Regl dönemi çok sıkıntılı bir dönem. Hem öncesinde gerginlik sendromu hem olduğumuzda bedenin verdiği uyarılar karın ağrıları... Neden regl olan insanlara bir öncelik tanınmıyor ki en azından bizi biraz alttan alın haksız mıyım?
Keşke hayatımızda ben reglim bana fazla bulaşma diye bir buton olsa. Sizce de buna ihtiyacımız yok mu?
Şu regl olayını bence çok abartıyorsunuz. Kadının doğasında olan bir olay bence. Tamam ağrısı var eyvallah ama bu kadar abartılmaması gerek bence. Gayet olağan durumlar. Bunun için kırmızı ışık megafonla ben regl oldum ulan diye bağırmak gerekmiyor bence. Biraz mübalağa oldu ama cidden bayağı abartıyorsunuz.
Ben haklı buluyorum şahsen. Çevremde ki hiç bi kız veya ablalarımdam falan bu şekil 'ay üstüme gelmeyin reglm' gibi şeyler duymadım. Ama şu internette gördüğüm okuduğum yazılar dolayısıyla bu regl döngüsünü küçümseyen erkeklere hak vermeye başladım çünkü gözlerine sokuyoruz. Gerek yok bence gerçekten.
Regl dönemi çok sıkıntılı bir dönem biz kızlar İçin alışsakta alışmak istemiyoruz ama mecburuz yaşamaya hadi onu bıraktım ya regl düzensizliği stresten dolayı gecikmeler bu bizim basımızı fena ağrıtıyor ansızın bu koşuşturmalarla Ansızın regl yasamamız muhtemelen o da yetmiyor Muş gibi ağrılı geçmesi daha sınır bozucu.. evet geldiğinde regl bir alarm gibi çalsa da biz de ona göre hareket edip özgürlüğümüzü yaşasak bende her ay bunu yasamaktan bıktım
Zor değil aslında tamam insanız gergin olabiliyoruz regl döneminde tartışsan 5-10 tl cikolata alıp gitseler çikolatadan baska biseyi gözünüz gormez zaten 😅
Canım ben eskiden böyle yasamıyordum bu dönemi ama 1 yıldır bu dönem kendini çok belli etmeye basladı. Yani ben kafamda küçültsem de büyütsem de bu böyle. Hormonlarla ilgili heralde
Bence regl olmak o kadar da kotu olmasa gerek. Ben cok merak uyandirici, ilgi cekici ve komplike buluyorum. Ilgimi cekmiyor degil hani.. :) Regl olmak, ped kullanmak..
Regl olma yaşına gelmemiş her kız da merak ediyo çevresinde ki ablalarına soruyor filan ama olduktan sonrası hüsran. merak etme bence gerçi sizin başınıza gelmez de çok merak edilecek yanı yok gerçekten 😂😂
@Clemelqueen Hadi yaa. Oysaki bezlenmek bana iyi hissettiriyor ve mutlu ediyor beni. Onun gibi mi dedim acaba ama degilmis. Niye ki. Ya dusunsene altinda bi doluluk... Yani ilginc ve hos olmaz mi ki. :)
Valla şu regl olayı kızların en b. oktan durumu. Siz böyle sürekli ağrı sızı kan gerginlik diyince ben darlanıyom yeminle bide mide bulandırıcı. Ama neticede allah erkeğe ayrı kadına ayrı çile vermiş.