23 yaşımdayım. 13 yaşımdan beri ileri derece psikiyatrik hastalıklarla boğuşuyorum. Şu ana kadar 5 farklı hastalık tanısı aldım. Askerliğimi rdm olarak yaptım. İki intihar girişimim ve defalarca kendime zarar verme davranışım var. 21 yaşımdan beri destek alıp ilaç kullanıyordum. En son üniversite hastanesine gitmiştim, hastalıklarımın ileri olmasından dolayı beni ücretsiz bir şekilde hastanenin psikiyatri alanında en yetkili profesörü ile konuşturdular. 2 ay sonraya yani 8 Mayıs için de randevu vermişlerdi. Ama patronum maaşımı vermediği için gidemedim. Malum, ilçede yaşıyorum yol parası falan derken cebimde 5 kuruş para yok. Şimdi yine aileme tartıştım. İşten çıkmak istediğimi söyledim zira ne sigortam ve ne asgari ücret. 18 bin TL alıyorum onu da vermiyor zaten patronum. Ailem çıkarsan eve gelme diyorlar, seni bırakır kendi hayatıma bakarım diyor. Ben çıkıp tekrar üniversite sınavına girmek istiyorum. Ne istesem zaten karşılar. Ne yapabilirim?
Kendime zarar vermek istiyorum, ne yapabilirim nasıl engelleyebilirim? Aile hekimine gitsem yardımcı olur mu?
Güncellemeler
1 yıl
Güncel.
Güncellemeler
1 yıl
Güncel 2.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Aile hekimi yardımcı olmaz. Senin iyi bi terapi alman gerek ilaç kullanmak değil
Teşekkür ederim en son askerde iken terapi görmüştüm ama çok kısa sürmüştü. Aile hekimim durumdan anlayan birisi her konuda destek oluyor. Zaten ne arkadaşım ne ailem var. Kimsesizim, kimse anlamıyor beni.
2022 yılında intihar girişimim oldu. Küçük yaşlarımda da vardı kendime zarar verme eğilimim. O yaşlarda da sorunlarım vardı normal bi hayatım yoktu. O yüzden seni iyi anlıyorum. Ben de kendimi yalnızlaştıran insanlardan biriyim. Sonra bi yaşam kocuyla tanıştım iyi geldi bana sonra terapi almaya başladım daha iyiyim ama tabii negatif ve depresif düşüncelerim gitmiyor. Kimseye bisey anlatmayınca insan dağ oluyor. Eğer konuşmak istersen dinlerim
Teşekkür ederim beni anlayan birisinin olması iyi hissettiriyor. Daha iyi olmana sevindim en azından. Ama işte ilçede yaşadığım için her imkandan uzak kalıyorum maalesef ki. Param da yok. Öyle maalesef ki, insanın içinde biriktirmemesi lazım. Teşekkür ederim tekrardan. Aynı şekilde sen de anlatmak istersen ben de dinlerim.
Çok tesekkur ederim. Gerçekten insan onu anlayan biri olunca tek olmadığını görüyor. Ben çevreme bile anlatamıyorum beni anlamadıkları için. İçine atmakta bi yerden sonra tüketiyor insanı.
İzzet Güllü izleyin tek çare
Psikiyatri ye git
Gidemem ki zaten 8 Mayıs'a profesöre randevum vardı param olmadığı için gidemedim. Yine de teşekkür ederim.
Parayla ilgisi yok ki devlet Hastanesi'nde kine git ben geçen gittim
Ben ilçede yaşıyorum, ile gidecek yol param bile yok. Oraya gittim diyelim taksi tutmam gerekecek yemek yemem gerekecek. Devlet hastanesi de aynı oraya gittim hiçbir yardımı olmadı üniversite hastanesine gidiyordum ben. Patronum paramı vermediği için 5 kuruş param yok.
Kendine neden zarar vermek istiyorsun ki
Hayatım berbat gittiği için.
Ne gibi