Selam ✨ bu hayatta sizi üzen acılar bir süre sonra sizi daha güçlü yapıyor mu, yoksa sadece unutuyor ve umursamıyor musunuz.

Selam ✨ bu hayatta sizi üzen acılar bir süre sonra sizi daha güçlü yapıyor mu, yoksa sadece unutuyor ve umursamıyor musunuz.

Şu yaşıma kadar tonla şey yaşadım. Düştüm tekrar kalktım. İnsan bazen tükeniyor, bazen bitiyor gibi hissediyor ama anlıyorsun ki son değil ve daha dik kalkıyor. Keyifli günler.
Keyifli günler abla 🥂✨
Teşekkür ederim.. 😄🥂
Bu saatlerde de sitede oluyor muydun :D 🥂
Bakış açısı"siyasi suçlu ceza evine giriyor, vakit bol kitaplar okuyor daha da bilinçleniyor eğitiyor kendini ve kemikleşerek zamanı gelince çıkıyor"
Ya da insanlar tarafından zaman zaman ayağınıza çelmeler takılıyor hepimize olmuştur bu, işte bütün bunları dağarcığa atıp yola devam ediyoruz ve bu yaşananlara tecrübe diyoruz
Aleyküm selam... Ne unutuyor ne de umursamıyor değilim.. canım yanıyor yana yana öğrenmek güçlenmek istemesem de farkında olmadan kendime bir kalkan kuruyorum. Birazcık yumuşat bu tavrını diyorum kendime ama istesemde yapamıyorum bir bakmıştım ki güçlüyüm... Ben güçlü değil haklı değil mutlu olmak istiyorum
Umarım her gün çok mutlu olursun abla hak ediyorsun 🙏🤗🌺
Umarım sende canımcim.🤗💐
Evet güçlendirdi.. O acılara inat hodri meydan diyorum.. İnsan kendi ayakları üzerinde durabildikten sonra hiç kimse yıkamaz.. Yaşadığı sorunlar acılar daha da güçlenmesine sebep olur.. Yaşadığım her acı benim hayat tecrübemdir..
Teşekkür ederim.. 😊
Rica ederim :)
Cevap
14Cevap
Mecbur güçlendirdi. Düştüğümüz yerde kalsak hayat daha da çekilmez hale gelir. Her seferinde daha güçlü kalktım ayağa. Acıların çekilmesi kadarını çekiyorum ama teslim olmuyorum. Kendime gelince kaldığım yerden devam ediyorum.
Yoo acı beni nasıl güçlü kılacak..
Bir anlık gazla söylenmiş laf))
Bı acının seni güçlendirmesi demek hissizlesmek duygusuz birine dönüşmek demek güçlü olmak duygusuz olmak demek aslında insan üzülüyor çocukluğunda ki duygularına şuanda sahip olamayisina çocukluk diyince aklıma gelen ilk şey sabah uyandığımda kıpır kıpır mutlu heyecanla yeni bir güne başlamak hep pozitif olmak hatta uyumak istememek ama şimdi uyanmak istemiyor insan çünkü ruyalar gerçeklerden daha güzel uyudukca uyuyorsun amma felsefe yaptım ama güçlü olmak yerine hayata karşı umutlu ve mutlu olmak isterdim uhuhuhu
Bu lafı söyleyen Nietzsche frengi yüzünden delirdi, fyi. Çok da lafına güvenilecek bir arkadaş değildi yani :D
Beni öldürmeyen şeyler güçlendirdiler mi bilmiyorum ama yordular, bezdirdiler, yıprattılar onu biliyorum.
Joker sözü aslında :D beni öldürmeyen şey tuhaflaştırır
Evet olabilir yani ben Jokeri bildiğim için Joker dedim Nietzsche de söylediyse güzel sözmüş :) teşekkürler
Gerçekten ben bu sezon doğruluğuna çok katılıyorum yani acılar zaten insanı yıkmıyor güçlendiriyor evet ilk başlarda bir yıkılmış gibi oluyorsun böyle bir isyan ediyorsun artık kimseye hiçbir şeye güvenin kalmıyor ama zaman içinde duygu ve düşüncelerin güçlenmeye başlıyor insanlara karşı tecrübe edilmeye başlıyorsun
Evet genellikle güçlendirir çünkü bazı olaylar beni üzse de tecrübe edinmiş oluyorum.
Gerçekten kül olmadan kendinizi nasıl yenileyebilirsiniz (Nietzsche)
Yaşamak acı çekmektir, hayatta kalmaksa bu acıda bir anlam bulmaktır (Nietzsche)
Acı akıllı adamların hocasıdır (Lord Byron)
Istırap çekerek çok şey öğreniyorum (Goethe)
Her ıstırabın öğrettiği bir şey vardır (Balzac)
En azından daha sert kabuklu bir insan olmaya yardımcı olabilir.
Güçlendirdiği yönler var, tecrübe kazandırır, olgunlaştırır belki ama hasar bıraktığı da kesin, bir şeyler alıp götürür. Hissisleştirir, yıpratır.
https://www.youtube.com/embed/Xn676-fLq7IAklıma bu şarkı geldi.
Hepsi aklımda Allah sınav ediyor sonra çünkü tabiki güçlendiriyor peki manyaklar yine yaparsa ne olur herhalde fıttırır ağlarım mecbur evlenirim ama olan ahirette ona olur burada belki bana hedefine ulaşır Allah fırsat vermesin amin
Öldüremediyse benden çekeceği var demektir o acının..
Hangi acı bana zincir vuracakmış şaşarım.. Hiçbir zaman söylenen, bundan beslenen biri olmadım. Olduğum yerde kalma gibi bi duruşum olmadı hep ileri, hep ileri bakarım..
Ben o acıyla yıkıldım sonrası umrumda olmadı.. düşünce yapım değişti aslan oldum diyemem ama kimseyeye bağlanmamaya karar verdim bir de beklentiyi düşük tutmak lazim
Bugüne kadar hep güçlendik. Bugünlere gelmemize katkıda bulunan sırtımızdaki yaralara teşekkür ediyoruz 😇
Bu tip durumlarda kendimi karanlığın ortasında ocakta dövülmüş bir silah gibi hissederim.
Güçlendirdiğini ama en güzel duygularımı çaldığını düşünüyorum
Hayır güçlendirmiyor , yoruyor beni, benden bir şeyler alıp götürüyor
Yani evet ama güçlendirene kadar çektirdi yeterli bence bu😂
Guclendim ama daha duygusuz ve mutsuz biri oldum
Güçlendiriyor evet çünkü diğer türlü kendimize zarar daha çok
Güçlendirdi de iz bırakıyor acılar. Eskisi gibi olmuyor bazı şeyler
Hala yerdeyiz güçlenip kalktığımız evreye geçemedik
Hayır çünkü kapuska ve taze fasülye seviyorumxd
Çok iyi ya bundan önceki soruna yazacaktım bunu silebilirsin çok alakasız burada vlaşvşaş
Olsun ya kalsın sdfsdfsdf
Evet kapuska beni çok güçlendirdi say
Saydım gitti
Mecburen güçlendiriyor 😜barış..
Hep güçlü ol abla 😊
Bilinçlendirdiği kesin, ne hata yaptıysam veya karşıdan ne beklesiysem not alıyorum birdaha öyle bi hata yapmamak için
Stoacılık felsefesi üzerine çalışıyorum bu aralar 😅
Elbette. Her acıda yıkılmayıp daha da güçleniriz
Öyle oluyormuş gerçekten
Yok bea ne acısı ne güçlendirmesi cık hayır no
Belki evet, belki hayır.
Duygusuzlastırdı.
Güçlü müyüm emin degılım
Aslan yaptı 🦁
Güçlendirmek zorunda herkesi
Evet
Güçlendirdi
Fazlasıyla