 😅 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Anlaştık 😄Olumsuz bakıyorum ben 😶 Yorumla __NoName__ +1 yıl Ben sana inanıyorum, başaracaksın. 👍😄 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Teşekkürler😄inşallah. 🥰 Yorumla __NoName__ +1 yıl Rica ederim 😊 gecen güzel olsun Yorumla FloraBacchus +1 yıl Ömrün güzel olsun. 😊 Yorumla __NoName__ +1 yıl Bu çok daha iyiymiş 😊 umarım. seninde ömrün güzel olsun. Yorumla FloraBacchus +1 yıl Hayırlısı 😊🖐️ Yorumla __NoName__ +1 yıl Cümlemize 😊👍 Yorumla
MysteriousSo Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Korkularım, endişelerim. 1 3 Yorumla __NoName__ +1 yıl Bunlar anlamını yitiriyor ise gayet güzel 😊 Yorumla MysteriousSo +1 yıl Fazla yüzleşmiş olmak buna sebep oluyor sanırım 😊 Yorumla __NoName__ +1 yıl Katılıyorum, guclenince anlamını yitiriyor 😊 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Verilen değer 1 1 Yorumla __NoName__ +1 yıl Güzel yorum Yorumla
hticemavi Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Duygularım 1 1 Yorumla __NoName__ +1 yıl Belki toparlar Yorumla
Keskin58 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Varlığım 1 1 Yorumla __NoName__ +1 yıl Tekrar kendini bulursun Yorumla
Kadjdaks Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Her şey 1 1 Yorumla __NoName__ +1 yıl Düzelir umarım Yorumla
Thanosİamİnevitable Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Doğrusunu bildiğim yalanlar 1 1 Yorumla __NoName__ +1 yıl 👍👍 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Akrabalarım 😄😄 1 1 Yorumla __NoName__ +1 yıl Gayet net evet😄👍 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl , lee know'un seksy poposu ve gözleri 😂😂 1 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ve lee'nin gözleriiiii Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kedimm Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. komple hayatım 1 2 Yorumla __NoName__ +1 yıl Anlam kazanması temennisiyle Yorumla İsmaill19 +1 yıl saol abi Yorumla
Zena24356 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. İnsan ilişkisi 1 0 Yorumla
terelli Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl her şey... 1 1 Yorumla __NoName__ +1 yıl Düzelir umarım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Her şey diyebilirim. gereksiz insanlar.. zaman.. hayaller.. ve yaşanmışlıklar. bir şeyin önemi kalmadı gibi sanki
İlla ki yeni anlam kazanacak değerler oluşacaktır
Zaman vazgeçmem, imkansız dediklerimi dahi günü geldiğinde nötr hale getirmesi...
👍 Güzel bir örnek
Hayatımda anlam yitiren insancıklar oldu sadece
Evet, koleksiyonluk kısım var.
Hıhım var.
((:
Anlamını elbette bize anlam katmadığı andan itibaren bitiyor ne olursa olsun yoksa her şey bir anlamla başlıyor.
İnsanlar, yaşanmışlıklar vs.
👍 Zamanla tabi
Maalesef.
Şimdilik sadece birkaç insan. Onun dışında anlamsız gelen şeylerim yok.
İyi standart tarife
Şu fani dünyada her şey anlamını yitirdi de, bir gönlümdeki anlamını yitiremedi
Derin mevzular
Maalesef
Geçici heveslerim tabiki. Yaş aldıkça anlamsızlaştı.
Her yaşta adım adım siliniyor gibi
Özlemek
Giden gelmiyor
Zamanla anlamını yitirmeye başlıyor
Biraz derin oldu, evet haklısın
Tl oldu kanka değeri falan kalmadı hee bir de bazı insancıklar
Dahada değeri kalmayacak gibi bro.
Yansın su veren itfaiyenin hortumunu be bro.
Böyle yönetilmeyi hak ediyoruz demek ki 🥹
Aynen öyle bro bende artık kasmiyorim ((:
Gerek yok ki bro 😂
Para zamanla önemi kalmıyor ve para mutluluk da getirmiyor
Şu devirde belki bir tık daha fazla getirebilir. Tabi sağlık faktörüde önemli
Diploma
Cinsellik
👍 Diploma mantıklıda diğeri sıkıntı
Fani olan her şey.
Doğrudur
insanlar tek tek benden öldü
Hiç varolmamasi gerekenlerin ölümü
Bazılarına karşı değerim
Biraz derin gibi
Biraz
karşıya olan sevgim
Karşı?
Aslında hem her şey hem hiçbir şey.
Kısaca sende farkında değilsin, anlık olarak değişiyor diyelim ((:
Farkındayım ama dediğin gibi anlık değişiyor 🤷♀️
Normal 👍😊
Diplomalarım, sertifikalarım… vs vs…
Tabi artık etkisini yitirdi, tecrübe kısmı ön plana çıktı
Her şey anlamsız geliyo bana
Her şey mi?
Her şey 🙄ruhum bedenime bile yabancıymış gibi hissediyorum bazen.
Ruh beden olayı bazen bende hissediyorum. Düşüş zamanlarında her şey anlamını yitirmeye başlar, çıkmak için bir tanesinden anlam çıkarmaya çalışmak lazım 😊
Anlam aramayı bıraktım kendimi tükenmiş hissediyorum, hayatımdaki tüm duyguları tüketmişim hiç bir şey kalmamış gibi hissediyorum.
Cok yorulmuşsun.. Biraz böyle kafanı dağıtacak kendini soyutlayip sana huzur verecek aktivitelerde bulunman lazım gibi..
Çok zor yaaa hayatımın en yoğun dönemindeyim 😒
Hep bir yerlere yetişmeye çalışıyorum.
Biraz zaman yönetimini geliştirmen gerekiyor sanırım 😊 önceliklerini tekrar düşün ona göre Bi sıralama dene bakalım
Pazartesi başlıyoruz 😄👍😊
Unutmazsam soracağım 😄👍
Hal hatır sor detay sorma fjfjf yapamazsan üzülürüm fjfjg
Oyle tabikide genel anlamda yani 😄 ya da sen operasyon olumlu veya olumsuz yazarsın 😅
Anlaştık 😄
Olumsuz bakıyorum ben 😶
Ben sana inanıyorum, başaracaksın. 👍😄
Teşekkürler😄inşallah. 🥰
Rica ederim 😊 gecen güzel olsun
Ömrün güzel olsun. 😊
Bu çok daha iyiymiş 😊 umarım. seninde ömrün güzel olsun.
Hayırlısı 😊🖐️
Cümlemize 😊👍
Korkularım, endişelerim.
Bunlar anlamını yitiriyor ise gayet güzel 😊
Fazla yüzleşmiş olmak buna sebep oluyor sanırım 😊
Katılıyorum, guclenince anlamını yitiriyor 😊
Verilen değer
Güzel yorum
Duygularım
Belki toparlar
Varlığım
Tekrar kendini bulursun