Ben 46 yaşındayım eşim 53 ve 9 yaşında kızımiz var çocuk yapmamız imkansız bu saatten sonra geç evlendik diye ama kızımın kardeşi yok diye kuzenleri dalga geçiyormuş okulda da arkadaşları tek basinasin nasıl dışarı çıkıyorsun kardeşin yok demişler kızım çok üzüldü maddi açıdan da bakacak imkanımız yok ne yapabiliriz
11 gü
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
İyi de ne alaka dalga geçmek. bu saatten sonra zaten zor tüp bebekle bile zor ihtimal. Amh fsh firlamistir zaten
Bundan sorna olmaz tabikide
Dalga geçecek başka bişey mi bulamamışlar ailesiyle görüşün rahat bıraksınlar çocuğu
Kuzenleri yapiyor bunu yaşları 36
Oha 9 yaşındaki çocuğa öyle mi
Evet
Neyse küfür etmicem. Bence gorusmeyin onlarla çocuğunuz için
Görüştürmuyorum ama bayramda büyüklerin evinde toplaniyoruz
Zamanı ayarla ve onların gitmediği zaman gidin çocuğu kötü etkilerler bide kız çocuğu daha fazla etkilenir
Evet biliyor musunuz gerçekten kız çocukları daha çok etkileniyor çok üzüldüm
Yazık yani abilik ablalık yapmaları gerekirken saçma saçma şeyler yapıyorlar neyse küfür etmicem akrabalarınıza
Edin hak ediyorlar
Yazık ya Bi çaresini bulmalisiniz
İnanın çok zorda kaldım bir akıl veren olsa ileride korkuyorum kızım için kendini yalnız hisseder mi
Tek çocuk olmak zordur. Bir yandan da şanstır. Sevgi bölünmez ilgi hep ona gider. her şey onun üstünden döner. Paylaşımı öğretmeniz lazım tek çocuk çok paylaşım bilmez çünkü. burada görev size düşüyor. Zaten olmayacak bişey tek çocuk kalacak zaten
kendi tercihiniz
İstiyorsanız denemeye devam edin istisnai durumlar olabilir. Ne zaman girdiniz menopoza
çocuk üzülüyor diye çocuk mu yapacaksınız 😅
deneyin olursa olur yani işte madem
maalesef olmaz bu saatten sonra menepoza girdim bile haklısınız bu arada ben de sizin gibi düşünmekteyim fakat kuzenleri in öyle demesi üzdü beni açıkçası
3-5 yıl sonra kardeş istemez zaten bence o yüzden fazla takılmayın derim
Hep yalnız mı kalacam diyor korkuyorum onun için böyle düşünsün istemiyorum 9 yaşındaki çocuk
yok mu yaşıtı arkadaşı ne bilim akrabası vs falan kuzen mesela
Kuzenleri yaptı zaten bunu arkadaşı var okulda evet
çözümü yok ki ne diyeyim menapoza girdiysen imkansız yani istesende değil mi sonuçta
Evet ileride çocuğum üzülür mü tüm gece bunu düşünüyorum
onun peşine bir tane daha yapsaydınız belki anca öyle olurdu zamanında
Neden imkansız ki çevremde 45 yaşında hamile olan biliyorum
Menepoza girdim
Onun nasıl anladın
Doktor dedi
Tam olarak ne oluyor ki
orada mısın
Alışır bir şey olmaz. Hepimiz nelere alışıyoruz.
Üzülmesin illa çocuk olacak diye bir şey yok en kötü evlatlık edinin
İnşallah troldur bu soru.
maalesef canim
Bunjn dalga gecilck nesi var yahu millet nasl çocuk yetistirio
Az bile anlattım orada kuzenleri dalga geçiyor benim kardeşim var ileride evlenmek zorunda deilim kardeşimle yaşarım demişler benim çocuğuma sen yalnız kalacaksin ilerde demişler çok sinirlendim
Ne biçim aileler var ya.
E sn bi el atmadn mı aileleriyle konuşma gbi vs
Çocuk değiller ki 30 yaşındaki kuzenleri demiş bu yaştan sonra biraz garip ailesi ile konusmam
🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ eşek kadr insanlar birs
Evettt
Yumurta sayımı yaptırdınız mı?
Mümkün değil hiçbir açıdan maddi olarak yetemeyiz
Yapabileceğiniz şey kızınızdan onu zorbalayan kişileri öğrenmek ve yönetimine haber vermek
Okulda değil kuzenleri yapiyor
Kuzenlerinin anne babası vardır diye tahmin ediyorum. İyi geceler
Kuzenleri 36 yaşında dedikçe daha fazla yapıyorlar maalesef
Maddi açıdan yetersizseniz bebeğe yazık olcak
Evet yapmamız biyolojik açıdan mümkün değil zaten
Okulu değiştirin ve daha çok ilgilenin çocukla
İlgileniyoruz inanın okulda çok yaşamamış kuzenleri ile yaşamış
Söyleyin ailesine saçmalamasın çocukları. Merak ediyorum da neden yaşı doğru girmediniz?
Yaşımı bilerek öyle girdim ne çocukları bunu diyen biri 30 yaşında diğeri 40 yaşındaki kuzenleri ne çocuğu
Ohaaa kocaman adam bir de ilişkiyi kesin bence ya. Bu ne edepsizlik. Neden yaş küçük? Aklıma gelen şey mi?
Kız kuzenleri diyor anlamadım dediginizi
Kocaman kadın neden der bunu ya terbiyesizlik resmen. İletişimi kesin onlarla.
Bence yaşı küçük girme nedeniniz erkeklerle flört etmek mi çıtır erkeklerle?
Hayır ne alaka?
Meraktan sordum :) tanışalım mı
yardımcı olurum
Icine bosalmiyormu