- Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
1 yıl
Düzgün birini bulmak zor değil;
Doğru olduğuna herkesin kendini inandırdığı aslında gerçeklikle yakından uzaktan alakası olmayan şeylere bağlanılması. Herkes gibi bakmamak gerekir hayata ,
Biri oturmuş evlenilecek adam bu diye şablonu belirlemiş ,
Kimse bunu sorgulamadan devam ediyor.
Oturup konuşmadan insan tanımanın doğru olduğuna inandırmışsınız kendinizi,
Gördüklerinizin doğru olduğuna inandırmışsınız kendinizi,
Hayatını herkesin gördüğü şekilde yaşayan mı gerçek insan oluyor,
Biri söylemiş internetten bulunan kişi ile sevgili olunmaz diye , sanki reel hayatta tanıştıklarınız çok mu değerinizi bildi.
Aynı yolda yanlış yapmaya devam ediyor insanoğlu , bundan akıllanacağına yanlışın içinde doğruyu bulmak istiyor.
İnsan hayatını bu kadar kolay bitirmek için uğraşmamalı.
Kendini bu kadar basit ve ucuzlaştırmamalı.
Sonuç olarak düzgün insan tanımı sizin için nasıl biri , bu tanımı siz kendimize göre dışarıdan etkilenmeden yapabiliyorsanız işten o zaman herkesin göremediğini görmeye başlıyorsunuz.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hep aynı otobuse binersen hep aynı yere gidersin , hep aynı şeyleri yaparsan hep aynı sonuçlara varırsın..
Demişsin ki = "biri yazıyor" .. biri nereden yazıyor? İNTERNETten (!) PEKİİİiii siz bu ülkenin yeni nesil kızlar yüzyüz einsan gibi tanışmayı NEDEN BİLMİYORSUNUZ? Yüz yüze tanışmak "İNSANLIK" + karakter + kişilik + etik olmayı düzgün olmayı gerektirir..
Önce bunu sorgulamak gerekiyor , bir kadın kendisi ne kadar "DÜZGÜN" ?
Bu sitede sürekli yazıyorum , artık bıktım yazmaktan..
Sizler ZOR KADINI OYNAYIP , NEDEN KOLAYCA TEK TUŞLA İNTERNETTEN ERKEK BULMAYA ÇALIŞLIYORSUNUZ? Aşk sevgi bu kadar ucuz ve kolay mı? Kadınlar kendileri için : "kadın zo rolmalı hemen elde edilmemeli "vs vs zırva zırma şeyler söylüyorlar kendilerine HAK görüyorlar ama ERKEĞİ SEÇERKEN İNTERNETE giri TEK TUŞLA LIKE ATIP 5dk. hayatının aşkını sevgisini bulmak istiyorlar ne güzel ne güzel.. erkekler ucuzladıkça ucuzladı bu ülkede..
Hayatında hiç "gerçek sosyal hayatta" sokakta biryerde hoşlandığın bir erkek oldu mu? onla tanışmak için ne yaptın? ona baktın mı ona bir elektrik verdin mi na bir yeşil ışık yaktın mı? İNTERNETTE sanal yalan kahraman olmak yerine gerçek sosyal hayatta hoşlandığın bir erkek varsa? neden onla tanışmak için hiçbir çabanız yok? ((genelde bu ülke kadınların gerçek hayatta yüzyüze tanışabilmek gibi bir hedefi yoktur çabalarıda yoktur öyle bir özellikleri meziyetleri insanlıklarıda yoktur , bir erkeği kendileri sevmezler, kibir ego narsistlikle tek taraflı olarak erkek benim peşimde koşsun köpek olsun isterler hayvansal iç güdülerler.. sonrada köpek olmasını istedikleri erkekle mi evlenecekler? bir KÖPEKLE.. zaten bizler şehirde yaşamıyoruz ORMANDA yaşıyoruz, o yüzden akıl hastası ilişki uzmanı piisslikkler erkeklere alfaymış bilmem neymiş isimler takıyorlar, alfa hayvanlarda sürü lideri demektir.. bizler hayvanmıyız? mağaradamı yaşıyoruz? ateşi yeni keşfettik mağara hayatına ayak uydurmaya çalışıyoruz.. aLkışş zekalar bu kadar))Bu ülkede son yıllarda kÜRESELCİLER tarafından YENİ-DÜNYA-DÜZENİ projesi ile kendilerine erkeklere karşı doğal dengeyi bozmak için verilen aşırı haklardan sonra güç zehirlenmesi yaşayan kadınların filmini izliyoruz artık etrafta. Eskiden kadın erkek eşittir diyorlarda şimdi ise içinde yaşadığımız sistem rolleri değiştirmeye başladılar erkekleri etkisiz eleman 2. sınıf vatandaş Amerikadaki zenciler gibi yapma çabası içindeler. TVde medyada internette sürekli "kadınlara destek, kadınlara iş imkanları , kadınlara bakadan KREDİ olanakları, kız çocuklarına spor desteği, kız çocuklarına şu destek bu destek vs vs..
erkek çocuklar nerede? Erkekler yok oldu TVlerden.. Bu bir proje ve bunu herkes göremiyor ne yazıkki özellikle kadınlar şuanda çok mutlu , kendilerine tek taraflıv erilen destekten dolayı dansedip gülüp oynuyorlar.. fakat terazide denge bozulduktan sonra erkekler artık evlenmeyecekler , kadınların ön göremediği gerçek bu aslında. Erkeğin maddi durumu bozukken kadınları tek taraflı olarak zengin eden sistem ŞEYTANIN sistemidir ve bu ülkede o sistem işliyor şuanda, terazide denge bozuldu. Doğada bile denge vardır, Kuşların tavukların vs azaldığı yerde zaararlı böcekler keneler vs ortaya çıkmaya başlar, Kediler azalırsa fareler çoğalır vs. doğanın dengesiyle oynanamaz ama oynuyorlar. Konu uzun başa dönelim.Öncelikle düzgün birini arıyorsan internette ne işin var? Düzgün birini tek tuşla 5dk. LIKE atıp mı bulacağını düşünüyorsun? zahmetsizce sen kendin hiçbir çaba harcamadan yüzyüze görüşmeden tanışmadan KOLAYCA? yukarıya yazdım gerçek sosyal hayatta tanışmak zordur iki tarafından çabalaması gerekir insanlar heyecanlanır utanır konuşmakta zorlanabilir vs vs ÇABA gerektirir ve ayrıca kadın hoşladığı bir erke varsa o kadına uzkatan bakıyorsan düzgün bi erkek kadından çaba bir yeşil ışık bekliyordur, fakat bu ülkede ne normal ki ilişkiler normal olsun? bir erkek karşısındaki kadından bir çaba bir yeşil ışık beklerken kadınlar ne yapar?: "arkadaşıan dönüp abazaya bak bana bakıpp duruyor" diye hakaretler etmeye başlar çoğu hayvan.. sana bakan bir erkek varsa hoşlandığı için bakıyordur ve bir çaba bekliyordur çünkü senni evli olup olmadığını sevgilin sözlün olup olmadığını ya da ondan hoşlanıp hoşlanmadığını bilmiyordur? düzgün hiçbir erkek BARda CLUBda alkolik gece hayatındaki gibi kör uçuşu üzerine saldırma! karşısındaki kadından bi çaban bekler, durup dururken sana gelip üzerine atlayan erkek herkadına aynısını yapabilir? senin ne özelliğin var sen kimsin nesin? bu cesaret falan değildir akıılhaastası ilişki uzmanlarının kadınlara öğrettiği gibi!! Cesaret buysa ben ozaman kadınlara erkek durup dururken üzerinze atlamalı hemen gelip sorgusuz sualsiz tanışmalı diyen psslikk ilişki uzmanı tiplerin anneleriyle tanışayım ozaman direkt gidip üzerine atlayıp.. bakalım nasıl oluyor cesur erkek? çok mu zor hayır, namussuzluk ittllik çok kolay.. Bir kadın bakmıyorsa ilgilenmiyorsa evli olma ihtimali çok yüksektir, cesaret erkekle hiçbir alakası olmayan bakmayan ilgilenmeyen kadına ZORLA gidip rahatsız etmek değildir, seven ilgilenen 1 yeşiıl ışık yakıp bakan çabası olan kadınlar tanışmaktır, kadında erkekte gereki adımları atmalıdır, bir taraf MAL gibi bekleyip soğuk davranıp kendini gökelrde görürken (bu geneld ekadınlar oluyor) diğer taraf tanıimak için kendini yırtıp tepiniyorsa o aşk sevgi değildir bencillik ego narsistlik kibirdir.. Bu ülkede kadınlar yeni bir insanla (erkek oluyor tabiki) tanışmayı bile bilmiyolar , yabani yaşıyorlar "iletişim kurmak konuşmak tanışmak nedir? İNSANLIK NEDİR , okullarda öğretilmesi gerekiyor artık ! durum ciddi..
Kadınıda erkeğide insan yapan giydiği güzel elbiseler değildir, davranışları duyguları hal hareketleridir.
Düzgün birini arayan önce kendisi düzgün olacak , düzgün nasıl olunur , güzdün birilişki , düzgün tanışma nedir? sanal dünyadan uzak gerçek sosyal hayatta iki insan nasıl tanışır , TEK TUŞLA LIKE atıp insanları ucuzlattıkla ucuzlatan içinde yaşadığımız şeytan işi sistemden kabuğu kırıp dışarı çıkıp nasıl gerçek sosyal hayatta düzgün bir insan olunur onu öğrenmeleri gerekiyor yen neslin.. Yüzyüze tanışmak, görüşme teklifi (çıkma) vs vs insanca hal hareket ve davranışlar yok oldukça her şey ucuzlaşıyor değersizleşiyor24 Yorumla- 1 yıl
sanalda olan insan gerçekte yok algısı mı var sizde
- 1 yıl
Okumadım ama haksızsın abi :D sadece başına göz attım. yoldan geçen adama hey tanışalım mı desin yani yuh artık
- 1 yıl
@Neyebakacaktimbenn Sen bu yazıyı okuduktan sonra yoldan geçen bi adama "hey tanışalım mı" demek gerektiği mi tavsiye ediliyor diye anladın (Gerçi telefondan internetten aynen böyle yapıyor kadınlar dijital olarak TEK TUŞLA LIKE atıp ama neyse) ? ŞAKA GİBİ.. bence sen benim yazdıklarımı okuma kendi bildiğin yoldan devam et.
- 1 yıl
@GatoLigero tıpkı her erkeği sandıkları gibi
1 yılŞöyleki insan sevdiği kişiyle cinsellik konuşur konuşmak ister bu konular sevgili ile konuşulmayacaksa kiminle konuşulmalı her ne kadar normal konular gündelik muhabbetler ediliyorsa bir yerde cinsellikte olması gerekiyor bu şekilde olmazsa yakın arkadaşlıktan pek bir farkı olmaz düzgünlük bununla kıyaslanmamalı senin demek istediğin hemen bu konulara girilmesi iyi değil senide anlıyorum bu konuda haklısın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBence hala kolay siz sadece uzaktakilere bakıyorsunuz. Çoğunuz dibinizdeki iyi arkadaşlık kurduğunuz, anlaşabildiğiniz insanı istemiyor aksine nerede cart curt insan var ona gönül kaptırıyorsunuz. En sonunda dibinizdeki o kişiyle ilişki yaşıyorsunuz. Bence en başta fırsatı o kişiye verirseniz bence çoğunuz şikayet etmez. Ayrıca düzgün insan arıyorsunuz ama bakalım siz düzgün müsünüz bilemeyiz tabi.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, çok haklısın vallahi, şu devirde düzgün biriyle karşılaşmak milli piyango gibi oldu neredeyse! 😂 İnsanlar artık sabırsız, her şey hızlı tüketime döndü. Empati çok az, çoğu insan da içlerindekini saklamıyor. İlk fırsatta konuyu saçma sapan yerlere getirenler oluyor. Sakın umudunu kaybetme ama! Arada istisna güzel insanlar da var, onlara denk gelmek biraz sabır istiyor. Sen sınırını belirle, pes etme. 🍀
33 Yorumla- 1 yıl
ya sanalda ariyorsun herekse yazarlar nasıl guveniyorsun şeker dıkatlı ol cogu yalan dolan hayatı ınnama cevredenkiler bi, rtık daha guvenilir.
- 1 yıl
@yaralkalp38 guzel sohbeti iyi olan kimse yokk
- 1 yıl
@Taylant34 reel daha guvenılır ama bır tık
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
115Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.
1 yılDüzgün biri kalmadı kalanlar da fark edilmiyor çünkü zengin ya da yakışıklı değiller. Kriterlerimiz boy boy yapacak bir şey yok
90 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılO zaman şöyle dene bir de bu düzgün değil muhabbet etmeye değmez diye düşündüğünle konuş 🤔
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı.
u 1 yılçünkü düzgün insan az
20 Yorumla
1 yılBazı insanlar, "düzgün insan" tanımının kişiden kişiye değiştiğini ve aslında etrafta çok sayıda iyi insan olduğunu düşünüyor. Onlara göre sorun, doğru insanları bulmak ve onlarla doğru şekilde iletişim kurmakta yatıyor olabilir. Günümüzde insanlar farklı kariyer hedefleri, yaşam tarzları ve önceliklere sahip olabiliyor. Bu farklılıklar, ortak zemin bulmayı ve uyumlu bir ilişki kurmayı zorlaştırabilir. Yüz yüze iletişimin azalması ve dijital iletişim araçlarının yaygınlaşması, yanlış anlaşılmalara ve duygusal derinliğin kaybolmasına yol açabilir. Empati kurmak ve karşı tarafın duygularını anlamak, sanal ortamda daha zor olabilir. Geçmiş ilişkilerde yaşanan olumsuz deneyimler, kişisel travmalar veya güvensizlik duyguları, yeni ilişkilere açık olmayı ve güven duymayı zorlaştırabilir. İnsanlar, kendilerini koruma mekanizması olarak savunmacı bir tavır sergileyebilirler.
20 Yorumla
1 yılÇünkü artık çoğu insan gerçekten birini tanımaya değil de birini geçici olarak oyalamaya geliyor. Samimi bir muhabbet kurmak isteyen az, herkes hemen acele ediyor ama derinlik falan yok.
Mesajlaşıyorsun, bir umut diyorsun, belki düzgün biridir ama iki cümle sonra mevzu cinselliğe geliyor. Saygı, sabır, tanıma isteği kalmamış. Herkesin kafasında bir çıkar var. Eskiden birini tanımak isterdik, şimdi çoğu kişi ne alırım diye bakıyor.
O yüzden insan bazen yoruluyor, kapatıyor kendini. Ama pes etme çünkü düzgün insanlar hâlâ var, sadece daha zor bulunuyorlar...
10 YorumlaSeçenek çok çünkü sosyal medya öncesi mahallendeki kişiye çalıştığın yerdeki kişiye bakıyorsun. Sosyal medyada ise senin için köpek olanı mı dersin senden daha kız gibi görünen mi dersin keko seviyorsan kepçeyle bulursun. Tv yayınları desen mafya kız desen feminist ama ne olduğunu bilmiyor temizlik işi yapıyor 2. Bölümde ömründe ödeyemeyeceği kıyafeti giyiyor bunları gören kişiler de bunlara veriliyor. kız düzgün konuşuyorsa arkadaş çevresine uymak için ağzını yayıyor erkek desen efendi birisi ise yalnız kalmamak için uymadığı ortamda duruyor. Seçenek o kadar bollaştı ki kimse kendinin ne aradığına bakmadı toplum ne istiyor kafasında işinde gücünde çalışan biri var diyelim ve beğendin adamın ne kumarı ne içkiside olmasın sen beğendin ama çevren gelip bunu mu yani beğendin diyecek E tam zıttı erkeklerde zor olsada seksi olmayan bir kadını seçse erkek arkadaşları daha güzeli yokmuydu diyecek.
10 Yorumla
1 yılBen de bilmiyorum. Özellikle burada her soru cinsellik, her muhabbet cinsellik. Artık mide bulandırıcı bir seviyeye geldi bu iş.
İki kelime düzgün muhabbet edemeyecekmişiz gibi hissediyorum. Laf burada ya libido'ya ya da ilk gece gibi sözlere geliyor.
Sorulan sorular da çoğu sürekli cinsellik ile ilgili olmaya başladı.
Çok üzücü... 😕612 Yorumla- 1 yıl
Cinsellik kötü bir şey gibi lanse ediliyor, ancak ne olduğu ya da ne olmadığı da tam olarak bilinmiyor bence
- 1 yıl
@Frankenstein16 Sorun cinselliğin kötü bir şey gibi lanse edilmesi değil. Sorun cinsellik konusunun artık tahammül edilemez seviyede konuşulması. İki sorudan biri bel altı. Fa*tezilerini süslemeye gelen bile var.
İnsan bel altından farklı konular konuşmak ister. Seyahat, sinema, kültür, çevre, aşk, kariyer, müzik, beslenme ve sağlık gibi daha yüzlerce farklı konu var konuşmak için. - 1 yıl
Bu doğru... Ama bu ülkede bunu beklemek çok utopik gelmeye başladı bana
- 1 yıl
@Frankenstein16 Evet burada da sen haklısın... Bu tür muhabbetlerin konuşulmasını beklemek ütopik. Toplumumuz henüz bu seviyede değil ne yazık ki.
- 1 yıl
Benim bir türlü anlayamadığım şey neden her olumsuz konuşmada "bu ülkede bunu beklemek ütopik, burası Türkiye burada zaten düzgün bişey olmaz" gibi kalıplaşmış medya algısı cümleleri neden? Hayatı bu kadar ezbere yaşamamak gerekiyor diye düşünüyorum. İnsan ilişkilerinin de, karakterin, ahlakın da, düşünce ve kafa yapısının da, olgunluğun da ülkeyle falan alakası yok. Her yerde her türden insanın olduğunu, bu tür şeylerin bireysel olduğunu her yetişkin bilecek olgunlukta olmalı diye düşünüyorum
- 1 yıl
@Nightwalk35 Öncelikle anlıyorum, elbette hayatımızı bu kadar ezbere genelleme yaparak yaşamamalıyız bu doğru. Zaten ben de, genelleme yapmaktan kaçınan biriyim. Olaylara daha geniş açıdan yaklaşılması taraftarıyım. Fakat bazı olayların gidişatı uzun yıllardır hiç değişmiyorsa, iyiye doğru yönelmiyorsa, aksine daha da kötüleşiyorsa bu konuda ümitsizlik baş gösterebilir ki bence olmasında yanlışlık yok.
Örneğin ahlak'tan, karakter'den söz açılmış. Elbette, her ülkede her türden insan var bu bilinen bir gerçek. Gelgelelim; birçok geri kalmış ülkedeki gibi karaktersizliğin, ahlaksızlığın, namussuzluğun gözle görülür artışı insanların bu konudaki umudunu kırıyor. İnsanlar da "bu ülkede bunu beklemek ütopik" demeyi tercih etmeye başlıyor. Mesela deprem oldu diye ekmeği fahiş fiyattan sattılar. Üstelik buna benzer o kadar ahlaksızlıklara şahit oluyoruz ki böyle örnekleri saymakla bitmez.
Belki bu kadar umut kırıklığı olmasa insanlar da bu kalıplaşmış cümlelere sığınmaz. Kimse mutsuz olmak için karamsar düşünmez; aksine, bu düşünceler yılların birikimiyle, tekrar eden hayal kırıklıklarıyla oluşuyor.
Karşılaştırma yapmak doğru mudur bilmiyorum ama insan ister istemez başka toplumlara da bakıyor. Mesela 2011 yılında Japonya’daki büyük Tohoku Depremi'nde elektrikler kesildiği için kasalar çalışmaz hale gelince, insanlar ellerindeki ürünleri tekrar raflara bırakıp marketten sessizce çıktılar. Ne yağma oldu, ne arbede... Herkes sükunet içinde birbirine yardım etmeye çalıştı. Çünkü o toplumsal bilinç, o ahlak anlayışı bireyin içine işlenmiş. Bu tür olaylar tesadüf değil; yıllarca inşa edilen bir kültürün, eğitimin ve toplumsal sorumluluğun yansıması.
Yine de umutsuz kalmak da çözüm değil elbette. Değişim yukarıdan inmediği sürece bireylerden başlamak zorunda. Herkes kendi davranışlarını sorgular, çevresine küçük de olsa bir etki bırakmaya çalışırsa; belki bir gün biz de benzer örneklerle anılırız.
Her alanda hep iyiye doğru gittiğimiz günleri görmek dileğiyle inşallah... - 1 yıl
@blue-world evet ben de sana hak veriyorum bu konuda ama benim kastettiğim insanlar öyle bir konuşuyor ki sanki dünyadaki bütün ülkeler çok mükemmel de bi burası kötü. Gerçekler öyle değil ama. Bizden daha iyi durumda olanlara bakıp kendimizi en kötü ilan ediyoruz ama bizden çok daha kötü durumda olan yerleri görmüyoruz neden?
- 1 yıl
Bizim en kötü halimiz bile dünya genelinde çok iyi durumda aslında. Başkalarının bu kadar iyi, bizimse bu kadar kötü sanılmamızın nedeni medya algısından başka bişey değil. Tekeller medyayı çok güzel yönlendiriyor istediği gibi. Başka ülkeler kusurlarını örtmekte çok iyiyken biz tüm kusurlarımızı açığa çıkarmakta iyiyiz. Bu yüzden tablo böyle görünüyor.
- 1 yıl
@Nightwalk35 Öncelikle hak verdiğin için teşekkür ederim. Ne demek istediğini anladım ve hak verdiğim noktalar da var. Gerçekten de medya algısı, toplumları birbiriyle karşılaştırma biçimimizi ciddi anlamda etkileyebiliyor. Özellikle Batı merkezli medya, bazı ülkelerin kusurlarını görmezden geliyor hatta onları biraz parlatarak adeta "başarı hikayesi" gibi sunabiliyor. Gerçekten de bazı ülkeler kendi eksiklerini çok iyi gizliyor ya da medya aracılığıyla bambaşka bir imaj çiziyor özetle.
Ayrıca bizim toplumumuzda da gerçekten çok güzel insanlar, güzel hareketler, sağlam duruşlar var; bunu inkâr etmek büyük haksızlık olur. Belki de zaman zaman umutsuz konuşmamız, biraz da bu güzel şeylerin daha fazla olmasını istememizden kaynaklanıyor.
‘Daha iyi olabiliriz’ demek, kötü olduğumuzu ilan etmek değil aslında. Ama haklısın, sürekli olumsuz konuşmak da insanı karamsarlığa sürüklüyor. Bu yüzden senin bu yapıcı yaklaşımını çok değerli buluyorum. Umarım bu farkındalık hepimizi daha iyiye götürür. - 1 yıl
Teşekkür ederim
- 1 yıl
@Nightwalk35 Rica ederim, ben de çok teşekkür ederim...
- 1 yıl
Rica ederim
1 yıl11 Yorumla- 1 yıl
erkekler mars'tan kadınlar venüsten gelmiştir adlı kitabıda var tercih ederim
- Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı.
1 yılDüzgün biri olsa da bu seferde sen beğenmeyeceksin. Tipi düzgün olur ama konuşmasını, enerjisini beğenmezsin. Tipini beğenirsin, enerjisini beğenirsin tam istediğim gibi dersin sonra adam başlar sana gider yapmaya ve peşinden koşar durursun.
Bence her insan ilk önce kendini tanımalı.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl5 yıla yakın konsutuk bir kere olsun cinsel ima dahi etmedim. Onu çok beğeniyordum çok da iltifat ediyordum. Bir kere olsun geç yazmadım ki o çok yapardı. Neyse açıkça derdim yalan söylemezdim. Onun için dua bile ediyordum. Çünkü sevdiğin kişiyi maddi manevi korumak istersin. Onu güldürürdüm düşünürdüm. İkimizin fidani bile vardı. Ne mi oldu en ufak şeyde bırakıp gitti. Yaprak ağaçtan sıkılınca, sonbahar bahane olur. Adım gibi eminim deli gibi pişman, daha da böyle birisini bulamayacak.
411 Yorumla- 1 yıl
Ne kadar güzel bir insanmışsın kaç yaşındayım gençliğim gitti senin gibi birini bulamadım
Cevap sahibi1 yıl@GüneşveAy863 bir çiçek ait olduğu yerde can bulur, yeşerir ve çiçek açar. Bende inanıyorum koşulsuz kendimi açıklama gereği duymadan birisini sevmek ve sevilmek
- 1 yıl
Üzülme. Seni hak etmiyormuş. Allah herkesin karşısına hak ettiği, kendi dengi ve kalitesinde olan insanı çıkarsın.
Cevap sahibi1 yıl@Nightwalk35 üzülmemek elde değil onu unutamıyorum
- 1 yıl
Zamanla unutursun emin ol. Hiçkimse vazgeçilmez değildir bu hayatta. Verdiğin değeri hak etmeyen insanlar için kalan hayatını ona üzülerek harcama. Kim bilir ileride karşına belki öyle biri çıkacak ki ben sevgiyi hiç görmemişim diyeceksin. Bilemezsin
Cevap sahibi1 yıl@Nightwalk35 inşallah. Onu o kadar çok sevmek istiyorum ki
- 1 yıl
Hak eden insanları sevin. Hak etmeyenleri takıntı yapmayın
Cevap sahibi1 yıl@Nightwalk35 öyle ama duygulara söz geçirmek zor1
- 1 yıl
Evet zor haklısın ama bunun zamanla geçeceğini hepimiz biliyoruz
Cevap sahibi1 yıl@Nightwalk35 insallah. Yaptıklarım güzel dimi
- 1 yıl
Görünürde güzel şeyler. Ama iç dünyanızı ve genel halinizi bilemem. Her şey her zaman dışarıdan göründüğü gibi de olmuyor sonuçta
- Kişilik & Karakter konusunda 449 cevap paylaştı.
1 yılDüzgün biri olmadığını bildigim icin. kimseyle tek kelime konusmuyorum... tanişmaya cabam olmuyor...
21 Yorumla- 1 yıl
En güzeli
Aslında kişiyle iki kelam etsen kendini belli eder. Maalesef insanlar nefsleriyle hareket ediyor. Niyetler hep kötü. Artık pek doğru insan kalmadı. ya da tercih edilmiyorlar. Çünkü ; maddi durumlara bakıldığından herkes para kazanma peşinde , karakter sahibi olma peşinde değil , kariyer sahibi olma peşinde.
10 Yorumla
1 yılÇünkü hız çağındayız. Artık amaç huzuru bulmak değil, kazanmak. Daha çok para, daha çok kalp, daha çok ilgi almak. Kimin skoru daha çok o daha popüler daha karizmatik gibi bir algı var saçma bir şekilde.
20 Yorumla
1 yılcunki herkes mumkunsuzu istiyo karakteride davranisida dıs gorunusude mukemmel olsun istiyorsunuz oda mumkun degil karakteri iyi olubda dıs gorunusu kotu olanlari istemiyorsunuz dis gorunusude guzel yakisikli olub karakteri berbat olanlarlada birlikte olanlar mutsuz oluyo olay bu yane
00 YorumlaKonuyu cinselliğe getirmek "düzgün olmamak" demek değildir, seven ve karşı cinse ilgi duyan bir erkeğin elbette sevdiğinden cinsellik beklentisi olur zaten bir ilişkiyi de arkadaşlıktan ayıran en büyük farklardan biri de sevgi dolu ve tutkuku bir cinselliktir ama tabi doğru zamanda doğru insanla yasanması gerekir. Yani bir insanı sirf hormonel ve doğal bir ihtiyaç üzerinden karakteriyle vs. vurmayın 🙏
00 Yorumla
1 yılÇünkü çok fazla çekici kadın ve erkek var herkes vücudunu sergilemeye çalışıyor açıldıkça açılıyor insanlarda da hormon diye bir şey var onları gördükçe akılları fikirleri cinsellik oluyor. Kim karşılarına çıksa cinselliğe bağlıyorlar muhabbeti
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. işte o düzgün diye düşündükleriniz tam bu şekildeler, normal düzgünlere hiç biriniz bakmıyorsunuz.
15 Yorumla- 1 yıl
Nerden bilelim kim düzgün kim yamuk
- 1 yıl
insanları tipleriyle yargılıyorsunuz, Bu da ben bilirim kafasını çok yaptığınızdan dolayı. Nerede uğursuz varsa onlara yöneliyorsunuz iyiler diye.
karşınıza da iyi çıktığı zaman "Hayır hayır bu olmaz, dediğiniz kişilerin çoğu iyi adamlardır.
Yani şöyle izah edeyim.
Kötü diye zannettikleriniz aslında iyi
iyi zannettikleriniz de kötüdür. - 1 yıl
Tipine bakmadan da yanıldıpım oldu olay tipte değil karakterde
- 1 yıl
Bak sana uzunca anlatmak isterim ama zamanı ve yeri de değil. Olay tipte değil karakterde diyorsun yaa gerçekten o iş öyle değil. Yaa arkadaşım var kendisine soruyorum, her seferinde sözüme geliyor, her söylediğim sözü onaylıyor. Yapıyorsunuz bu dediklerimi, isteyerek veya istem dışı ama yapıyorsunuz.
- 1 yıl
Anladommm
1 yılbi ara bende çok istedim düzgün insani bulayim karşima biri çıktı seviyorm ediyorm dedi iki günde başkasinin kolarina koştu beni 360 derece değiştirdi artik bende sevgi bağlamiyorm onüme kim çıksa gözünün yaşina bakmiyorum sonuc artık üzülmüyorum üzüyorum devir kızlari bunu istiyor
17 Yorumla- 1 yıl
Karşına çıkan bir karaktersiz yüzünden hayatının geri kalanında kendi karakterini satman ne kadar üzücü
- 1 yıl
@Nightwalk35 dünya iyiler için değil malesf
- 1 yıl
Dünyada tek iyi sen miydin de sonra kötüyü seçtin? Güldürme beni
- 1 yıl
@Nightwalk35 skadkasdadja benim dramasyon :)
- 1 yıl
İyi olsaydın hiçbir şey seni kötüye çevirmezdi. Kandırma kendini
- 1 yıl
@Nightwalk35 kimse iyi olduğunu savunmuyor ama bu devirde hevesim kırıla kırlıla kazik yiye yiye en sonda sende bu şekilde oluyorsun menfat dünyasi bu
- 1 yıl
Karakterini başkalarına göre beliriyor olman mesele zaten. Sağlam karakterler başkalarına bakarak değişmezler
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
s 1 yılSosyal medyayı saglıklı bulmuyorum cevrenizden birileriyle tanısın
40 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 yılŞöyle ki 100 kişinin içinde 5 tane düzgün birisi varsa ve o kişiyi senin bulma ihtimalin çok az seviyelere iniyor. O şekil
20 Yorumla
1 yılHerkes düzgün birini istiyorsa ve hiç kimse böyle birini bulamıyorsa, düzgün sevgili isteyenler de düzgün değildir. 😃
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yıl*Burada takılan erkeklerin % de 99 u cinsellik için burada. Ama bazı kadınlarda bir süre sonra işi oraya getiriyor. Sen karşılık verdiğin anda değişmeye başlıyorlar.
*Erkekler kadınlara yazmasa, bunu ima etmese eminim ki kadınlar erkeklere cinsellikten yürümeye başlar.01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSen bu kafayla dürüst birini bulamazsın
1 yılDüzgün insanlar var ama biz denk gelmiyoruz türkiye gibi eğitimsiz ve bastırılmış cinselliğin yaygın olduğu bir yerde ilişkileri sadece cnsslik için görmeleri normal toplumun büyük bir kesmi böyle olduğu için günümüzde düzgün birisini bulmak zor
01 Yorumla- 1 yıl
Doğrı kelime imkansız 😁🥲
Çağ pis. Kimsenin doğru düzgün sadakatli nir. ilişki yaşamaya niyeti yok herkes kendi Nefsini tatmin etmenin peşinde.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılCinsel açlık yüzünden. Cinsellik bir tabu ve eğitimi yok. T*bi ki abazalık yapmak bir seçimdir. Biraz da yetiştirilme tarzı ile alakalı.
10 Yorumla Bence insanlarda iyi niyet ahlak dürüstlük diye olmazsa olmaz şeyler kalmadı o yüzden bulamıyoruz her şey para ve s3ks olmuş
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKanka düzgün birini bulmak nasıl bir sey biliyo musun? Tarlada iğne aramak gibi bisey çok istisna yani o da denk gelirse tabi düşük bir ihtimal
20 YorumlaHerkes öyle değil küçük hanım siz çevrenizi düzgün tutun düzgün yerlerde takılın. Gönlünüze göre birisi elbet düşür. Bazen inanmıyorum sizin bu yazdıklarınıza ama işte neyse her şey gönlünüzce olsun
00 Yorumla
1 yılTeknoloji ve sanayinin gelişmesiyle ve insanların birçok şeye kolay kolay ulaşabilmesi ile birçok şey zorlaştı, buna iletişim ve ilişkiler de dahil. Kolay ve basit düşüncede insanlar çoğaldı, yapacak bir şey yok.
00 Yorumla
1 yıl
O zaman takildigin ortami degistir
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 502 cevap paylaştı. Evet gerçekten de çok zorlaştı insanlar bu şekilde olmaya devam ettikçe daha da zorlaşacak ama tabikide çok az da düzgün muhabbet sohbet eden insan var yüzde 1 yüzde 2
08 Yorumla- 1 yıl
Sen hangissin hangi tarafta 😁
- 1 yıl
%99 🤣
- 1 yıl
Bence çapkınsın sen umursamazsın bırakıp gidenlerden
- 1 yıl
Bilmem ki seni tanımıyorum tahminde bulundum sadece
bence sanal dünya ve medya insanları daha bi güvensiz gösteriyor benim gerçek hayatta tanıdığım insanların içinde güvenmem dediğim insan sayısı 2 yi geçmez
16 Yorumla- 1 yıl
İnsanlara bu kadar kolay güvenmeyi nasıl başarıyorsunuz merak ediyorum
- 1 yıl
Sadece yüzüne bakarak mı? Bu yeterli mi yani?
- 1 yıl
Yüz bir miktar analiz edilebilir ama kesin değil
1 yılHerkes popüler kültürün kölesi oldu. Para, seks, şan şöhret için her yol mübahtır zihniyeti türedi. İnsanlar önce aşırı p*rno izleyerek sadakati ve aşkı, sonra filmlerde zenginlerin hayatlarını izleyerek şükretmeyi ve mutlu olabilme duygusunu unuttular. Hiçbir şey ile yetinemiyorlar hep daha fazlasını istiyorlar. Doyumsuz oldular birçoğu.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 654 cevap paylaştı. Sesli yorumladım
13 Yorumla- 1 yıl
Dinledimm maalesef öyle ama tabiki ben istediklerini yapmıyorım benden yana heves falan almıyllar anlican
1 yılHem kadınlar hemde erkekler için düzgün birisini bulması çok zor. İyi insanlar kapıldı, kalanlar da ise iyi insanlar çok çok azaldı.
13 Yorumla- 1 yıl
Bu durum sadece senin değil herkesin sorunu 😊😊😊
- 1 yıl
Herkes bundan rahatsızsa neden herkes düzgün değil ozaman kızlarla yatıp kalkan tip gelmiş ben şöyle düzgün şöyle temiz böyle dokunulmamşıl kız istiyorum diyo gelde dövme
- 1 yıl
Haklısın
Düzgün insanlar düzgün insanlarla karşılaşamıyor maalesef. Misal sen bile güvenilecek erkek bulamadığına eminim 😊😊
- Kişilik & Karakter konusunda 497 cevap paylaştı.
1 yılErkeklerin amacı hep aynı... eskiden evlenip yaparlardı şimdi evlenmeden de yapılabiliyor
10 Yorumla Düzgün biri yok çünkü.
Hayat çift kişilik değil, tek kişilik yaşanacak kadar güzel.10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bende bilmiyorum bu sorunun cevabını keşke bu dönemde yaşamasaydım çok yoruldum ve yıprandım… 🥹
10 Yorumla
1 yılÇünkü artık kimsenin kimseye tahammülü yok. Herkes herşeyin bir an önce olmasını istiyor.
10 Yorumla
1 yıldüzgün birini burada arıyorsan işin çok zor 500 kişiden biri iyi burada
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılAslında kolay size yazanlarla konuşmak yerine begendiginiz kişiyle konuşun
14 Yorumla- 1 yıl
Başkasıyla konuşursun erkekten çok ne var
- 1 yıl
Besleme çek konuşmaya başlamadan önce belki işe yarar
- Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılBurdan tek spesifik olarak 2 kişiyle normal konuşabilirsin onlarıda ifşa etmem :d jsjsjs
10 Yorumla Kartal'da eskort için trafik oluşturan milletten bahsediyosun bence çok da şey yapma
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHerkes yoklukta ondan böyle arz talep işte millet full çıkarcı menfaatçi olmuş anla artık bunu tek tük iyi insanlar kalmış oda denk gelmemesi gayet doğal
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 522 cevap paylaştı.
1 yılBulursun ya gün doğmadan neler doğar her yeni bir gün yeni bir şans demek
10 Yorumla
1 yılYani düzgün bir şey nedir anlamadım ki ya hani ben senin için benim için Onun için bunun için söylemiyorum ama ihtiyaç yani bazı şeyleri ihtiyaç bu kadar zor anlamak sizin için
00 YorumlaHer birey, karşı cinsten beklentisini o kadar yüksek tutuyor ki, aslında kendi kafasında yarattığı kişiye aşık olmak istiyor. Ama her insanın bir konuda eksikliği vardır. Kimse dört dörtlük değil. Ama bu devirde her durum anlık ve belaltı yaşandığı için, düzgün insanlar birbirlerine denk gelmiyor diye düşünüyorum
00 Yorumla
1 yılbazılarınız, evet maalesef masumsuınuz bu konuda ama, hemcinslerinin piyasaya verdiği imaj ve algı maalesef o yönde, siz düzgün değilsiniz ki gelip sizi bulsunlar. zor, naparsınız bilmiyorum
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 726 cevap paylaştı. Çünkü herkes eğlence, seks ve para peşinde kimse kimseye güvenemiyor gerçekten seviliyor musun yoksa seni parasal veya cinsel yönden kullanmak mı istiyor bilemiyorsun ki
00 Yorumla
1 yılHerkes düzgün birinin peşinde..
Dürüstlük paha biçilmez..
En düzgün biri sana yanlış yapmayacak mı? Sonradan gözü açılmayacak mı? : )04 Yorumla- 1 yıl
Karakter meseles cidden düzgğnse asla yanlışı olmaz diğerleri düzgünmiş gib yapanlar
- 1 yıl
Sen öyle zannet. En düzgün sandığın kişi bir gün seni yanıltır..
Dürüst insan, gerçekçi olan yanlış yapmaz.. - 1 yıl
Bende öyle diyorum zaten düzgünmiş gibi yapanlae yanıltır gerçekten düzfün olanlar değil
- 1 yıl
Aynen
Hayat böyle maalesef kardeşim. Ancak daha gençsiniz dikkatli olun inşallah karşınıza iyi bir insan çıkacaktır
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 576 cevap paylaştı.
1 yılİşin garibi her iki cinsten yana düzgün bir karaktere denk gelemiyorsun. İnsanların tüketim alışkanlığı ilişkileri de ele geçirmiş durumda.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSen düzgün bir insan mısın? Düzgün insan seni bulsun? Zamanı gelmemiştir.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDuygu, düşünce kavramı yok oluyor, nesneye döndük ihtiyaçlar ve memnuniyetsizlik arşa çıktı 🤷♀️
Kataloğ ürünü gibi dene, vakit geçir sonra sıradaki 😑 saygı, anlayış, sevginin, ahlaki değerlerin yok olduğu insanlar oluyoruz.😔00 YorumlaEskiden imkan yoktu daha kolay bulunuyordu herkes karşı tarafı suçluyor herkes düzgün insan arıyor ama kendisi düzgün mü değil mi ona bakmıyor
00 Yorumla
1 yılSen izin vermediğin sürece o konulara girilmez. Bu durumda hala muhabbet devam edebiliyorsa düzgün biridir
00 YorumlaSadece 1.80 üzeri, yakışıklı ve zengin erkeklere baktığınız böyle olmayan erkekleri direkt reddettiğiniz için olabilir mi?
019 Yorumla- 1 yıl
@Lazjoker boyu 172 olan sen misin
- 1 yıl
ha öyle biri var da sitede
- 1 yıl
kısalığınız yüzünden red yediğinizi düşündüren ne olm herkes 170 zaten ülkede
- 1 yıl
kimse sevgili yapamaz o zmn 175ten uzun erkek cok az
- 1 yıl
oldu desem de inanmiyonuz ki
- 1 yıl
175 oldu
- 1 yıl
iste yani hep ayni olay madem inanmican niye soruyorsun
- 1 yıl
adamsın en azından dürüst cevap verdin
- 1 yıl
https://www.instagram.com/onuryavuzzzz/ bak aynı boydalar neredeyse çok mutlular
- 1 yıl
pardon 183mus ODNFKNEKGMF
- 1 yıl
bulucam sana kisa cift
Benim cinsellik gibi bir niyetim yok ama ben de kızlarla nasılsın konuşulacağını bilmiyorum😅😅yani gönül kaçanı kovalıyor 😆
00 Yorumla
1 yılDüzgün birini bulduğunuzda ne yapıyorsunuz? Kıymet mi biliyorsunuz? Bunu genel olarak söylüyorum. size değil...)
00 Yorumla
1 yılMaalesef. Saygıdan yoksun, çıkarcı ve bel altı ilişki peşinde koşanlarla dolu ortalık.
06 Yorumla- 1 yıl
Ever öyle malesed
- 1 yıl
Tam bir labirent gibi, doğru birine denk gelmek imkansız görünüyor.
- 1 yıl
Karmaşık ve yanıltmacalı
- 1 yıl
Vazgeçmek lazım yol yakınken. Bunlatıcı bir durum.
- 1 yıl
Vazgeçtim bile
- 1 yıl
Mantıklı.
- Devamını Gör (130)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası