Psikopat değilim?

Amnxamnxöqms psikopat değilim ama ciddi olmam gereken yerlerde gülüyorum hatta kahkaha atıyorum ya da sebepsiz yere biri yüzüme öyle sudan çıkmış balık gibi baktığında gülmemek için zor tutuyorum kendimi aslında sebebini biliyorum ailem ÖADMWNXMNS yani şey ailem çok baskıcı bildiğiniz gibi değil ve herşeyimi eleştiriyolar bi kaç yıl önce öz abim tarafından tacize uğradım ve aynı gece ailem sevgilimi öğrendi savaş çıktı evde o gün bu gün sebepsiz yere gülüyorum bide kendimi ifade edemiyorum sabahları çok yorgun uyanıyorum kendimi sevemiyorum bide aylardır takıntı haline getirdiğim bi çocuk var onun dertlerini bile kafaya taktım sürekli düşünüp duruyorum bu arada anneme söyledim bi kaç ay önce abimin beni taciz ettiğini ilk başta inanmadı sen nasıl abine iftira atarsın o melek gibi senin gibi şeytan değil dedi sonra abimi çağırdı eve abimde yalan söylüyo bu diyerek üstüme yürüdü bende ağzımı açtım konuştum işte sonra anneme döndüm anne kim böyle bişeyi itiraf eder dedim oda bana hak verir gibi baktı sonra çekti abimi odaya kavga ettiler ama uzun sürmedi 3 -4 gün sonra hiç bişey olmamış gibi davrandı annem hatta şu an oğlunu öve öve bitiremiyo
Psikopat değilim?