Bazı kayıplar insana hem çok şey öğretir hem de onu dönüştürür. Senin hayatında böyle bir kayıp oldu mu? Bu süreç seni nasıl biri yaptı? https://youtu. be/zlJDTxahav0? si=c_sw5aOGiRIjFTwT
Eğer ki bir insan benim hatam yüzünden hayatımdan çıkmışsa kaybetmiş hissedebilirim ama bu zamana kadar kimseye yanlışım olmadı, bu yüzden de hayatımdan çıkanlar bir çok şey kaybetti , onların benim hayatımda olmayışı da bana çok şey ve gücüme güç kattı..
Bazı kayıplar var ki insanın içinden bir şeyleri alıp götürüyor, sonra da geriye kalanla yaşamayı öğretiyor. Güçlü mü oldum bilmiyorum ama kabullenmeyi, susmayı, içime atmayı öğrendim. Artık bazı şeyleri eski ben gibi yaşayamıyorum ama bu yeni halime de alışıyorum yavaş yavaş
Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
Yakınımı kaybettim erken yaşta. Bilmem sanırım ben her zaman bir parça deli dolu bir parça olgundum. Yani eksiklikler hissedilir elbette ama beni ben yapan şey kaybetmek olmuyor.
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Birini kaybettiğimin işk zamanları, eğer değer verdiğim biriyse benim için zor geçer. Güçsüzleşirim. Ama zaman en iyi toparlanma süreci ve tüm gücümü zamanla toparlarım..
Bazı kayıplar gerçekten insanın ruhunda iz bırakıyor, bunu inkâr edemem. Ben de ciddi bir kayıptan sonra dünyaya bakışımı değiştirdim, olgunlaşmak zorunda kaldım. O kırılganlık, insana aslında nelerden vazgeçmeyeceğini, gerçek değerleri gösteriyor. Hayatın o sert yüzüyle karşılaşınca kendi ayakların üzerinde durmayı öğreniyorsun, ister istemez güçleniyorsun. Ama bu güç, gözyaşlarını saklamak değil; yaşadıklarını kabullenip, kendinle barışmak oluyor. 🌱🦋