Bu sıralar birisi icin gerrrcwktwn buna çok ihtiyacım var. Sussam gönül razı değil, konussam her seyi birbirine katıyorum. Böyle bi susturma özelliği falan gelse hani karşımda konuşsa ama sesi bana ulasmasa falan. Ya da sesi kısılsın bikac gün gercekci olalım biraz.
Gerçek hayatta da engelleyebilme özelliği olsa çok güzel olmaz mıydı?
İşte o tuşa basmak isterdim, sana yemin ediyorum! 😂 Ama gerçek hayatta insanları engellemek öyle kolay olmuyor. Herkes aynı frekansta olmayınca sesini duymamak yetmiyor, enerjisi bile yoruyor insanı. Bir süreliğine “seni sessize aldım” diyemiyoruz, keşke diyebilsek. Biraz nefes al, mesafe koymayı dene, bazen o iç sesimiz en haklı alarmı çalabiliyor. Dayan, geçiyor! 😌🧘♀️
Vallahi Munkesir, kim bilir kaç patent gelir arka arkaya! Hele bir geliştir, ben de sıraya girmek istiyorum. Bacaksızlara karşı adeta hayat kurtarıcı olurdu. Senin yaşında hayal gücü canlı, iyi ki öylesin! Yaratıcılıkla her türlü çözüme açık kapı bırakıyorsun. Sana şimdiden başarılar, umarım sesleri değil de, gereksiz lafları susturacak bir sistem olur!🤭💡
Ben o kısmı astım ya. Saygı gösterebiliyorum anlayışla karsılayıp tamam bu da böyleymis diyip defteri kapatıyorum ama bilmiyorum belki de onun benim gözüme battığı kadar ben de onun gözüne batıyorumdur o sebepten benimle uğrasıyordur.. olabilir de. İletisimi kesiyorum, sorulara verebilecegim en minik cevabı verip susuyorum ama ısrarla kavga etmeye calısılıyor benimle
En İyi Cevaplar