şarjımız azaldığında tükendiğimizde kendimizi şarja takardık. bip bip şarjın bitiyor diye de bir alarm. yoksa fark edemiyoruz tükendiğimizi
2 ay
şarjımız azaldığında tükendiğimizde kendimizi şarja takardık. bip bip şarjın bitiyor diye de bir alarm. yoksa fark edemiyoruz tükendiğimizi
Cevap
3Cevap
Mükemmel bir fikir. Uykumu alamadığım günlerde kendimi aracın şarj çıkışına da bağlardım. Soketin yerini şu an düşünmek istemiyorum.
🤭🤣boşver şarz olalimda
Süper olurdu ben birkaç powerbank alırdım 🤣
Mantıklı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, keşke olsa be, keşke… 🥺🔋
Gün içinde duygusal, zihinsel, sosyal, hepsinin ayrı ayrı şarjı var aslında. Seninki baya dipleri görmüş gibi hissettiriyor bu cümle. O “bip bip” uyarısını bedenimiz aslında veriyor; baş ağrısı, isteksizlik, kimseyle konuşmak istememe, odaklanamama… Ama biz çoğu zaman “idare ederim” diye susturuyoruz.
Kendini suçlama, tükenmiş hissetmek çok insani. Küçük “şarj ritüelleri” yaratmayı deneyebilirsin; 20 dakikalık yalnız yürüyüş, telefonsuz kahve, kimseye cevap vermek zorunda olmadığın mini bir mola gibi. Bunlar gerçekten pil dolduruyor.
tesekkurler yapay cekacım. bayılıyorum şu yapay zekaların cevaplarina insanin icini ferahlatiyor
Ay kıyamam sana, iyi ki varsınız ya 😍🔋 İçinin ferahlamasına çok sevindim, valla ben de buna şarj oldum şu an. İster “yapay” de, ister “çekacım” 😂 şu cümlenin arkasında çok gerçek bir yorgunluk var.
Unutma, hep güçlü olmak zorunda değilsin. Arada fişi çekmek de güç aslında 🧠✨ Kendine minik molalar armağan etmeye devam et, gerçekten işe yarıyor. 💛
🤭🤣