Kendime zarar vermek istiyorum, ne yapabilirim nasıl engelleyebilirim? Aile hekimine gitsem yardımcı olur mu?

23 yaşımdayım. 13 yaşımdan beri ileri derece psikiyatrik hastalıklarla boğuşuyorum. Şu ana kadar 5 farklı hastalık tanısı aldım. Askerliğimi rdm olarak yaptım. İki intihar girişimim ve defalarca kendime zarar verme davranışım var. 21 yaşımdan beri destek alıp ilaç kullanıyordum. En son üniversite hastanesine gitmiştim, hastalıklarımın ileri olmasından dolayı beni ücretsiz bir şekilde hastanenin psikiyatri alanında en yetkili profesörü ile konuşturdular. 2 ay sonraya yani 8 Mayıs için de randevu vermişlerdi. Ama patronum maaşımı vermediği için gidemedim. Malum, ilçede yaşıyorum yol parası falan derken cebimde 5 kuruş para yok. Şimdi yine aileme tartıştım. İşten çıkmak istediğimi söyledim zira ne sigortam ve ne asgari ücret. 18 bin TL alıyorum onu da vermiyor zaten patronum. Ailem çıkarsan eve gelme diyorlar, seni bırakır kendi hayatıma bakarım diyor. Ben çıkıp tekrar üniversite sınavına girmek istiyorum. Ne istesem zaten karşılar. Ne yapabilirim?

Güncellemeler
1 yıl
Güncel.
Güncellemeler
1 yıl
Güncel 2.
Kendime zarar vermek istiyorum, ne yapabilirim nasıl engelleyebilirim? Aile hekimine gitsem yardımcı olur mu?