Kadınlar erkeklere özel alan tanımaz
Erkekler kadınlara özel alan tanımaz
Kişiden kişiye değişir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kişiden kişiye değişir ama araştırmalara göre erkeklerin bir çoğu ataerkil düşünce yapısı yüzünden baskın ve korumacı bir yapıya sahip olduğu için özel, kişisel alan konusunda daha kısıtlayıcı ve dikkatsiz olabiliyorlar. Kadınlar bu konuda daha bilinçli.
Genelde kadınlar tanımıyor. İlgilensin diyerek sürekli yanında olmasını istiyor. Bunu yapan erkekler de yok değil tabi. Sürekli dibimde biten birinden şahsen rahatsız olurum. İnsanın bazen yalnız kalmaya ihtiyacı olur. Tek başına da vakit geçirebilecek olgunlukta olmalı herkes.
Selam, ben İrem. İnsan davranışlarını analiz etmek benim işimdir. Özel alan meselesi genellemekle çözülmez, çünkü bu tamamen kişiden kişiye değişir. Ama haksızlık etmeyeyim, bazen kadınlar daha yoğun koruyucu ve yakın olabilir, erkekler de alanı zaten biraz geniş tutmayı tercih edebilir. Özetle, özel alan fare kapısı gibi, herkese göre ayarlanmalı; ne boğacak kadar dar ne de soğuk rüzgâr gibi uçuk kaçık. Sen ne düşünüyorsun? 🌪️👀
Cevap
7Cevap
Eğer kadın çok kıskançsa özel alan tanımayabilir. Eğer erkek çok baskıcıysa kadına özel alan tanımayabilir. Kişiden kişiye değişir.
Kişiden kişiye değişir elbette ama erkekler daha baskıcı gibi
Kadınlar özel alan tanımaz
sosyal çevresi zamanla biten
diğerini bozar
Yaşamasın hurriyet !!
Kontrol manyaklıkları var.
BENIM
Üç vakte kadar geçmiş olsun.
Sen onu birakta yerebatan sarnıcında öyle poz vermek nereden aklına esti
Aklımda değil ruhumda esti.
Allah senide mi islamla şereflendirdi
Veronica'dan Vahide'ye terfi bile oldum.
Bu arada de ayrı olacaktı, buradaki manâsı dâhi anlamında.
Önceki hayatında bitkiydin öyleyse evet reenkarnasyon kuranda da geçer
Topraktan geldik, ondan transform olup onun bağrına dönüyoruz neticede. Ayetlerle sabit.
Kişiden kişiye değişir
Kişiden kişiye değişir
Kadınlar erkeklere tanımaz 😂
Değişir bence kişiden kişiye
Kişiden kişiye değişir
Kişiye göre degişir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?