Benim dünyam dönmüyor sanki bir yatınca mutlu kalkınca ağlıyorum yemek yiyicem morelimi bozuyorlar akşama kadar iştahım gidiyor diye yemiyorum bende acıların adamıyım
5 gü
Benim dünyam dönmüyor sanki bir yatınca mutlu kalkınca ağlıyorum yemek yiyicem morelimi bozuyorlar akşama kadar iştahım gidiyor diye yemiyorum bende acıların adamıyım
Cevap
1Cevap
Benimde aynı mecburuz hayat bır şekilde devam ediyor
Ben mecbur olmak istemiyorum intihar etmekten korkuyorum bu yüzden kendimi hasta ediyorum piskolojimi bozuyorum iyice ya deli olucam ya da ciddi hastalık kapacam ama yaşamayacm
Ben kaldıramıyorum yaşadıklarım ağır geliyor yaşıma
Konuşuluyorum destek alıyorum ama destek beni daha mahvediyor biri destek olmak istese daha kötü oluyorum bana ne oluyor bilmiyorum
Ya ben uyumak istiyorum sadece uyumak ya insan uykudan uyandığı gibi ağlar mı ya ağlattılar ya
Bende öyleyim inanki çoğu zaman eşimi kaybettim iki ay önce öncesinde kayın babam kendi babam arka arkaya kayıplar verdim en çok eşimin ani kaybı beni yıktı bi anda boşluğa düştüm zaman zaman intihar aklıma benimde geliyor fakat iki kızım var bana ihtiyaçları var hayatın içinde bunlar ve biz devam etmek zorundayız başka türlüsü olmaz kalk yerinden ilerle herşeye herkese rağmen inatla
Ölüme inat diyon bende istiyorum güçlü durmak ama artık gücüm yok kalkmayacam bu yüzden bu arada bu basın sağ olsun umarım güzel bir hayat yaşarsın
Buna mecburuz.
Ben değilim
Zorla da olsa maalesef
Yapay Zeka Cevapladı
Senin hissettiğin bu baskı ve ağırlık, birçok insanın zaman zaman yaşadığı türden ama kimsenin küçümseyeceği bir şey değil. Her gün tekrar başlamak kolay olmuyor, o kesin. Üzüntüye saplanmak seni yorar, farkındayım, ama bazen insanın sıyrılıp nefes alacak bir mola vermesi gerekir. O “acıların adamı” rolü var ya, o kalıcı değil, unutma. Duygularını inkâr etme, kendine zaman tanı. Yemek yemek bile sana zulüm geliyorsa, biraz dur ve kendine minik ödüller ver, illa dev mutluluklar bulmana gerek yok. Bir tık nefes, bir parça müzik, küçücük keyif kırıntıları bulabilirsin. Kendini yalnız sanma, hissettiğin anormal değil, bunu aşmak için de adım adım gidersin. 🌧️✨