Yıkılmayı tercih eden arkadaşlara sorun: Aksini yapsaydın, hayatınız nasıl olurdu?

Yıkılmayı tercih eden arkadaşlara sorun: Aksini yapsaydın, hayatınız nasıl olurdu?

Her darbede yara aldım ama öyle bir sardım ki yaraları eskiden daha sağlam oldu. Şimdi kolay kolay yıkılıyorum. Düştüysem eğer dizlerimi silkeleyip kaldığım yerden devam ediyorum..
Bak sakın bu muhteşem ötesi görüşümü berbat etme😬😂
Hiç benden kaçar mı? 😂😂 Yaralarını annen sarmıştır lahana sarar gibi
Sen kalın sararsın 😂😂
İnsanın gözü aç olunca işte 😂😂
Ben daha güçlü oldum her zaman için ama bir süre sonra artık mutlu olmam gereken yerde hala acı çektiğim için ya da hayat darbe atmaya devam ettiği için artık güçlü olmak ile duygusuz olmak benim için birbirindee farksız iki kelime olmaya başladı. yani şu an umursamaz duygusuz muyum güçlü müyüm bilmiyorum ama yine de olduğum kişiyi seviyorum her zaman
Bazen kendimizle olmamız gerekiyor kendimize odaklanıp kendi üzerimizde çalışmamız çünkü sen kendine değer verirsen her şey güzelleşir😊
Yıkıldım, sonra birdaha yapmamaya çalıştım
Bu ben
Cevap
12Cevap
İlla ki sarsılıyorum, belki uzun bir süre atamıyorum bunu ama sonra daha güçlü ayağa kalkıyorum.
Hani dibi görmek vardır ya ben o dibin içinde de düştüm hatta battım pes ettim ama şanslıydım ki dostlarım ailem elimden tuttular ve daha da güçlendim ve bir daha da yıkılmadım. Ben izin vermezsem kimse bana bir şey yapamazmış bunu fark ettim.
Yıkılmamı bekleyen karakter yoksunlarına inat daha da güçlendim💪
yemek yiyerek güç toparlarsın tabii dffdflgjd
Öldürmeyen her acı tecrübelendirir geliştirir güçlendirir bilinçlendirir maksat iyi bir ders çıkarmak pes etmemek hep daha iyi şekilde yeniden ayağa kalkmak
Güçlü oldum deyip ego kasmak bana hıc samımı gelmıyor Şu an .. Bazen en dıbıde gordum.. Tepeyıde..
Bazı konularda yaralıyım ve kapanmadı kolay kolayda kapanacaga benzemıyor
Daha güçlü oldum diyorum ama bilinç altında korku ve önyargılarimin oluşmasına faydalarını göz ardı edemem
Daha sa yıkıldım ama daha sonrasında daha güçlü olarak doğdum ama önce yıkılmak o duyguyu sonuna kadar yaşayıp yok etmek gerekiyor bence
Küllerinden yeni doğmuş gibi elif gibi dik durdum darbeler sonrası
Yıkıldığım da oldu güçlendiğim de. Sonuç olarak hepsini arkamda bırakıp yürümeye devam ettim
Vurmaya devam ediyorum ve her düştüğümde daha güçlü kalktım
Yıkılmak ruhumda yok. Biraz dinlenir yoluma devam ederim
Yıkılmadım Ayaktayım
Olduğu kadar tabi
Önce bir sok dalgası ile dalgalanır sonra uyur sonra günlerce bitkisel hayat çay sigara en sonn aaaa yeter artık kendine gel deyip yeniden nefes alırdım güçlüyüm kolay devrilmem
Güçlü olmak zorundayım.
O nedenle yıkılmadık daha
Daha güçlü oldum beni yıkanlara inat
O kadar takipçisi olamadım.
Ya güçlendim ya duygusuz oldum bilmiyorum
Dik duruyoruz ne kadar olabiliyosa tabii
Kalksamda içten içe iyice cam gibi kırıldım.
Yatıyorum biraz kestirem
Kalktığını zannedip yıkılanlardanım.
Dergahları severiz güçlenirz
Daha güçlü oldum
Daha da güçlendim
Güclendim sanırsam.
Yıkılmaya devam
Yıkıldım
Dahada güçlü oldum
Daha içime atardım ben
Daha güçlü
Daha güçlü