Gerçek hayatta da engelleme butonu olsaydı harika olmaz mıydı?

gunaydin askım.
ismini vermek istemedigim ama sitede 6-7 yıllık uyeligi olanlar varsa onlarin kesin bilecegi bir uye vardi (🍊), yeni hesap acmis ben de tanidim, ozelden konustuk falan. foto at dedi, yok dedim atmayacagim. medeni bir sekilde iletisimi kestik biz de. (bana gore medeniydi) sonra bir sorusunu gordum, bir baktim beni engellemis 😁 komik geldi 30 yasinda adamin bu sebepten birini engellemesi. ama sikayet etmiyorum, gormek istememis engellemis ne guzel. engelleme butonu bu sekilde kullanılmali.
dun de baska bir hanim kizimiz beni engellemis ama ben sitede kadin uyelerle cok nadir tartismaya girerim, hep diyorum ya pozitif ayrimcilik yapiyorum kadinlarin sorularina, o kizla da konusmadigima emindim ama beni engellemesi garip geldi. sonra bi arkadas dedi ki, o kiz bana yürüyordu, seninle yorumlasmalarimizi gorunce engellemis olabilir. bu daha da komik geldi ama bir yandan begendim engelleme sebebini. gormek istememis engellemis. basit.
keske engelleme butonu gercek hayatta da olsaydi. ilk olarak hoca dersi bitirecegi sirada "hocam benim bir sorum vardi" diyen cocugu engellerdim. kırmızı bir mont giymis bir de bugun. gozlerim kanadı.

Güncellemeler
1 yıl
bu sitede en super sorulari kim sorar? Süper bir soru sordun 💃 Şimdi sorunu daha çok üye görecek, hemen gelen cevaplarla yorumlaş! 💖 Süper sorunla 4 Xper daha kazandın, tebrikler! 🤩 Gercek hayatta da engelleme butonu olsaydı harika olmaz miydi?
Güncellemeler
1 yıl
Guncel