Kendime zarar vermemek için ne yapmalıyım?

Herkese merhaba. Bu platformda ilk defa yazıyorum. Gerçi önceleri takip ediyordum yani kafama takılan sorulara falan buradan bakıyordum ama daha yeni üye oldum. Üye oldum çünkü gerçekten yardıma ihtiyacım var. Üstesinden gelemediğim ve kimseye de doğru düzgün anlatamadığım problemlerim var. Bahsedecek olursam eğer: Ben kendime zarar veriyorum. Yani fiziksel olarak. Her ne kadar engellemeye çalışsam da yapamadım. Kendime dokunmamaya çalışıyorum, aynalardan bile kaçıyorum ama olmuyor. Kendimle başbaşa kaldığım bir anda direk kendime saldırıyorum. Yani saldırıyorum diyorsam örneğin bir sivilce var vücudumun herhangi bir yerinde o sivilceyi resmen deşiyorum sonunda pişman oluyorum ama is işten geçmiş oluyor. Ayrıca burası vücudumda herhangi bir yer olabilir. Yüzüm, omuzlarım, kollarım, sırtım, bacaklarım, göğüs bölgem hatta bikini bölgem bile. O yaralar yüzünden vücudumda tarzım değil tarzım değil izler var. Bu yüzden kendimden, kendime yaptığım şeyden nefret ediyorum. Ama bir çıkış yolu bulamıyorum. Çok kez kendime yeminler ettim yapmayacağım diye ama bir gün bile dayanamiyorum. Psikolojim alt üst. Bu yüzden derslerime de odaklanamıyorum her şey mahvolmuş durumda. Aileme de beni psikoloğa götürün demek istemiyorum çünkü genelde pahalı oluyorlar ve şu anda bunu da karşılayamayız. Karşılasak bile belki götürmezler bilmiyorum.
O yüzden sizlerden yardım istiyorum. Gerçekten yardıma ihtiyacım var. Her türlü tavsiyeye açığım. Kendime zarar vermemek için, kendimde kaçmak için ne yapmalıyım? Eğer cevabı bilen varsa lütfen söylesin, yardımcı olabilecek olan varsa lütfen etsin. Şimdiden teşekkürler...
Kendime zarar vermemek için ne yapmalıyım?