Ameliyat videoları izlemekten hoşlanıyorum arkadaşlarım rahatsız oluyor ama.
Ama panik atak da var bende.
Bu psikopatlık mı?
Ameliyat videoları izlemekten hoşlanıyorum arkadaşlarım rahatsız oluyor ama.
Ama panik atak da var bende.
Bu psikopatlık mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
bende gore sitelerinde çok geziyordum eskiden bi yerden sonra bıktırıyor psikopatlık değil merak
Psikopat olmam için ne yapmam lazım?
bunu izlerken kalkıyorsa psikopatsın https://www.livegore.com/290412/breaking-a-bitch
aşırı sadistik bir video ama çok korkunç da değil.
bu videoya mastürbasyon yapmışdım bir çok insanda yapmış yorumlarda gördüm
"c. nsel sadizm" olabilir. bdsm falan rızayla yapılabiliyor fakat rızası yapmak psikopatiye yakın olur.
Bende izliyorum hatta kimliği belirlenemeyen cesetlere bakıyorum ama psikopat değilim
Psikopatlık için ne gerekiyor?
Sen doktorora falan git bence normal değilsin pek
Psikiyatristin biri beni tehdit etti üstü kapalı.
Psikopat mı olmak istiyorsun
psikopat olmak daha iyimiş diyorlar, daha güçlü falan.
eksiklerim: panik atağım var, psikopatlara göre daha utangaçım, psikopatlar kadar rahat yalan söyleyemiyorum, evden dışarı çıkınca herşeyden korkuyorum, psikopatlar kadar rahat kötülük yapamıyorum, kötülük planı yapmıyorum, insanları kullanmıyorum insanlar beni kullanıyor, fazla göz teması kurmuyorum, pasifim, bazen gerçekleri söyleyerek zarar ediyorum, arkadaşım yok.
artılarım: evde gore, ameliyat videosu, korkunç videolar falan izleyebiliyorum etkilemiyor doğrudan.
yaratıcıyım biraz, marjinalim, duygusal bağ kuramıyorum pek, bazen cesur davranabiliyorum, üstü kapalı tehdit etme sözel yeteneğim iyi, takıntılıyım, araştırmacıyım.
Bir psikologa görün sen
olası teşhisiniz?
Eziklik psikolojisi seninki. Kendini ezik hissediyorsun ve böyle psikopat ruhlu olunca kızların ilgisini çekebileceğini sanıyorsun ama yanılıyorsun. Senin bir kız arkadaşın olsa her şey çözülür
Psikopatlar daha korkusuz soğukkanlılar bu kısmında dolayı ama yalan söyleme kısmı falan ayıp geliyor.
Sen yalnızlıktan bıkmışsın
şiddet videolarında duygusal bağ kurmayınca rahatsızlık azalıyor ama duygusal bağ olursa rahatsız ediyor.
Bdsm videoları mı izliyorsun
bazen izliyorum sürekli değil.
çok aşırı ölümcül seviyede şiddet rahatsız eder ama bdsm den rahatsız olmam
Böyle şeyler izleöe hayatını sîkersin sonra kurtulamazsın da söyleyeyim sana. Tedavi ol
ama duygusal bağ kurup kurmamaya bağlı. örneğin tanıdık birisinin şiddet görmesi daha çok rahatsız ediyor.
Anladımm
bir de rahatsız olmamak için bağ kurmadan nesnel gözle bakınca rahatszlık olmuyor.
Hayır değilsin tabi ki
Neden? Eksiklerim ne?
Eksik değil meraklanmışsın o tarz şeylere hepsi bu psikopat falan değilsin
Panik atak olmuyor pek psikopatlarda o çelişiyor biraz
hemde nasıl
bunu nasıl kullanabilirim peki?
panik atak tetiklemeyecek şekilde korku flmleri ile katliam lı olsun insan vücüd unun en zayıf bölgelerini araştır
o ney
kanıt adlı dizinin tüm bölümlerini izle