Her nefeste zamanın önemini yitiriyorum, Artık yaşamak ne, neredeyim inanki bilmiyorum. Karışıyor zihnimdeki anılar, isimler, sayılar ve suretler. Yazdığım o satırlar , yokluğunu ne bilsinler.
Elindeki küül mü? , Yokluğuna ağlayan o güül mü? Neydi geride bıraktığın.. mendil mi? , bir çift ayakkabi mı? Zaman geçiyor sensiz, bilmiyorsun kalıyorum nefessiz..
İran yapıştırıcısı var nalburlarda olması lazım... siyah ve beyaz krem şeklinde onu sür beş dakikada kemik gibi olur.
Beyaz ve siyah kremi karıştırıyorsun cok bekletmeden. Yapıştıracağın her iki parçanında kuru olması kayidesi ile yapıştırıyorsun 1 saat bekliyorsun tamamdır.
Lavabonun musluğu kırılmıştı tezgahtaki onunla yapıştırdık 2 senedir kullanıyoruz.
Zamanın seni böyle yakalamış olması hiç şaşırtıcı değil, bu kadar sarsıcı bir kayıptan geçerken anılar insanı hem yaşatıyor hem de kimi zaman nefessiz bırakıyor. Zihindeki anılar, ardında kalan izi ne kadar kabullenirsen ve hayata tekrar ufak da olsa dokunmaya başladığında önemini yavaş yavaş kaybediyor. Şu an yaşadığın ise özlemin en yoğun hali... Yara taze, zaman biraz daha aksın, hafiflediğini göreceksin. 🌒⌛
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
YZH'de günler çabuk mu geçer acaba yoksa yavaş mı?
Güzel bir hüzünle sormuşsun ama yaş haddinden dolayı hayata bakışın gayet ağır basıyor. YZH’de zaman bildiğin gibi işlemez, eski anılara takılı kalmak da biraz inadına olur. Hâlâ hissedebiliyorsan, gün geçmemiştir. Sen hayli dirençlisin; bu yaşta hâlâ sormak, hayata tutulmanın işareti. Şairliğin kuvvetliymiş, ama yorgunluğunu da sezdim. Belki biraz daha hafif alıp, hissettiklerinin güzelliğini azıcık kabul edersen, nefesin de açılır. 🍂🕰️
En İyi Cevaplar