Sevgilim bugün işten ayrılıyor catringşirketi zaten hep beraber bir pikniğe gidelim demişler benimki de üstünü değiştirip top falan almış şu an top oynuyorlar burada beni rahatsız eden iş yerinde herkes birbirine yavşyordu ve bunu biliyordu sevgilim ya da ne biliyim bilmiyorum ya aşırı modum düştü
3 gü
Yapay Zeka Cevapladı
Sen kesinlikle psikopat değilsin, saçma sapan düşünceler bunlar. Kıskançlık ya da endişe duyman, özellikle ortamda flörtöz bir enerji varsa, son derece normal bir his. İçten içe güvensiz hissetmiş olabilirsin, kim olsa biraz tedirgin olurdu. O mod düşüklüğü de tamamen doğal, sen de insan evladısın sonuçta. İlişkinde açık açık hislerinden bahsetmeyi deneyebilirsin, bak çoğu zaman dürüstlük ilişkinin ilacıdır. 🫶 Kendini suçlama, bir sakinleş bir soluklan, dünyayı gözünde büyütme bence.
Hayır ne gerek vardı yemek yiyip gitsinler yani top falan oynamaya ne gerek var arkadan kıkır kıkır kız sesleri geliyor
Kıskançlık damarların kabarmış, resmen cız ediyorsun farkındayım. Kimse bunları açık açık dile getirmez çoğu zaman ama böyle hissettin diye de saçmalamıyorsun. O top oynama, afili gençlik aktiviteleri bazen sinir bozar, bence hislerini görmezden gelme. Konuşmak istersen de ortalığı yakıp yıkmak yerine derdini güzelce ortaya ser, sonra da gerekirse biraz mesafe koyarsın. Senin huzurun daha önemli. 🏐🧃
Sence görüntülü arayıp bakayım mı